agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='dbsst']czekaj czekaj czyj to pies :roll: mmmmm mam na końcu języka :diabloti: :diabloti: :diabloti: widze właśnie, że rzucał Ci sie do tchawicy.................wiem, że jego właścicielka go właśnie tego uczy i podobno mu mózg wycieła wiesz :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ten to czyj?? podpowiem ze to tez morderca:diabloti:
dbsst Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 mmmmmmmmmmmmmmmmmmm ona takie ciemne ma włosy i jak idzie idzie z tym mordercą to nawet ptaki milkna eeeeeeeeeeeeee chyba na A ma ale nie jestem pewna :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale widze po Tojej minie ze ten pies Ci wyrywał żyły szyjne główne i tetnice o mamo
clockwork Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']jako ze fotek mojego psa nie mam to se pozyczylam inne..zgadnijcie kto to?:diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jakie czorne... tfu tfu.. poprawiam sie - białe inaczej PODNIEBIENIE!!!!! czyjkolwiek jest ten pies ... powinno sie go ........ :diabloti:
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']:evil_lol: :evil_lol: a ten to czyj?? podpowiem ze to tez morderca:diabloti: http://images26.fotosik.pl/53/8108f7766a1e8e4a.jpg:multi::multi::multi:ja go znam ...ja to ten z tych ;).....co wyrywają aorty :eviltong:
dbsst Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 nie są Wam dziewczyny wiedze obce te mordercze bestie widze, że też sie ich lękacie :diabloti: :evil_lol:
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dbsst']nie są Wam dziewczyny wiedze obce te mordercze bestie widze, że też sie ich lękacie :diabloti: :evil_lol: :grins: bo my odważne dziewczynki są....i siem nie bojamy... AGA!!!!!!!!!!!!!! 400 stronka :multi::multi::multi: [SIZE=2]jest okazja ;) :knajpa:
Kate I Luka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 a w dodatku piątek - to poszaleć można pod tą 400 :p :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1:
dbsst Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 no to siup :beerchug: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Aga................:hand::hmmmm::niewiem::candle::helo::helo::helo::helo::helo: ja już tyszczaka odbezpieczyłam.... :grins:
Maga100 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='BeaC']co sobie................przywiązywał????:diabloti::diabloti::eviltong: nogę :diabloti: piątą :diabloti: :diabloti: :evil_lol: Jakoś tak głupio gadacie, zdaje mi się :cool1: :cool1: :cool1: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:...NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO [quote name='dealer']yo yo yo..... [quote name='dbsst']yo yo yo, [quote name='Werka']yo :seeyeah: [quote name='dealer']yo yo hej siup [quote name='Werka']hop [quote name='dealer']..tralalalala
Paula Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 dbsst napisał(a):zbudujemy nowy dom :diabloti: dealer napisał(a):jeszcze jeden nowy dom..tralalalala na prawo most na lewo most:diabloti: dbsst napisał(a):a środkiem wisła płynie :evil_lol: :roflt: dealer napisał(a):jako ze fotek mojego psa nie mam :diabloti: Właśnie :mad: Czemu ni masz? :cool1: Dawa, dawno nie było :razz:
clockwork Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 CZTERYSETNA STRONICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :knajpa::knajpa::beerchug::popcorn::drink1:
Alicja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ;)...wyklęty powstań ludu............ Aguś jak tam filmik , bo ja studiuję instrukcję obsługi ......;) Witanko :loveu::loveu::loveu:
malawaszka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 u mnie 200 ale tyz se z wami łykne :drinking: :loveu:
Alicja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 :knajpa::knajpa::knajpa: tysz chluśniem bo uśniem nie ma dziś nawet z kim pomilczeć....:cool3:
bonita Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::knajpa::knajpa::knajpa: tysz chluśniem bo uśniem nie ma dziś nawet z kim pomilczeć....:cool3: No to chlup :knajpa:
agbar Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 clockwork napisał(a):CZTERYSETNA STRONICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :knajpa::knajpa::beerchug::popcorn::drink1: Alicjarydzewska napisał(a):;)...wyklęty powstań ludu............ Aguś jak tam filmik , bo ja studiuję instrukcję obsługi ......;) Witanko :loveu::loveu::loveu: malawaszka napisał(a):u mnie 200 ale tyz se z wami łykne :drinking: :loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::knajpa::knajpa::knajpa: tysz chluśniem bo uśniem nie ma dziś nawet z kim pomilczeć....:cool3: bonita napisał(a):No to chlup :knajpa: halo alkoholiki wy pieronskie:diabloti: ..ja sie wylamuje...chyba mam alergie na alkohol cy cus:diabloti: :diabloti: :diabloti: se sprzatalam,se pilam kawe, se bylam ze psem, se bylam w sklepie,se napisalam pierwsza kartke ksiazki pojazdu za ubiegly rok....i to jest okazja do picia:diabloti: i se jestem..ale moze jeszcze se poprasuje...ale najpierw se zapale.....
clockwork Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 dealer napisał(a):halo alkoholiki wy pieronskie:diabloti: ..ja sie wylamuje...chyba mam alergie na alkohol cy cus:diabloti: :diabloti: :diabloti: se sprzatalam,se pilam kawe, se bylam ze psem, se bylam w sklepie,se napisalam pierwsza kartke ksiazki pojazdu za ubiegly rok....i to jest okazja do picia:diabloti: i se jestem..ale moze jeszcze se poprasuje...ale najpierw se zapale..... no masz... a porobisz SE jakieś fotki?? :cool3::cool3:
agbar Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 clockwork napisał(a):no masz... a porobisz SE jakieś fotki?? :cool3::cool3: se moge porobic ale czy ktos je bedzie chcial ogladac:cool3: se niefotogeniczna jestem:shake:
Alicja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 dealer napisał(a):se moge porobic ale czy ktos je bedzie chcial ogladac:cool3: se niefotogeniczna jestem:shake::razz:...jak nie będę oglądać ...a MY to co......ale filmik lepsiejszy :grins:
agbar Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:...jak nie będę oglądać ...a MY to co......ale filmik lepsiejszy :grins: filmiku nie bedzie..nie ma sponsora:diabloti:
clockwork Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 dealer napisał(a):se moge porobic ale czy ktos je bedzie chcial ogladac:cool3: se niefotogeniczna jestem:shake: tysz fakt... może jednak porób SE to co zaplanowałaś... a ja połacze sie z Toba w bólu bo dziś mam natchnienie do prac domowych .... na razie :cool1:
clockwork Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 401 strona... aż sie napijem ... kufle w dłoń majne friendy!!!!! :loveu::loveu: :knajpa::knajpa::knajpa:
Recommended Posts