Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']ok..wysylam uszko poczta:diabloti: poczekam ....aż przyjedziesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: czesc Kasia:multi: ...ja nie mam tego problemu,nasmazylam wczoraj cyckow ode kury jak gupia:roll: i tera je trza jesc, machne tylko jakas salateczke i fertig:evil_lol::razz:a jedz se .....ja też musiałam legwana 2 dni jeść jak udawaliśta niegłodnych:angryy: [quote name='dealer']a ta sie zas chwali:shake: :evil_lol::mad:...nie chwali yno doradza:p
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a jedz se .....ja też musiałam legwana 2 dni jeść jak udawaliśta niegłodnych:angryy: to ta niesmialosc wrodzona moja:oops:
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']to ta niesmialosc wrodzona moja:oops::crazyeye:bosh...a ja taka niekumata ...nie dopatrzyłam :oops: :eviltong:
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:bosh...a ja taka niekumata ...nie dopatrzyłam :oops: :eviltong: no wiesz co..i nie zastanowilo cie to ze caly czas jak trusia siedzialam?:cool1:
clockwork Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']no wiesz co..i nie zastanowilo cie to ze caly czas jak trusia siedzialam?:cool1: i w tym momencie sie z paniami żegnam :diabloti:
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='clockwork']i w tym momencie sie z paniami żegnam :diabloti: ach czemuz to czemuz Magdaleno?:diabloti:
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']no wiesz co..i nie zastanowilo cie to ze caly czas jak trusia siedzialam?:cool1::crazyeye::crazyeye::crazyeye:taaaaaaaaaaaaaa jako ten świstak.... [quote name='clockwork']i w tym momencie sie z paniami żegnam :diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [quote name='dealer']ach czemuz to czemuz Magdaleno?:diabloti::crazyeye::crazyeye::crazyeye:no tysz nie kumam
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:taaaaaaaaaaaaaa jako ten świstak.... :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:no tysz nie kumam ALA!!!! oczy ci wypchlo:diabloti:
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']ALA!!!! oczy ci wypchlo:diabloti: :razz:...NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
BeaC Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pdoradzić ?? mam pomidorową i nalesniczki....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a z czym masz naleśniki??? bo ja też będę miała.................bez pomidorowej bo dwóch dań to ja nie wciskam:shake::shake::shake:
Agunia-Pańciunia) Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 a ja lubie pomidorowa...chybanajbardziej z kluchami:diabloti:
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='BeaC']a z czym masz naleśniki??? bo ja też będę miała.................bez pomidorowej bo dwóch dań to ja nie wciskam:shake::shake::shake: a z serkiem twarożkiem z cynamonkiem .....i z konfiturka wiśniową :p
dbsst Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 yo yo yo, że tak sobie zarapuje :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 dbsst napisał(a):yo yo yo, że tak sobie zarapuje :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: yo yo yo ziom.....:diabloti:
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Werka']yo dilerkowa;) :seeyeah: yo yo hej siup:cool3:
Akadna Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']yo yo hej siup:cool3: hop;) :D:):D:):D
dbsst Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 dealer napisał(a):yo yo yo ziom.....:diabloti: zbudujemy nowy dom :diabloti:
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 dbsst napisał(a):zbudujemy nowy dom :diabloti: jeszcze jeden nowy dom..tralalalala na prawo most na lewo most:diabloti:
dbsst Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 dealer napisał(a):jeszcze jeden nowy dom..tralalalala na prawo most na lewo most:diabloti: a środkiem wisła płynie :evil_lol:
Kate I Luka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pdoradzić ?? mam pomidorową i nalesniczki....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kurcze, wczoraj była ogórkowa i naleśniki :lol: :lol: :lol: [quote name='dealer'] czesc Kasia:multi: ...ja nie mam tego problemu,nasmazylam wczoraj cyckow ode kury jak gupia:roll: i tera je trza jesc, machne tylko jakas salateczke i fertig:evil_lol: juz wymyslilam, zalecialam do sklepu, kupilam mielone i bedzie spagetti :p
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 jako ze fotek mojego psa nie mam to se pozyczylam inne..zgadnijcie kto to?:diabloti:
dbsst Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 wyglada jak pies morderce czekaj czekaj czyj to pies :roll: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 dbsst napisał(a):wyglada jak pies morderce czekaj czekaj czyj to pies :roll: :diabloti: :diabloti: :diabloti: nie mam pojecia..ale morderca zaprawde powiadam ci z niego jest:diabloti:
dbsst Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 dealer napisał(a):nie mam pojecia..ale morderca zaprawde powiadam ci z niego jest:diabloti: czekaj czekaj czyj to pies :roll: mmmmm mam na końcu języka :diabloti: :diabloti: :diabloti: widze właśnie, że rzucał Ci sie do tchawicy.................wiem, że jego właścicielka go właśnie tego uczy i podobno mu mózg wycieła wiesz :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts