Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 ;)Strong Man http://images30.fotosik.pl/41/94fe65f5df1473a3.jpg
agbar Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:wow ...rewelka ....super ...ja też chcę do takiego muzeum...:oops: kkkurde a ja tam nie chcialam jechac:oops: a potem wyjsc nie chcialam ale juz zamykali i musialam:diabloti: cd.fotow nastapi:)
BeaC Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 ...............................no nareszcie:razz: od 9 rano!!!!v prubuje nadrobić to coście naszkrobały..........jak mnie nie było dopełzłam do końca!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: witaj!!!!!!!!!!!!!! ufffffffffffffffff:eviltong: fajne foty.............robale Ci nieźle wychodzą.......a samochody....... miodzio:multi::multi::multi:
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 :razz:jak mogłas nie chcieć do takiego muzeuma jechać ......SUPEROWE:loveu:
agbar Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 BeaC napisał(a):...............................no nareszcie:razz: od 9 rano!!!!v prubuje nadrobić to coście naszkrobały..........jak mnie nie było dopełzłam do końca!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: witaj!!!!!!!!!!!!!! ufffffffffffffffff:eviltong: fajne foty.............robale Ci nieźle wychodzą.......a samochody....... miodzio:multi::multi::multi: robale...robale robale.....tylko robale:placz: od teraz pstrykam robale i nic wiecej.... Alicjarydzewska napisał(a)::razz:jak mogłas nie chcieć do takiego muzeuma jechać ......SUPEROWE:loveu: ja tam jeszcze wroce:diabloti:
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 :razz:kolor kolorkiem .....ale samochodzik ....miodziooooooo http://images24.fotosik.pl/41/f550d7a64485b97b.jpg
ferraribox Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 dealer napisał(a):kkkurde a ja tam nie chcialam jechac:oops: a potem wyjsc nie chcialam ale juz zamykali i musialam:diabloti: cd.fotow nastapi:) Też bym nie wyszła:lol: Super fotki, a czerwone ferrari.........:scared: Chyba je ukradniemy i damy dyla:scared: :scared:
clockwork Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 o masiakra :mdleje: jakie wozy..:mdleje: i ten 666 dla mnie :loveu::loveu::loveu: :multi::multi: i jak mogłaś nie chciec tam jechac :shake::shake: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mdleje: dilerowa... bateryjki które u mnie zostawiłaś- naładowałam, wsadziłam w otwór na baterie gołębiowi pocztowemu i poleciał do Ciebie... dotarł?? czy mu sie po drodze rozładowały akumulatorki?? :cool3::cool3::eviltong:
agbar Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 clockwork napisał(a):o masiakra :mdleje: jakie wozy..:mdleje: i ten 666 dla mnie :loveu::loveu::loveu: :multi::multi: i jak mogłaś nie chciec tam jechac :shake::shake: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mdleje: dilerowa... bateryjki które u mnie zostawiłaś- naładowałam, wsadziłam w otwór na baterie gołębiowi pocztowemu i poleciał do Ciebie... dotarł?? czy mu sie po drodze rozładowały akumulatorki?? :cool3::cool3::eviltong: cheba mu sie rozladowali po drodze bo go ni ma :cool1: Bartun sie juz w leb pukal..latalam po tych halach i darlam morde: ooo ten musze Klocusiowej zadedykowac . ....ooo a ten to dla Pysi...oooo i wozeczek dla Wasi....i tak w kolko:evil_lol: :evil_lol:
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 dealer napisał(a):cheba mu sie rozladowali po drodze bo go ni ma :cool1: Bartun sie juz w leb pukal..latalam po tych halach i darlam morde: ooo ten musze Klocusiowej zadedykowac . ....ooo a ten to dla Pysi...oooo i wozeczek dla Wasi....i tak w kolko:evil_lol: :evil_lol::placz::placz::placz:a dla mnie nie ma.........
agbar Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz:a dla mnie nie ma......... i to tez przewidzialam....zapytaj Bartka:diabloti: dla ciebie moja droga ta cala reszta:loveu:
malawaszka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 a dla mnie to kurna TYLKO wózek :obrazic: a jak ja sie będę z tym wózkiem przemieszczać HĘ??!! o tym ot juz nie pomyslałaś??? :placz:
agbar Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 malawaszka napisał(a):a dla mnie to kurna TYLKO wózek :obrazic: a jak ja sie będę z tym wózkiem przemieszczać HĘ??!! o tym ot juz nie pomyslałaś??? :placz: ruchem posuwisto -pchajacym:diabloti:
agbar Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 malusi woz:loveu: dla malusiej Aluni:loveu: :diabloti:
e.v.a Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 :mdleje: te stare wozy wymiataja..... i wózki tez:evil_lol: witanko:multi:
Recommended Posts