malawaszka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 dealer napisał(a):ruchem posuwisto -pchajacym:diabloti: ruch posuwisty występuje li tylko razem ze zwrotnym a to się ma nijak do pchania wózka :shake:
agbar Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 projekt przyszlosci, przyjazne kupujacemu roboty:loveu: kupilam od niego model auteczka:evil_lol: zaprawde byl mily ....:loveu:
agbar Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 evaxon napisał(a)::mdleje: te stare wozy wymiataja..... i wózki tez:evil_lol: witanko:multi: wtamyyyyyyyy w muzeum staroci:diabloti:
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 dealer napisał(a):i to tez przewidzialam....zapytaj Bartka:diabloti: dla ciebie moja droga ta cala reszta:loveu:to ja poproszę tę całą resztę;) dealer napisał(a):ruchem posuwisto -pchajacym:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dealer napisał(a):malusi woz:loveu: dla malusiej Aluni:loveu: :diabloti: http://images28.fotosik.pl/41/4f6dde0c3ad8af99.jpg :placz::placz::placz:i jak ja tam się z Klockowa zmieszczę :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: z Chlorkiem i Ozzulkiem;)
agbar Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 malawaszka napisał(a):ruch posuwisty występuje li tylko razem ze zwrotnym a to się ma nijak do pchania wózka :shake: no to jak sie tak czepiasz to masz:loveu:
agbar Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 a tera foty zrobione na dworze, niestety padalo nieco wiec...jakosc jaka jest kazdy widzi:razz:
agbar Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 i taki usmiechniety pan tez byl:diabloti: na dzisiaj koniec fot..byc moze cdn.:)
malawaszka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 qrnaaa dla mła latające????????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::shake::shake::shake:
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 malawaszka napisał(a):qrnaaa dla mła latające????????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::shake::shake::shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to tak jak dla mnie to super wielkie auto:razz:
clockwork Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 dealer napisał(a):cheba mu sie rozladowali po drodze bo go ni ma :cool1: Bartun sie juz w leb pukal..latalam po tych halach i darlam morde: ooo ten musze Klocusiowej zadedykowac . ....ooo a ten to dla Pysi...oooo i wozeczek dla Wasi....i tak w kolko:evil_lol: :evil_lol: buuhahahhaha..gołąbowi baterki siadli i pierdyknął kajsik po drodze :roflt::roflt: ale że o co temu Bartkowi chodziło??? egoista jeden- nawet mi auta żałuje :shake: dealer napisał(a):projekt przyszlosci, przyjazne kupujacemu roboty:loveu: kupilam od niego model auteczka:evil_lol: zaprawde byl mily ....:loveu: znaczy co.... nie bede już niebawem siedzieć we sklepie i obsługiwać??? ciekawe:hmmmm: ciekawe czy ten robot umie klikać całą szychte... bo jak nie to mnie na pewno nie zastąpi :eviltong: dealer napisał(a):a tera foty zrobione na dworze, niestety padalo nieco wiec...jakosc jaka jest kazdy widzi:razz: że o co chodzi z tą jakością?? :hmmmm: nie wiem o co ciebie biega :roll:
Medorowa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Kici kici:diabloti::diabloti::diabloti::loveu: http://images30.fotosik.pl/41/13119e50a4621eaa.jpg
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 :loveu:dobranoc Nasza 1/3:loveu::loveu::loveu: piszę w imieniu 2/3;):loveu::loveu::loveu:
Gonitwa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Żegnam na jakieś 3 tygodnie.... Do przeczytania;) Zaległości nadrobię-choćby były( i zapewne będą) dziesiątki stron!
Paula Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Wow :mdleje: ale super muzeum :multi: Trzymam :kciuki: za Dilkową łapkę :loveu: i za Twoją cierpliwość ;)
clockwork Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 dżizus krajst!!! jaka tu cisza!!!!! :crazyeye: moje 2/3 ... HAŁASUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:diabloti:
Alicja Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 clockwork napisał(a):dżizus krajst!!! jaka tu cisza!!!!! :crazyeye: moje 2/3 ... HAŁASUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:diabloti:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAA wyklęty powstań........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aguniuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!
Agunia-Pańciunia) Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAA wyklęty powstań........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aguniuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!! o rany jak sie drzecie z Kolcuszkowa.....tak glośno......ze az strach.....:evil_lol: :evil_lol:
agbar Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 clockwork napisał(a):dżizus krajst!!! jaka tu cisza!!!!! :crazyeye: moje 2/3 ... HAŁASUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:diabloti: Alicjarydzewska napisał(a):AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAA wyklęty powstań........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aguniuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!! JESTEM!!!!!!!!!!!!:diabloti: Agunia-Pańciunia) napisał(a):o rany jak sie drzecie z Kolcuszkowa.....tak glośno......ze az strach.....:evil_lol: :evil_lol: nooo az mi uchi zwiedli:shake: :evil_lol:
Alicja Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 :multi::multi::multi:ale NAS usłyszałaś i jesteś :multi: jak Dilerek Nasz koffany:razz::loveu::loveu::loveu:
e.v.a Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 wariatki!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [SIZE=2] :loveu:witaneczko Dilerkowa panieneczko:loveu:
clockwork Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 evaxon napisał(a):wariatki!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![SIZE=2] udowodnij :mad::mad::diabloti:
BeaC Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 ................przyszłam Cie powitać......i żegnam Cie od razu:placz::placz::placz: bo do domu umykam:cool3:
Recommended Posts