Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pysia napisał(a):
Co ciach, co ciach:mad: Nie było mowy o kopiowanych fotach tylko o CYTATACH!! :mad: Nie czytasz ze zrozumieniem :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dijejka chodź do nas na kawę:loveu::loveu:

Posted

Co ciach, co ciach:mad: Nie było mowy o kopiowanych fotach tylko o CYTATACH!! :mad: Nie czytasz ze zrozumieniem :evil_lol:
Pysiu , zawsze uważałam że to Ty jednak jesteś inteligentniejsza i rozumiesz wszystko :diabloti:
Jak nazwiesz przetaczane przez Ciebie słowa innej osoby ? Swoje zdjęcia możesz kopiować , przyklejać - cudze gdy przeklejasz to je cytujesz , bo nie są Twoje tylko kogoś i przyklejając je odnosisz się co czyjeś wypowiedzi.
Jeśli masz nadal wątpliwości zapraszam na Administrację , załóż wątek z zapytaniem i na pewno uzyskasz odpowiedź.Jeśli tak bardzo wątpisz w moje słowa i chcesz skutecznie je podważyć.

A co to teraz zrobiłam z Twoim postem jak nazwiesz ? przyklejeniem czy jednak cytatem ? :cool3:
Nie mniej jednak , każda jedna fotka nie Twoja , umieszczona w Twoim poście będzie zamieniana na link.

Posted

matko jaka zaś cisza tukej :shake::shake: korzystając z okazji że pusto- poprosze krakersika- tego lepszego-spod lady ;)

WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAKUJE NAM 1/3 :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Vectra']Dijejka , rewela

klamczucha:diabloti:

[quote name='malawaszka']:crazyeye:wow superrrrrrrrrrrr :multi:
nastepna:diabloti:

[quote name='clockwork']ale fajerwery :crazyeye: czy to Ty przygotowałaś na cześć swojej gosposi?? :evil_lol:

a jak? jak przyjedziesz to tez ci takie uczynie:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:wow .......nasza ty 1/3 ...aleś się postawiła na powitanko:razz:
zaszalalam jak ta goopia:diabloti:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Ty sie chwalisz???czy zalisz????

no mili sie cos na bank sie mieli.....

ja swoim nieprofesjonalnym okiem rowniez sie podpisuje pod przedmowczynia......:loveu: .
bardzo interesujace a Diler ma niesamowite miny...a i jakis czasmi taki polamany na tych fotach na tej łace....konine wcina czy cos.....:lol:

nio...te fajerwerki to superowsko Tobie wyszły.....
Ty jednak na tym napoju z maczkowi i tych kjakejsach to swietnie działąsz kochana......rewelacja
dzien dobry.....
tez przeczytalam wszystko .....:diabloti: chwale sie

nooo to sie nagadalas:diabloti:

[quote name='madzia i medor']I Ty śmiesz narzekać:mdleje::diabloti:

cudne fajerwerki:loveu:

moja robaczyca :diabloti:

[quote name='evaxon']siemanko:loveu:

http://images28.fotosik.pl/15/915d49e8429d3a01.jpg
ulalaaaaa....

witanko

[quote name='Gonitwa']I z wieczora...:p
z poludnia..

[quote name='Pysia']http://images30.fotosik.pl/15/28056cb451208c6e.jpg
Ta jest dla mnie extra :multi:
Czy pod tymi fajerwerkami handlowałaś prochami? :diabloti:

ciach :mad:

handlowalam kompocikiem z maku:diabloti:

[quote name='madzia i medor']Dijejk, no choo tu :razz:

Chho mi podogryzasz troszku:loveu:
czego chcesz goopia i nienormalna ode mnie:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:nawet wieczorkiem nie da się na kompka......:-(

sil brak...a jak zagladlam ostatnio w nocy to puuuuuchi byli...

[quote name='Pysia']Co ciach, co ciach:mad: Nie było mowy o kopiowanych fotach tylko o CYTATACH!! :mad: Nie czytasz ze zrozumieniem :evil_lol:

oooooooo Pysia..ja sie z toba zgadzam:diabloti:

[quote name='madzia i medor']:evil_lol::evil_lol:

Dijejka chodź do nas na kawę:loveu::loveu:
jezdem:diabloti:

[quote name='Vectra']Co ciach, co ciach:mad: Nie było mowy o kopiowanych fotach tylko o CYTATACH!! :mad: Nie czytasz ze zrozumieniem :evil_lol:
Pysiu , zawsze uważałam że to Ty jednak jesteś inteligentniejsza i rozumiesz wszystko :diabloti:
Jak nazwiesz przetaczane przez Ciebie słowa innej osoby ? Swoje zdjęcia możesz kopiować , przyklejać - cudze gdy przeklejasz to je cytujesz , bo nie są Twoje tylko kogoś i przyklejając je odnosisz się co czyjeś wypowiedzi.
Jeśli masz nadal wątpliwości zapraszam na Administrację , załóż wątek z zapytaniem i na pewno uzyskasz odpowiedź.Jeśli tak bardzo wątpisz w moje słowa i chcesz skutecznie je podważyć.

A co to teraz zrobiłam z Twoim postem jak nazwiesz ? przyklejeniem czy jednak cytatem ? :cool3:
Nie mniej jednak , każda jedna fotka nie Twoja , umieszczona w Twoim poście będzie zamieniana na link.

mamcia ales wyklada strzelila.....:diabloti:

[quote name='clockwork']matko jaka zaś cisza tukej :shake::shake: korzystając z okazji że pusto- poprosze krakersika- tego lepszego-spod lady ;)

WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAKUJE NAM 1/3 :placz::placz::placz:

zglaszam sie...kjakejsy pod ladom:diabloti: sie czestuj kochana:loveu:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc slicznotko.......

sennie jakos......:loveu:

czesc ....mnie sie tam spac nie chce....:diabloti:

Posted

Dilerka wracaj:loveu:
Co ty tam kurna robisz całe dnie:mad: jak wszystko ta ona ci robi:cool3: zatrzaśnij jej drzwi od pralni czy czego tam niech se pierze a ty wywal klucz i udwaj że szukasz:evil_lol: i cho do nas na kawę;)

Posted

[quote name='Vectra']Co ciach, co ciach:mad: Nie było mowy o kopiowanych fotach tylko o CYTATACH!! :mad: Nie czytasz ze zrozumieniem :evil_lol:

Kto Ci mówił że ja jestem inteligentniejsza? :crazyeye: Bo ja ciagle piszę zem mądra i śliczna a nie inteligentna :evil_lol:
Przekleiłaś :diabloti:
Buahahahaha zaraz się posikam :evil_lol:

[quote name='dealer']

handlowalam kompocikiem z maku:diabloti:

Wiedziałam :diabloti: Profity odpalisz? :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Bo ja ciagle piszę zem mądra i śliczna a nie inteligentna :evil_lol:

zabawna ani dowcipna również nie :shake: :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
zabawna ani dowcipna również nie :shake: :diabloti:

A kto Ci takich goopot naopowiadał? :mad: Ja? NIGDY :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:witaj nasza 1/3...dziś siedziałyśmy sobie takie samotne 2/3 i smutno nam było ...bez naszej 1/3:-(...wracaj

Wy dwie razem i SMUTNE - nigdy w to nie uwierze:crazyeye: :megagrin:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Cześć:loveu: Choo już do Nas:razz::razz::razz:

no własnie chooo do nas , zostaw już mamusie , to duża dziewczynka ,sama sobie poradzi :diabloti: :diabloti:

Dilerowa , wracaj natentychmiast , bo nikomu tak dobrze się nie ziewa na skype jak Tobie :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']zabawna ani dowcipna również nie :shake: :diabloti:

:-o:-o:-o

A kto Ci takich goopot naopowiadał? :mad:  Ja? NIGDY :diabloti: :evil_lol:

a ja tam twierdze żeś wesoła, zabawna i dowcipna... na tyle zdążyłam Cie poznać :multi::multi:
[quote name='Hugo-Kochaś']Wy dwie razem i SMUTNE - nigdy w to nie uwierze:crazyeye: :megagrin:
pssttt...

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Wy dwie razem i SMUTNE - nigdy w to nie uwierze:crazyeye: :megagrin::pnooooo............MY 2/3 potrafimy się czasem posmutkować;)
cze Dilerówna Nasza :loveu::loveu::loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...