Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

na dworze zimno ,a tu zawsze miłość aż wrze :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

czy masz zapas benzyny ? podpałka do grilla w płynie też jest dobra :diabloti:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):
na dworze zimno ,a tu zawsze miłość aż wrze :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

czy masz zapas benzyny ? podpałka do grilla w płynie też jest dobra :diabloti:

mam podpalke, i zapalki i dol w ogrodzie i wscieklego psa...:diabloti:
no to jesteś przygotowana :diabloti:

Posted

matko....co tu taka cisza?? my z Alą leciały na kompecka z zamiarem poświęcenia 4 godzin na nadrabianie... a tu doopa... blada do tego...

Dilerowa?? już??? cierpisz katusze?? :calus:

Posted

[quote name='clockwork']matko....co tu taka cisza?? my z Alą leciały na kompecka z zamiarem poświęcenia 4 godzin na nadrabianie... a tu doopa... blada do tego...

Dilerowa?? już??? cierpisz katusze?? :calus:
:razz:tak tak ...prawdę mówi Nasza Klocusiowa...na zakrętach mało nóg nie polamałyśmy ...a tu grobowa:angryy:cisza

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:tak tak ...prawdę mówi Nasza Klocusiowa...na zakrętach mało nóg nie polamałyśmy ...a tu grobowa:angryy:cisza
Dilerowa zabawia gościa :cool3: :cool3: :diabloti: więc łączmy sie z nią w bólu i cierpieniu :evil_lol:

Posted

Hello Aga :)

Odpoczywasz ponoć...łączymy się w bólu przyjemnośći :diabloti:

A szkolenie Dilskiego to w jakiejś specjalnej szkole było, czyś Ty taka zdolniacha a on tak szybko kumający??:evil_lol:

Posted

jestem.....wstalam o 5 rano,odebralismy goscia,wypilam hektolitry kawy, bylismy na zakupach, na 3 dluuuuugich spacerach, jestem padnieta i ide spac....

w lesie napotkalismy .....grzyby:multi: sobie nazbieralismy kurek,prawdziwkow,podgrzybkow...sie susza teraz:)
i taka o samotna laweczke:)

Posted

:cool3:nasza Ty1/3 ...pomyliłaś grzybki ...nie kurki się zbiera a muchomorki sromotnikowe:grins::grins::grins:
Szkoda że Cię dziś nie było z Nami w Ustroniu :shake:spędziliśmy milutki dzionek ...chociaż był zaplanowany 3/3 razem:shake:...czy to jeszcze będzie możliwe:razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...