Alicja Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Doberek Nasza Ty 1/3:loveu::loveu::loveu: nawet nocką nie możesz opuścić Cerbera:razz::diabloti:
malawaszka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 halo haloooo babo czy Ty masz Canona S5 IS czy S3 IS??? :razz:
Alicja Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='malawaszka']halo haloooo babo czy Ty masz Canona S5 IS czy S3 IS??? :razz::razz:chiba 3
agbar Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:nasza Ty1/3 ...pomyliłaś grzybki ...nie kurki się zbiera a muchomorki sromotnikowe:grins::grins::grins: Szkoda że Cię dziś nie było z Nami w Ustroniu :shake:spędziliśmy milutki dzionek ...chociaż był zaplanowany 3/3 razem:shake:...czy to jeszcze będzie możliwe:razz: czesc Alunia:loveu:...bedzie mozliwe to na pewno...jeno kiedy nie wiem... [quote name='paula_z']Cześć Aga :p Żyjesz? ;) zyje....ale co to za zycie?:diabloti: [quote name='bonita']Heloł Dilerki gdzie Wy są? gdzie kjakejsy? czesc pani mod:multi: kjakejsy som tylko tera samoobsluga:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']Doberek Nasza Ty 1/3:loveu::loveu::loveu: nawet nocką nie możesz opuścić Cerbera:razz::diabloti: nocka jestem tak padnieta ze juz mi sie nic nie chce....:-( [quote name='malawaszka']halo haloooo babo czy Ty masz Canona S5 IS czy S3 IS??? :razz: sssssssssssssssssssssssss tsy:diabloti:
agbar Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 kochane moje przepraszam ze was nie nawiedzam ale ....nadrobie jak bede wolnym czlowiekiem:diabloti: a tymczasem szybko pare fotek:)
AlKil Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Witaj Dealerkowa!:multi: Fajny kawałek konia wszedł Ci w obiektyw. A poczęstował swoim śniadankiem???
agbar Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 madzia i medor napisał(a):A kiedy zwracają Ci wolność mła luba????:p:p najprawdopodobniej za jakies 10 dni.... AlKil napisał(a):Witaj Dealerkowa!:multi: Fajny kawałek konia wszedł Ci w obiektyw. A poczęstował swoim śniadankiem??? nie poczestowal...prychnal mi w obiektywa:diabloti:
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 dealer napisał(a):najprawdopodobniej za jakies 10 dni.... OOoo, to jeszcze troszkę:roll::roll:
agbar Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:...czyżby za 10 ...jakie to budujące;) podobno max 10.....tfu tfu...nie zapeszam:diabloti:
Alicja Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='dealer']podobno max 10.....tfu tfu...nie zapeszam:diabloti:to se pościskam kciukasy
malawaszka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 dealer napisał(a): sssssssssssssssssssssssss tsy:diabloti: wow ale rozbudowana wypowiedź :diabloti: kawałek kunia super :loveu: a wogóle to ja nie nadrabiałam - czy ktoś może mi powiedzieć czemu nasza Dilerka taka zajęta???? :oops:
Vectra Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 malawaszka napisał(a):wow ale rozbudowana wypowiedź :diabloti: kawałek kunia super :loveu: a wogóle to ja nie nadrabiałam - czy ktoś może mi powiedzieć czemu nasza Dilerka taka zajęta???? :oops: Ja ci odpowiem :diabloti: Nasza Dilerka gości swoją teściową :loveu: :diabloti:
Alicja Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Vectra']Ja ci odpowiem :diabloti: Nasza Dilerka gości swoją teściową :loveu: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to i tak lepiej ...jakby miała gościć MOJĄ:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:
Vectra Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to i tak lepiej ...jakby miała gościć MOJĄ:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: albo moją :cool1: jak by mi teściowa zapowiedziała że wpada na pare dni to chyba bym sobie w łeb strzeliła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:ja po 2 minutach mam jej dość :angryy: :angryy: :angryy:
clockwork Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to i tak lepiej ...jakby miała gościć MOJĄ:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: [quote name='Vectra']albo moją :cool1: jak by mi teściowa zapowiedziała że wpada na pare dni to chyba bym sobie w łeb strzeliła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:ja po 2 minutach mam jej dość :angryy: :angryy: :angryy: no widzisz Aguś... zawsze mogło byc gorzej!! głowa do góry!!!! podaj adres, moja teściowa jedzie w lipcu do dojczów- powiem żeby do Cia wpadła- zobaczysz co to horror :evil_lol::evil_lol: wracaj do nas!!!!! :loveu::loveu::loveu:
Vectra Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='clockwork'] no widzisz Aguś... zawsze mogło byc gorzej!! głowa do góry!!!! podaj adres, moja teściowa jedzie w lipcu do dojczów- powiem żeby do Cia wpadła- zobaczysz co to horror :evil_lol::evil_lol: wracaj do nas!!!!! :loveu::loveu::loveu: ja mam inny pomysł :cool3: wyślemy jej wszystkie trzy mamusie :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: i wtedy doceni swoją :cool3: :evil_lol:
Paula Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 dealer napisał(a):najprawdopodobniej za jakies 10 dni.... :mdleje: Biedactwo :glaszcze: ;)
Recommended Posts