clockwork Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Vectra']ja mam inny pomysł :cool3: wyślemy jej wszystkie trzy mamusie :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: i wtedy doceni swoją :cool3: :evil_lol: buhahaha... to tak w ramach promocji?? 1+3 gratis :cool3: na pewno sie dziewuszka ucieszy... i jest opcja że teściówki sie poubijają- która mądrzejsza... :multi::multi: [quote name='Pysia']A ja jej wyślę mamusie i tatusia :diabloti: o prosze- i jeszcze 2 sztuki- bonusik do gratisów. ja mogę pokryć koszta podróży- ale tylko w jedną strone;) Aguś... wracaj do nas- brakuje nam 1/3
agbar Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='clockwork'] no widzisz Aguś... zawsze mogło byc gorzej!! głowa do góry!!!! podaj adres, moja teściowa jedzie w lipcu do dojczów- powiem żeby do Cia wpadła- zobaczysz co to horror :evil_lol::evil_lol: wracaj do nas!!!!! :loveu::loveu::loveu: [quote name='Vectra']ja mam inny pomysł :cool3: wyślemy jej wszystkie trzy mamusie :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: i wtedy doceni swoją :cool3: :evil_lol: [quote name='Pysia']A ja jej wyślę mamusie i tatusia :diabloti: kocham was wiedzmy wstretne:diabloti: :loveu: dawajcie kogo macie, pracy mam dosc......chociaz?:cool1: ogrodek skoszony, chwasty wyrwane,kamienie wysypane,trawa nowa zasiana, wszystko ale to wszystko wyprasowane....i JA tego nie robilam:diabloti:
agbar Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 dzien dobry moje kochane odwiedzacze:loveu: ciesze sie ze o nas pamietacie:)
Vectra Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 dealer napisał(a):dzien dobry moje kochane odwiedzacze:loveu: ciesze sie ze o nas pamietacie:) wracaj do nas :placz:
malawaszka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 dealer napisał(a): ogrodek skoszony, chwasty wyrwane,kamienie wysypane,trawa nowa zasiana, wszystko ale to wszystko wyprasowane....i JA tego nie robilam:diabloti: :evil_lol: :klacz: noo to teraz zaczną Ci zazdrościć :evil_lol:
agbar Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Vectra napisał(a):wracaj do nas :placz: no nie plakaj bo mi smutno.....kurde jak ja za wami tesknie wy moje goopie...:diabloti: malawaszka napisał(a)::evil_lol: :klacz: noo to teraz zaczną Ci zazdrościć :evil_lol: ha ha ha:diabloti: nawet posciel milion kompletow mam uprasowana, i reczniki i obrusiki i serwetki i WSZYSTKO:diabloti: i kawe ide sie wypic tera co se jej tez sama nie zrobilam....:diabloti: a wczoraj bylismy na fajerwerkach...robilam foty ale chyba nie ma sie czym chwalic....:cool1:
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry moje kochane odwiedzacze:loveu: ciesze sie ze o nas pamietacie:):loveu:pamiętacie ....i tęsknicie:placz::placz::placz:
Vectra Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 malawaszka napisał(a)::evil_lol: :klacz: noo to teraz zaczną Ci zazdrościć :evil_lol: :shake: :shake: ja musiałam wytłumaczyć :mad: szanownej mamie mojego kolegi , że w moim domu - nie dotyka się do żelazka , szmat , odkurzacz, szczotki , mopa , garnków , kuchenki , pralki ..... ..... że nie jest u siebie tylko w gościach :diabloti:
malawaszka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 dealer napisał(a): a wczoraj bylismy na fajerwerkach...robilam foty ale chyba nie ma sie czym chwalic....:cool1: poka poka :multi: a ja tam zazdraszczam - chciałabym, żeby mi ktoś kawe zrobił i pranie włączył :evil_lol:
Vectra Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Waszka , tylko u mnie było takie ryzyko , że jak raz bym pozwoliła to bym się już nie pozbyła :evil_lol: Dawaj fajerwerki córko moja :mad:
agbar Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 dawam to cos co na zywo naprawde bylo piekne:diabloti: pierwszy raz robilam w noc foty i piewrszy raz fajerwery....
clockwork Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 ale fajerwery :crazyeye::crazyeye::crazyeye: czy to Ty przygotowałaś na cześć swojej gosposi?? :evil_lol::evil_lol:
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:wow .......nasza ty 1/3 ...aleś się postawiła na powitanko:razz:
Agunia-Pańciunia) Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Vectra']Wszystko przeczytałam :diabloti: Ty sie chwalisz???czy zalisz????:diabloti: [quote name='clockwork']mieli-li????? no mili sie cos na bank sie mieli.....:diabloti: [quote name='Maga100']I znów ciężko mi to przychodzi :cool1: ładne zdjęcia :cool1: ja swoim nieprofesjonalnym okiem rowniez sie podpisuje pod przedmowczynia......:loveu: . bardzo interesujace a Diler ma niesamowite miny...a i jakis czasmi taki polamany na tych fotach na tej łace....konine wcina czy cos.....:lol: [quote name='Vectra']Dijejka , rewela nio...te fajerwerki to superowsko Tobie wyszły..... Ty jednak na tym napoju z maczkowi i tych kjakejsach to swietnie działąsz kochana......rewelacja:loveu: dzien dobry..... tez przeczytalam wszystko .....:diabloti: chwale sie:loveu:
Medorowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 dealer napisał(a):kocham was wiedzmy wstretne:diabloti: :loveu: dawajcie kogo macie, pracy mam dosc......chociaz?:cool1: ogrodek skoszony, chwasty wyrwane,kamienie wysypane,trawa nowa zasiana, wszystko ale to wszystko wyprasowane....i JA tego nie robilam:diabloti: dealer napisał(a):no nie plakaj bo mi smutno.....kurde jak ja za wami tesknie wy moje goopie...:diabloti: ha ha ha:diabloti: nawet posciel milion kompletow mam uprasowana, i reczniki i obrusiki i serwetki i WSZYSTKO:diabloti: i kawe ide sie wypic tera co se jej tez sama nie zrobilam....:diabloti: a wczoraj bylismy na fajerwerkach...robilam foty ale chyba nie ma sie czym chwalic....:cool1: I Ty śmiesz narzekać:mdleje::mdleje::diabloti: cudne fajerwerki:loveu:
e.v.a Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 siemanko:loveu: http://images28.fotosik.pl/15/915d49e8429d3a01.jpg :loveu: ulalaaaaa....
Pysia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 http://images30.fotosik.pl/15/28056cb451208c6e.jpg Ta jest dla mnie extra :multi: Czy pod tymi fajerwerkami handlowałaś prochami? :diabloti: ciach :mad:
Medorowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Dijejk, no choo tu :razz::razz: Chho mi podogryzasz troszku:loveu::loveu:
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 :crazyeye:nawet wieczorkiem nie da się na kompka......:-(
Recommended Posts