Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']ja mam inny pomysł :cool3: wyślemy jej wszystkie trzy mamusie :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol:
i wtedy doceni swoją :cool3: :evil_lol:

buhahaha... to tak w ramach promocji?? 1+3 gratis :cool3: na pewno sie dziewuszka ucieszy... i jest opcja że teściówki sie poubijają- która mądrzejsza... :multi::multi:

[quote name='Pysia']A ja jej wyślę mamusie i tatusia :diabloti:
o prosze- i jeszcze 2 sztuki- bonusik do gratisów.

ja mogę pokryć koszta podróży- ale tylko w jedną strone;)

Aguś... wracaj do nas- brakuje nam 1/3

Posted

[quote name='clockwork']
no widzisz Aguś... zawsze mogło byc gorzej!! głowa do góry!!!!

podaj adres, moja teściowa jedzie w lipcu do dojczów- powiem żeby do Cia wpadła- zobaczysz co to horror :evil_lol::evil_lol:

wracaj do nas!!!!! :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Vectra']ja mam inny pomysł :cool3: wyślemy jej wszystkie trzy mamusie :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol:
i wtedy doceni swoją :cool3: :evil_lol:

[quote name='Pysia']A ja jej wyślę mamusie i tatusia :diabloti:

kocham was wiedzmy wstretne:diabloti: :loveu:
dawajcie kogo macie, pracy mam dosc......chociaz?:cool1: ogrodek skoszony, chwasty wyrwane,kamienie wysypane,trawa nowa zasiana, wszystko ale to wszystko wyprasowane....i JA tego nie robilam:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):

ogrodek skoszony, chwasty wyrwane,kamienie wysypane,trawa nowa zasiana, wszystko ale to wszystko wyprasowane....i JA tego nie robilam:diabloti:

:evil_lol: :klacz: noo to teraz zaczną Ci zazdrościć :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
wracaj do nas :placz:

no nie plakaj bo mi smutno.....kurde jak ja za wami tesknie wy moje goopie...:diabloti:

malawaszka napisał(a):

ha ha ha:diabloti: nawet posciel milion kompletow mam uprasowana, i reczniki i obrusiki i serwetki i WSZYSTKO:diabloti:
i kawe ide sie wypic tera co se jej tez sama nie zrobilam....:diabloti:

a wczoraj bylismy na fajerwerkach...robilam foty ale chyba nie ma sie czym chwalic....:cool1:

Posted

[quote name='dealer']dzien dobry moje kochane odwiedzacze:loveu: ciesze sie ze o nas pamietacie:):loveu:pamiętacie ....i tęsknicie:placz::placz::placz:

Posted

malawaszka napisał(a):

:shake: :shake: ja musiałam wytłumaczyć :mad: szanownej mamie mojego kolegi , że w moim domu - nie dotyka się do żelazka , szmat , odkurzacz, szczotki , mopa , garnków , kuchenki , pralki .....
..... że nie jest u siebie tylko w gościach :diabloti:

Posted

dealer napisał(a):

a wczoraj bylismy na fajerwerkach...robilam foty ale chyba nie ma sie czym chwalic....:cool1:

poka poka :multi:

a ja tam zazdraszczam - chciałabym, żeby mi ktoś kawe zrobił i pranie włączył :evil_lol:

Posted

Waszka , tylko u mnie było takie ryzyko , że jak raz bym pozwoliła to bym się już nie pozbyła :evil_lol:

Dawaj fajerwerki córko moja :mad:

Posted

dawam to cos co na zywo naprawde bylo piekne:diabloti:
pierwszy raz robilam w noc foty i piewrszy raz fajerwery....

Posted

[quote name='Vectra']Wszystko przeczytałam :diabloti:

Ty sie chwalisz???czy zalisz????:diabloti:

[quote name='clockwork']mieli-li?????

no mili sie cos na bank sie mieli.....:diabloti:

[quote name='Maga100']I znów ciężko mi to przychodzi :cool1:
ładne zdjęcia :cool1:

ja swoim nieprofesjonalnym okiem rowniez sie podpisuje pod przedmowczynia......:loveu: .
bardzo interesujace a Diler ma niesamowite miny...a i jakis czasmi taki polamany na tych fotach na tej łace....konine wcina czy cos.....:lol:

[quote name='Vectra']Dijejka , rewela

nio...te fajerwerki to superowsko Tobie wyszły.....
Ty jednak na tym napoju z maczkowi i tych kjakejsach to swietnie działąsz kochana......rewelacja:loveu:
dzien dobry.....
tez przeczytalam wszystko .....:diabloti: chwale sie:loveu:

Posted

dealer napisał(a):
kocham was wiedzmy wstretne:diabloti: :loveu:
dawajcie kogo macie, pracy mam dosc......chociaz?:cool1: ogrodek skoszony, chwasty wyrwane,kamienie wysypane,trawa nowa zasiana, wszystko ale to wszystko wyprasowane....i JA tego nie robilam:diabloti:

dealer napisał(a):
no nie plakaj bo mi smutno.....kurde jak ja za wami tesknie wy moje goopie...:diabloti:

ha ha ha:diabloti: nawet posciel milion kompletow mam uprasowana, i reczniki i obrusiki i serwetki i WSZYSTKO:diabloti:
i kawe ide sie wypic tera co se jej tez sama nie zrobilam....:diabloti:

I Ty śmiesz narzekać:mdleje::mdleje::diabloti:

cudne fajerwerki:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...