Alicja Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='dealer']zgas swieczke przeca jestem:diabloti:dmuchnij....jesteś podłączona:razz:
agbar Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']dmuchnij....jesteś podłączona:razz: polaczona nawet:diabloti:
Alicja Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='dealer']polaczona nawet:diabloti:;)mam kompka jakby co na jakiś zcas jeszcze:razz:
agbar Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)mam kompka jakby co na jakiś zcas jeszcze:razz: na jaki czas??? bo musze obiadek szybko machnac i wracam:)
Alicja Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='dealer']na jaki czas??? bo musze obiadek szybko machnac i wracam:)no tak do 21 może :evil_lol:
agbar Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']no tak do 21 może :evil_lol: to gitarka to ja lece do garow i wracam zara:diabloti:
Alicja Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='dealer']to gitarka to ja lece do garow i wracam zara:diabloti:;)uważaj bo znów po szyne pojedziesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)uważaj bo znów po szyne pojedziesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wypluj natychmiast:diabloti: jestem :) kartofelki sie gotuja , przyjedzie B. nakarmie go wyslucham i znowu bede:diabloti: [quote name='Agga'] Jaki grzeczniutki pieseczek. tiaaa....pozory myla:diabloti:
Medorowa Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Witam mła gadulińska:hand::hand::hand: Wróciłam:diabloti:
agbar Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='madzia i medor']Witam mła gadulińska:hand::hand::hand: Wróciłam:diabloti: a po co??:loveu: [quote name='Vectra']a Ty jeszcze gotujesz ? :diabloti: nie ...ziewam....:diabloti: [quote name='Hugo-Kochaś']Tera JE:eating: :sabber: nazarlam sie jak slon....pekam:razz: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:o masz ale ten bartek Cie zagaduje:evil_lol: niech mnie drazni nawet.....felgi se wymyslil:mad:
agbar Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Vectra napisał(a):złośliwiec pospolity :diabloti: masz racje...jest ci on zlosliwy:eviltong:
Medorowa Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 dealer napisał(a):a po co??:loveu: : A zobaczyć co goopia porabiasz:loveu: Steskiniłam się:loveu: :loveu: :diabloti:
Vectra Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
agbar Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 madzia i medor napisał(a):A zobaczyć co goopia porabiasz:loveu: Steskiniłam się:loveu: :loveu: :diabloti: siedze....gapie sie....pije soczek....pisze posta do jakies goopiej...tyle porabiam:diabloti:
agbar Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Vectra napisał(a)::diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: ziewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm:diabloti:
Vectra Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 dealer napisał(a)::eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: ziewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm:diabloti: kawy się napij :diabloti:
agbar Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Vectra napisał(a):kawy się napij :diabloti: kkkurde zabic mnie chcesz?? ty wiesz ile to wymaga wysilku.....:razz:
Vectra Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 dealer napisał(a):kkkurde zabic mnie chcesz?? ty wiesz ile to wymaga wysilku.....:razz: ooo to się nie ruszaj , bo sie spocisz :diabloti:
agbar Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Vectra napisał(a):ooo to się nie ruszaj , bo sie spocisz :diabloti: nawet nie mrugam.....slabonia mam pospolitego.....a B juz lezy i nie chce mu sie mnie obsluzyc.....:diabloti:
Medorowa Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 dealer napisał(a):siedze....gapie sie....pije soczek....pisze posta do jakies goopiej...tyle porabiam:diabloti: Ja tam sobie zrobię kolejną kawusie, moja droga. Ale już taką słabiutką:razz: Nie pisz do tej goopiej, po co:niewiem::diabloti: Serdecznie pozdrawiam Magdalena
Recommended Posts