Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

madzia i medor napisał(a):
Ja tam sobie zrobię kolejną kawusie, moja droga. Ale już taką słabiutką:razz:
Nie pisz do tej goopiej, po co:niewiem::diabloti:
Serdecznie pozdrawiam
Magdalena

nie bede to niej pisac bo ona reprezentuje jaks niska warstwe spoleczna....nie to co ty moja droga:loveu: :loveu:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dealer napisał(a):
nawet nie mrugam.....slabonia mam pospolitego.....a B juz lezy i nie chce mu sie mnie obsluzyc.....:diabloti:

wwww psujesz tego chłopa :shake: :shake: tak mu się dawac lenić :shake::shake: :diabloti:
do roboty zagoń , co się będzie opindalał :mad: :mad: :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
wwww psujesz tego chłopa :shake: :shake: tak mu się dawac lenić :shake::shake: :diabloti:
do roboty zagoń , co się będzie opindalał :mad: :mad: :diabloti:

wlasnie kutwa:mad: caly dzien na sloneczku sie opala i jeszcze zmeczony:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
wlasnie kutwa:mad: caly dzien na sloneczku sie opala i jeszcze zmeczony:diabloti:

leniwiec jaki :diabloti: mój też dziś miałkał że obolały :shake: ciekawe dlaczego chyba od tego bezrobocia :diabloti: :diabloti: cały dzień na działce , na słońcu oddawał się swojemu HOBBY i zmęczonego udaje :mad: :mad:
mnie moje hobby nie męczy :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
leniwiec jaki :diabloti: mój też dziś miałkał że obolały :shake: ciekawe dlaczego chyba od tego bezrobocia :diabloti: :diabloti: cały dzień na działce , na słońcu oddawał się swojemu HOBBY i zmęczonego udaje :mad: :mad:
mnie moje hobby nie męczy :evil_lol:

o masz jakie to kurrrna nieszczesliwe...i jeszcze jesc dostalo jak przyszlo do domu....:evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
Bry wieczór :p Wpadłam na kjakejsa :razz:

czestuj sie kochanienka :loveu:

drzalka napisał(a):
Bry Bry :multi:

bry wieczor:p

Posted

[quote name='Vectra']przyniosłam ci coś do pochrupania

hmm....hmmm....a mozesz mi to pogryzc bo mnie sie jakus nie chce:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
Zegnam was moje najmilejsze....czolgam sie do loza mego malzenskiego:diabloti:

:roll: i co ...myslisz ze za ten marny obiadek Bartus cie z otwartymi ramionami przyjmnie???:evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']nawet nie mrugam.....slabonia mam pospolitego.....a B juz lezy i nie chce mu sie mnie obsluzyc.....:diabloti:

to pogoń lenia:razz::diabloti::cool1:

witaj .........................jeszcze śpisz???:eviltong:

Posted

[quote name='evaxon']:roll: i co ...myslisz ze za ten marny obiadek Bartus cie z otwartymi ramionami przyjmnie???:evil_lol:
noo jak ty tak o te moje wzgledy zabiegasz to ja nie wiem...:diabloti:

[quote name='BeaC']to pogoń lenia:razz::diabloti::cool1:

witaj .........................jeszcze śpisz???:eviltong:

a gdzie tam ...juz w sklepie bylam i kawe pije...:p

Posted

Kjakejs dobry Aga :)
Pogoda się zapowiada extra, myślę nad ziemniakami z ogniska na dzisiejszy wieczór, Ala ma sister ostatnio mi smaka narobiła :)

Posted

[quote name='bonita'] Kjakejs dobry Aga :)
Pogoda się zapowiada extra, myślę nad ziemniakami z ogniska na dzisiejszy wieczór, Ala ma sister ostatnio mi smaka narobiła :)

ano dobry:diabloti: a ja dzis zaplanowalam sprzatanko...zaplanowalam podkreslam...a czy plan zostanie wykonany:razz:

[quote name='madzia i medor']Przyszłam się z Tobą przywitać moja droga:loveu: :loveu:
Witaj moja mila w moich skromnych progach..klaniam sie nisko:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

fajna fotka:lol: :lol: :lol:

z ciekawości zapytam jaka jest jej żywotność???Dulka swoja załatwiła w 2 godz.:razz: :razz:

Miłego leżakowania:p

Posted

dealer napisał(a):
noo jak ty tak o te moje wzgledy zabiegasz to ja nie wiem...:diabloti:

:siara:

witaj Dilereczko:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Kochani w sprawie pilki hurtowa odpowiedz:)
mozecie nie wierzyc..pileczka w czerwcu skonczy dwa lata a kosztowala mnie 4 euro....nie ma to jak niemiecka technologia:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...