agbar Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 wrocilismy ze spacerku..ufff jak goraco... moje radosne psisko:loveu: specjalnie dla Ali:loveu: z mordem w okach:diabloti: dobra..powiem wam..zaskoczyl mnie i wyladowalam na tylku... ujrzalem kolezanke i nie wstane..tak bede lezal:diabloti: a oto i ONA:loveu: :loveu: a potem zdechli baterie:diabloti: dziekuje za uwage:cool3:
Paula Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Cześć Aga :multi: [quote name='dealer']wyslalam ale nie wiem czy doszla:diabloti: Jeszcze nie doszła :shake: Ale dziś jest przyjemny wiaterek :p [quote name='dealer']ujrzalem kolezanke i nie wstane..tak bede lezal:diabloti: :D Poddaję się; dajcie mi wszyscy święty spokój ;)
e.v.a Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']:loveu: a potem zdechli baterie:diabloti: dziekuje za uwage:cool3: piekna:loveu: Dilski tez oki:cool1: :evil_lol: :loveu: :evil_lol:
agnes1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Witam się z tą od kjakejsów:loveu: za którymi nie przepadam:shake: . Masz coś słodszego może być drzem:evil_lol:
agbar Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']A ja dziekuje za fotki..........i ide zdychać:p hehehe Ozzy cie przegonil po polach i lakach?:diabloti: [quote name='AlKil'] Jaka śliczna blondynka, ma chłopak gust...:lol: no ma....po mnie taki madry:diabloti: [quote name='paula_z']Cześć Aga :multi: Jeszcze nie doszła :shake: Ale dziś jest przyjemny wiaterek :p :D Poddaję się; dajcie mi wszyscy święty spokój ;) hehehe....u nas tez teraz przyjemnie wlasnie wrocilismy z dluugiego spacerku:) [quote name='evaxon']piekna:loveu: Dilski tez oki:cool1: :evil_lol: :loveu: :evil_lol: nooo..ja mysle ze Dilski tez piekny:evil_lol: [quote name='agnes1']Witam się z tą od kjakejsów:loveu: za którymi nie przepadam:shake: . Masz coś słodszego może być drzem:evil_lol: mam drzem i mnod tez mam:razz: [quote name='Alicjarydzewska']wow ale laske zarwał dili....no no ;) noo..na byle kogo nie leci:evil_lol:
clockwork Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 dopuszczono mie na momenta na dogo :multi: KOCHAM CIE MISIU!!!! :loveu:
agbar Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='clockwork']dopuszczono mie na momenta na dogo :multi: KOCHAM CIE MISIU!!!! :loveu: i ja ciebie tez misiu:loveu: :loveu: :loveu: jak sie ciesze ze cie wpuscili na chwilkie...pewnie ci jakos lzej na duszy?:diabloti:
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']hehehe Ozzy cie przegonil po polach i lakach?:diabloti: :pOzzy chciał poderwać Dulkę:mad: noo..na byle kogo nie leci:evil_lol:;)wiem ...wdał się w pańcia
clockwork Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']i ja ciebie tez misiu:loveu: :loveu: :loveu: jak sie ciesze ze cie wpuscili na chwilkie...pewnie ci jakos lzej na duszy?:diabloti: oj nawet nie wiesz!!! ostatni raz dałam zepsuć sie kompkowi- bo mi to źle na psyche działa... czy już chwilka minęła?? :hmmmm:
agbar Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)wiem ...wdał się w pańcia :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: [quote name='clockwork']oj nawet nie wiesz!!! ostatni raz dałam zepsuć sie kompkowi- bo mi to źle na psyche działa... czy już chwilka minęła?? :hmmmm: a gdzie tam?? jak chwilka???:diabloti:
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='clockwork']oj nawet nie wiesz!!! ostatni raz dałam zepsuć sie kompkowi- bo mi to źle na psyche działa... czy już chwilka minęła?? :hmmmm::diabloti:chwilka jeszcze nie minęła....zepsuj im zegarki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
clockwork Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']a gdzie tam?? jak chwilka???:diabloti: no to jezdem nadal :diabloti:
agbar Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='clockwork']no to jezdem nadal :diabloti: tylko mi nie mow ze starasz sie nadrabiac:evil_lol: :evil_lol:
clockwork Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']tylko mi nie mow ze starasz sie nadrabiac:evil_lol: :evil_lol: no co ty :crazyeye: :crazyeye: wpuszczono mnie ma momentos na komka więc nie marnuje czasu na nadrabianie... mój moment dobiega końca :placz: :placz:
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='clockwork']no to jezdem nadal :diabloti: :razz:a może weź nadgodziny;)
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='clockwork'] no co ty :crazyeye: :crazyeye: wpuszczono mnie ma momentos na komka więc nie marnuje czasu na nadrabianie... mój moment dobiega końca :placz: :placz::mad:nie daj się ...walcz......:diabloti:
agbar Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='clockwork'] no co ty :crazyeye: :crazyeye: wpuszczono mnie ma momentos na komka więc nie marnuje czasu na nadrabianie... mój moment dobiega końca :placz: :placz: Wielki Brat tam jest:crazyeye: Twoj czas na dogomanii dobiega konca:diabloti:
clockwork Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:nie daj się ...walcz......:diabloti: nie moge nadużywać dobrodziejstwa gospodarzy.... zara spadam
clockwork Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 piiiiiii.. czas minął :placz: PA!!!! czekam na fona
agbar Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='clockwork']piiiiiii.. czas minął :placz: PA!!!! czekam na fona pa!! zadzwonie:p
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']pa!! zadzwonie:p;)tylko nie zapomnij:loveu::loveu::loveu:
agbar Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)tylko nie zapomnij:loveu::loveu::loveu: hmmm....nastawie sie przypominajke:diabloti:
Recommended Posts