Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']
czeeeee....nie laz tyle bo sie spocisz:diabloti:[/QUOTE]
Wyschnę na słoneczku:grins::grins::diabloti:
Chciałam Ci tylko powiedzieć, goopia, goopia, a do tego nie ma baloników:eviltong:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']o widzisz jak dbasz o jego szczęście :diabloti: :diabloti:[/quote]

a ty myslisz ze od czego on taki brazowy? od urodzenia:crazyeye: :diabloti: ,ja od szczeniaczka go wystawiam na slonko i sobie zmienia ubarwienie:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:placz::placz::placz:nie ma ......i co teraz ...kupie ci w kiosku:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

z kiosku nie chce....bo wiesz pani kioskarka moze nalezec do tej partii co ja wiem a ty rozumiesz i siedziec ze szpileczka i pik pik pik...a na co mi dziurawy balun:evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Wyschnę na słoneczku:grins::grins::diabloti:
Chciałam Ci tylko powiedzieć, goopia, goopia, a do tego nie ma baloników:eviltong:[/quote]

znowu jestes.....znowu chlewu narobisz....znowu cie bede musiala ukarac....:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']znowu jestes.....znowu chlewu narobisz....znowu cie bede musiala ukarac....:diabloti:[/QUOTE]
A jaka to będzie kara - może się skuszę i na aerobik nie polezę:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']
z kiosku nie chce....bo wiesz pani kioskarka moze nalezec do tej partii co ja wiem a ty rozumiesz i siedziec ze szpileczka i pik pik pik...a na co mi dziurawy balun:evil_lol:[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]dobrze to nie kupię w kiosku ...coś wykombinuję;)...dla ciebie wszystko:loveu::loveu::loveu:
[/I][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']A jaka to będzie kara - może się skuszę i na aerobik nie polezę:diabloti:[/quote]

idz dziecko na aerobik..moze ci goopoty z gofy wylecom:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][B][I]dobrze to nie kupię w kiosku ...coś wykombinuję;)...dla ciebie wszystko:loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

moja moja moja:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='agnes1'][B]Witam opaloną panią i przypalonego piesa:diabloti:[/B][/quote]

juuuu witam siostre NASZEGO muska:multi: :multi: i jakby ci to powiedziec...piesek opalony a ja przypalona..palec se usmazylam auc:-(

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B];)oć na skypka:razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

leceeeeeeeeeeeee ino sie podepne...:p

Posted

[quote name='dealer']juuuu witam siostre NASZEGO muska:multi: :multi: i jakby ci to powiedziec...piesek opalony a ja przypalona..palec se usmazylam auc:-([/quote]
[B]Łoj troszkę mi się pomyrdało:diabloti: Pofufać ci paluszka?;) A tak wogóle to gdzieś ty go wkładała:crazyeye:[/B]

Posted

[quote name='agnes1'][B]Łoj troszkę mi się pomyrdało:diabloti: Pofufać ci paluszka?;) A tak wogóle to gdzieś ty go wkładała:crazyeye:[/B][/quote]

pofufaj ploseeee....eeee gotowalam i se platy elektrycznej dotknelam...auuuuuu:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']pofufaj ploseeee....eeee gotowalam i se platy elektrycznej dotknelam...auuuuuu:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:cool3:ałć .........ałaaaaaaaaaaaaaaa
oć cie pomiziam i psytule.....:loveu:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:cool3:ałć .........ałaaaaaaaaaaaaaaa[/I][/B][/FONT][/COLOR]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]oć cie pomiziam i psytule.....:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

jus mi lepiej :loveu:

Posted

[quote name='dealer']jus mi lepiej :loveu:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:no widzisz ...najlepiej z NAMI;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:no widzisz ...najlepiej z NAMI;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

W KUPIE rażniej:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Klachule:lol: :lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:no a u was skypek działający czy nie:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='dealer']pofufaj ploseeee....eeee gotowalam i se platy elektrycznej dotknelam...auuuuuu:diabloti:[/quote]
[COLOR=black][B]Troske późno, ale psysłam ci pluska pofufać fuuu,fuuu...[/B][/COLOR] ;)

Posted

[quote name='paula_z']Witaj czarowniczko [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/quote]

Witaj Paula....ze ja czarowniczka?:oops: :diabloti:

[quote name='madzia i medor']Byłam..., i nie wyleciały:niewiem::niewiem:[/quote]
idz jeszcze raz....:diabloti:

[quote name='teqquila']Witanko :)[/quote]

Witamy ..nie mow tak duzo bo nie nadazam:diabloti:

[quote name='agnes1'][COLOR=black][B]Troske późno, ale psysłam ci pluska pofufać fuuu,fuuu...[/B][/COLOR] ;)[/quote]

nooo...pozno...bylby mi odpadl palusek...ale lepiej pozno niz wcale:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']
idz jeszcze raz....:diabloti:
[/QUOTE]
A naprawdę muszę:watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: Wydaje mi się, że to i tak nic nie pomoże:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...