agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:tylko kurna coś nie w temacie jestem .....oki teraz już uciokam będę jutro:p[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] bedem tesknic...chlip chlip:loveu:
Medorowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']kkkurde ona maja jeden dzien a ty juz o dzieciach...zboczona jakas cy cus:diabloti:[/quote] Jeden dzień:hmmmm: To wrzuć jednego na grzbiet rzułwia i wyślij do mnie :razz: Ajj, zapomniałam, rzułw skończył jako kask dla Ivana:diabloti::evil_lol:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='madzia i medor']Jeden dzień:hmmmm: To wrzuć jednego na grzbiet rzułwia i wyślij do mnie :razz: Ajj, zapomniałam, rzułw skończył jako kask dla Ivana:diabloti::evil_lol:[/quote] ano przydarzylo sie biednemu rzufiowi nieszczescie.....jestem w zalobie...
Paula Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Cześć Dilerka :p Miałam aż 6 stron do nadrobienia :crazyeye: od wczoraj :shake: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images22.fotosik.pl/110/17a572cbb1534cc3.jpg[/IMG][/URL] "Elo ziąą" :evil_lol:
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Vectra']czesć :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] kkkurde przylazlas....:diabloti: [quote name='paula_z']Cześć Dilerka :p Miałam aż 6 stron do nadrobienia :crazyeye: od wczoraj :shake: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images22.fotosik.pl/110/17a572cbb1534cc3.jpg[/IMG][/URL] "Elo ziąą" :evil_lol:[/quote] to nie ja !!! to ONE tyle gadaja...:diabloti:
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']bedem tesknic...chlip chlip:loveu:[/quote]:loveu::loveu::loveu:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]przyszłam powiedzieć dobranoc:razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
agbar Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:[COLOR=red][FONT=Arial][I][B]przyszłam powiedzieć dobranoc:razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] to ja odpowiadam grzecznie DOBRANOC:loveu: i ide patrzec na filma...
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']to ja odpowiadam grzecznie DOBRANOC:loveu: i ide patrzec na filma...[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:pto ja jutro wpadne powiedzieć dzień dobry:loveu:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
Medorowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Dealerowa wiedźmo jedna, kaj żeś polazła:mad::mad::mad: Z kim se mam dogryzać, jak Vectrę też wcięło:niewiem::niewiem:
Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:heyka wpadłam podilować:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
goldenka245 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Bry dzionek :D Wpadam i już wypadam, bo do szkoły trza iść:angryy::diabloti:
BeaC Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)można i za.......:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]..................................albo pod:razz::diabloti: witaj dilerówna...............................wstałaś już??????[/B][/COLOR]
Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]..................................albo pod:razz::diabloti: witaj dilerówna...............................wstałaś już??????[/B][/COLOR][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:diabloti:didżejka diluje pod kościołem:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Vectra']jestem i Cię nie opuszczę NIGDY :diabloti:[/quote] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[B] to sa grozby karalne:diabloti: [/B] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:pto ja jutro wpadne powiedzieć dzień dobry:loveu:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [B] domyslam sie ze na pewno moja mila:loveu: [/B] [quote name='malawaszka']osz qrde bokser :eek2::scared:aaaapsiiikkkk!!!![/quote] [B]aaaaaaaaaaaaaaaaa gdzie???????????????????? [img]http://www.mysmilie.de/smilies/verschiedene/7.gif[/img][/B] [B]na zdrowie:diabloti: [/B] [quote name='madzia i medor']Dealerowa wiedźmo jedna, kaj żeś polazła:mad::mad::mad: Z kim se mam dogryzać, jak Vectrę też wcięło:niewiem::niewiem:[/quote] [B]sama jestes wiedzma..robaczywa:diabloti: [/B] [quote name='Vectra']Madzia , kici , kici :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] [B]ooo kotecek....kici kici tas tas....:diabloti: [/B]
agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:heyka wpadłam podilować:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B]ja ma na dilowanie na dogo wylacznosc:diabloti: a poza tym mialas powiedziec ''dzien dobry'':diabloti: [/B] [quote name='goldenka245']Bry dzionek :D Wpadam i już wypadam, bo do szkoły trza iść:angryy::diabloti:[/quote] [B]ty lepiej nie wpadaj....za mloda chyba jestes ....:razz: [/B] [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]..................................albo pod:razz::diabloti:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]witaj dilerówna...............................wstałaś już??????[/COLOR][/B][/quote] [B]qrwa...wstalam..tzn prawie nie spalam..bo pan pies mial sraczke:mad: oczy mam jak podklady kolejowe a teraz jakis skotasyn trawkie kosi :mad: spaaaaaaaaaaaaaaaaacccc:placz: [/B] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:diabloti:didżejka diluje pod kościołem:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [B]pod psedskolem Alu pod psedskolem....ja te instytucje na K staram sie omijac....:diabloti: [/B]
AlKil Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='dealer'] [B]qrwa...wstalam..tzn prawie nie spalam..bo pan pies mial sraczke:mad: oczy mam jak podklady kolejowe a teraz jakis skotasyn trawkie kosi :mad: spaaaaaaaaaaaaaaaaacccc:placz: [/B] [/quote] dzień doberek! jak wyglądają oczy jak podkłady kolejowe, pokaż!!!:lol:
agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='AlKil']dzień doberek! jak wyglądają oczy jak podkłady kolejowe, pokaż!!!:lol:[/quote] chcesz zejsc na zawal?:diabloti: lubiem cie to ci lepiej nie pokaze:) [img]http://www.mysmilie.de/smilies/muede/2/img/011.gif[/img]
clockwork Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [CENTER][FONT=Arial][COLOR=Blue][B][SIZE=5][COLOR=Red]:diabloti: HELL.......................oł!!!!!! :diabloti:[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] te.. wiesz co wczoraj przeczytałam w prasie?? tytuł.... DILEREM POZOSTAJE SIE NA ZAWSZE.... cholewcia... ty sie masz fajnie- pewne źródło dochodu na wieki.... :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
Medorowa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Vectra']Madzia , kici , kici :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/QUOTE] Hau hau:diabloti: Przylozłaś,jak ja polazłam:mad: :mad: [quote name='dealer'] [B]sama jestes wiedzma..robaczywa:diabloti: [/B] [/B][/QUOTE] :loveu: :loveu: Cześć pikna:diabloti: :loveu:
agbar Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='clockwork'][CENTER][FONT=Arial][COLOR=blue][B][SIZE=5][COLOR=red]:diabloti: HELL.......................oł!!!!!! :diabloti:[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]te.. wiesz co wczoraj przeczytałam w prasie?? tytuł.... DILEREM POZOSTAJE SIE NA ZAWSZE....[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]cholewcia... ty sie masz fajnie- pewne źródło dochodu na wieki.... :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] kkkurde to w gazetach o mnie pisza nawet:crazyeye: :loveu: ...a na emeryurke to se sama musze odkladac:razz: [quote name='madzia i medor']Hau hau:diabloti: Przylozłaś,jak ja polazłam:mad: :mad: :loveu: :loveu: Cześć pikna:diabloti: :loveu:[/quote] to po co polazlas? bylo stac na warcie:diabloti:
malawaszka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] te.. wiesz co wczoraj przeczytałam w prasie?? tytuł.... DILEREM POZOSTAJE SIE NA ZAWSZE.... cholewcia... ty sie masz fajnie- pewne źródło dochodu na wieki.... :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] noo taka to sie potrafi ustawić i to w ojro zarabia :razz::evil_lol:
Recommended Posts