Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']I( co? I co? I co ja mam teraz zrobic:mad:Nie mam dźwięku:placz::placz::placz::placz:

no jak co? zalowac masz:diabloti:

Posted

ja pier****!!!!!! :flaming::flaming::flaming::mdleje:

nie zaglądałam..... przysięgam :placz::placz::placz: nie miałam pojęcia że WY już powiedzieliście TAK :placz::placz::placz: myślałam że jak nadejdzie ten dzień, to sprawą oczywistą będzie że dostane zaproszenie :diabloti::eviltong:

spóźnione:oops::oops::oops:.....
WSZYSTKIEGO NAJ KOCHANI!!!!!
Klatke wyliże Ci przy pierwszej okazji :loveu::loveu:

:loveu::loveu::loveu:
http://images32.fotosik.pl/405/62faf4aa4105bf6a.jpg

P.S. Daleko mieszkasz od Dortmund? bo nie wia czy jechać z Pawciem :razz::razz:

Posted

o jaaa o jaaaa!! :multi: wzięliście śluba!!

gratulacjeeeeeee!! :loveu::loveu::loveu:

nawet nie wiedziałam.... takam zacofana w dogo.... :oops:

my to dopiero w sierpniu;)

i jak Wam?:p podróż poślubna była? :razz:

buziaki i pozdrowionka od nas:)

Posted

[quote name='Alicja']Wyspana ?? Wrócona ?? Dawa fotaski :multi::multi::multi:Pisz jak było :razz::razz:

Wrocona bylam juz wczoraj rano:) czy wyspana ? nie wiem...cos mnie kutfa lamie:placz:i czuje sie przezuta i wypluta....
Bylo..milo:grins:..Malenstwo jest sliczne,piekne i kochane:loveu:

Posted

[quote name='apple']Ciocia:loveu::loveu::loveu:
http://images49.fotosik.pl/39/de6abf440906d6fc.jpg

Cześć Aga:multi:

ano ciocia:roll:
czesc Monika:multi:

[quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:
http://images49.fotosik.pl/39/eaeb86cd826defa1.jpg

wow:loveu:wiedział u kogo zasnąć
http://images49.fotosik.pl/39/de6abf440906d6fc.jpg

I imionko tak jak było ...Radosław Cezary ??
ja mu kolysanke z przytupem wykonalam to zaraz zasnal:evil_lol:
Imionka sie zgadzaja;)

[quote name='jonQuilla']jaki rozkoszny maluszek :loveu::loveu:
nooooooo:loveu:

[quote name='Vectra']a czy ten szczeniak , to aby rodowity jest ? :diabloti:
jaka to rasa ? chyba dobra dla alergików , bo taka bezwłosa ?

to jest rasa dobra dla ciebie:diabloti:bo tez nie spi w nocy:eviltong:

[quote name='aneczka23']:D:D:D:megagrin::megagrin::D:D:D

no sooooo?:razz:

Posted

Czy Wy wiecie ,ze ten pan xiadz z Katowic nakazl mi isc do spowiedzi!:mdleje:
Tego to nawet w najsmielszych marzaniach nie planowalam:roll:Dostalam karteczke z ktora musze sie udac do instytucji oczyszczajacej z moich strasznych grzechow i spowiednik ma mi ja podpisac:mdleje:...Ale chyba sie wyspowiadam sama sobie i se ja sama podpisze...:diabloti:
Spowiedz komus,kto sam bez winy nie jest, jest calkowicie niezgodna z moimi przekonaniami..w ogole polska instytucja koscielna jest niezgodna z moimi przekonaniami...Jesli pan Bog jest to powinien piorunem trafic w 90% swoich przedstawicieli handlowych w Polsce.....a tak w ogole to proszy se snieg....

Posted

agbar napisał(a):
Tego to nawet w najsmielszych marzaniach nie planowalam:roll:Dostalam karteczke z ktora musze sie udac do instytucji oczyszczajacej z moich strasznych grzechow i spowiednik ma mi ja podpisac:mdleje:...Ale chyba sie wyspowiadam sama sobie i se ja sama podpisze...:diabloti:
Spowiedz komus,kto sam bez winy nie jest, jest calkowicie niezgodna z moimi przekonaniami..w ogole polska instytucja koscielna jest niezgodna z moimi przekonaniami...Jesli pan Bog jest to powinien piorunem trafic w 90% swoich przedstawicieli handlowych w Polsce.....a tak w ogole to proszy se snieg....

To normalne, że pan ksiądz ma takie wymagania, niestety :( Ale sądzę identycznie jak Ty, nie powiem grzechów grzesznikowi ;) A Bozia moje grzechy zna i tak ;)

Posted

[quote name='agbar']Czy Wy wiecie ,ze ten pan xiadz z Katowic nakazl mi isc do spowiedzi!:mdleje:
Tylko nie spowiedź:roll:...współczuwam:cool1:

Posted

[quote name='agbar']Czy Wy wiecie ,ze ten pan xiadz z Katowic nakazl mi isc do spowiedzi!:mdleje:

Aguś w temacie kościół - ksiądz ....u Mnie wiesz chyba wsio:roll: zdanie podobne ...... co do istnienia tego pana na B. to mam poważne wątpliwości nie do istnienia a do tego co o nim mówią i piszą ....ale to już inny drażliwy temat więc spoko ;)

a u nas nie pada śnieżek :shake:

WITANKO przy kawusi:multi::loveu:

Posted

agbar napisał(a):

ja Cię wysłucham i Ci podpiszę
pokutę przywieziesz , albo kupimy w sklepie :diabloti:

a ja może nie będę sie wypowiadać w temacie ksiądz , kościół - bo mogę urazić czyjeś uczucia :evilbat:

PS ja sobie sama podpisałam :evil_lol:

Posted

ja jakie wy do diaska macie grzechy :-o:-o ja tam nie mam... napewno nie takie jak pany xiedzy- mafia w czarnych habitach ... :cool1:

a mnie czeka komunia chrześniaka w maju.... :mdleje: .. no nic.... jako że w kościele mogłabym zejść na zawał ... mój chrześniak bedzie musiał podążać po swoje pierwsze ciało chrystusa bez chrzestnej :diabloti: wynagrodze mu to.... kasą:roll::placz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...