Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='agbar']tak mi mow..tak mi dobrze:loveu::diabloti:

Wlasnie..uklady...TWA.....a jak nie daj boze masz inne zdanie...
Polecilam raz znajomej ,ktora chciala psa aby poszukala na dogo.Bardzo szybko zrezygnowala,a mnie do dzis brzecza w uszach jej slowa.:shake:

Alunia przywroce ci radosc zycia:loveu:: chcesz kawe??:razz:

:multi::multi::multi:dawa kawe ...cukier raz ;)

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:dawa kawe ...cukier raz ;)no i tak sie nad soba rozczulilam:diabloti:ze se dwa razy kaw poslodzilam:mdleje:..o fuj:roll:

Posted

[quote name='agbar']no i tak sie nad soba rozczulilam:diabloti:ze se dwa razy kaw poslodzilam:mdleje:..o fuj:roll:

:razz::razz:a ja piję teraz gorzką :roll:

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:a ja piję teraz gorzką :roll:

ze sie tak rozczulilas i nie poslodzilas:razz::diabloti:bo ja cukier podalam ..zeby nie bylo:cool1:

[quote name='Gonitwa']Dilska nie marudź kobieto- tyś stworzona do posiadania psa:)

:crazyeye:kogoz oczy me widza:crazyeye::multi:przylazla,potraktowala mnie nagana i poszla:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']mmmm ile piesow:loveu::loveu::loveu::loveu:

widze ze kolega Dilka tez bezjajeczny:evil_lol:

ano...tez ma pecha i wygodna pancie:diabloti:

[quote name='Alicja']:cool1:nie tylko Ciebie :shake:

ufff...nie jestem osamotniona w tym uczuciu:evil_lol:

Posted

to ja też się nie nadaję...bo mam podobne przewinienia do Ciebie :roll:
to chyba muszę oddać Salsę do schronu, z pewnością tam będzie szczęśliwsza i bardziej kochana :crazyeye:

Posted

[quote name='agbar']ano...tez ma pecha i wygodna pancie:diabloti:

wygodnie wam?? to chyba im wygodnie ze sie nic nie majźda pomiedzy nogami:evil_lol:

ufff...nie jestem osamotniona w tym uczuciu:evil_lol:
mnie tez delikatnie mowiac denerwuje:roll:

Posted

hahahahaha , bo my rodzinne mamy te niedogopolityczność

Juz kiedys pisałam że mnie harcerzyki z dogo doprowadzają do pustego śmiechu.
Jest maleńka grupka osób które pomagają psom , które maja równo pod sufitem .. całą reszte to bym w psychiatryku zamknęła ... mogę być ich opiekunem :diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla']to ja też się nie nadaję...bo mam podobne przewinienia do Ciebie :roll:
to chyba muszę oddać Salsę do schronu, z pewnością tam będzie szczęśliwsza i bardziej kochana :crazyeye:

lacze sie z toba w bolu:diabloti:

napisalam dlugi post..ale po namysle skasowalam, bo jeszcze mi nasla TOZ do domu:diabloti:

Posted

Aga napisz napisz :evil_lol: Polski TOZ w swoim mieście nie ma ochoty dupy ruszyć a gdzie Ci tan za granice pojadą :shake:

ja już dawno mam zlew na to i nie czytam i nie szwędam się po wątkach nieswoich i myślę, że na zdrowie mi to wyjdzie :evil_lol: pewnie dlatego jak zakładam na pwp jakiś wątek to sama se w nim potem gadam :roll:

http://images32.fotosik.pl/234/f1ca16afe6c4e8d8.jpg
a to jest cudne :loveu::loveu::loveu: i dwie wydmuszki :evil_lol:

AHA! Ja też nie powinnam mieć psa, a już na pewno dwóch - przecież mieszkam w mieszkaniu w "wielopokoleniowej" rodzinie hahahaha

Posted

[quote name='agbar']z tej pierwszej strony bylo trudniej:razz:balam sie o aparat...i tak wrocilam z tego spaceru w barwach blota i z lapa psia odbita nawet na plecach:roll::evil_lol:

A czemu Twoja odpowiedż na mój post pojawiła się szybciej niż mój post:-o:crazyeye: wróżka jesteś jakaś czy jasnowidz, przyznaj się bez bicia:diabloti::evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
mnie tez delikatnie mowiac denerwuje:roll:

a nie delikatnie mowiac:razz::diabloti:

Vectra napisał(a):
hahahahaha , bo my rodzinne mamy te niedogopolityczność

Juz kiedys pisałam że mnie harcerzyki z dogo doprowadzają do pustego śmiechu.
Jest maleńka grupka osób które pomagają psom , które maja równo pod sufitem .. całą reszte to bym w psychiatryku zamknęła ... mogę być ich opiekunem :diabloti:

Ja tez bym chciala asasasasa:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']Aga napisz napisz :evil_lol: Polski TOZ w swoim mieście nie ma ochoty dupy ruszyć a gdzie Ci tan za granice pojadą :shake:

ja już dawno mam zlew na to i nie czytam i nie szwędam się po wątkach nieswoich i myślę, że na zdrowie mi to wyjdzie :evil_lol: pewnie dlatego jak zakładam na pwp jakiś wątek to sama se w nim potem gadam :roll:

http://images32.fotosik.pl/234/f1ca16afe6c4e8d8.jpg
a to jest cudne :loveu::loveu::loveu: i dwie wydmuszki :evil_lol:

AHA! Ja też nie powinnam mieć psa, a już na pewno dwóch - przecież mieszkam w mieszkaniu w "wielopokoleniowej" rodzinie hahahaha

a moze se napisze....powylewam se zale...:cool1:a co? u siebie jestem to moge:diabloti:tylko mnie natchnie....

[quote name='bonita']A czemu Twoja odpowiedż na mój post pojawiła się szybciej niż mój post:-o:crazyeye: wróżka jesteś jakaś czy jasnowidz, przyznaj się bez bicia:diabloti::evil_lol:

Jam wrozka, jam prawda,jam milosc nieskonczona:loveu:

Posted

Ogniu, ty, co tam w ziemi wnętrznościach głęboko
wresz, huczysz i potrząsasz kamienną opoką:
ty potęgo straszliwa, wstań, rwij ziemi łono,
z rozdartych jej wnętrzności ruń lawą czerwoną,
tocz odmęty płomienne na skorupę ziemną.....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...