Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia i medor']Zauważyłam, że ostrość Ci trochę zjechała, ale co tam, ale nie w tych ino w tamtych:lol!:

zaprawde mylisz się siostro ......albowiem ostrość zjechała sie jej w tych a nie nie w tamtych :roll:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia i medor']Zauważyłam, że ostrość Ci trochę zjechała, ale co tam, ale nie w tych ino w tamtych:lol!:

ciebie tez jakos malo ostro widze:diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Demon go opętał .....po 666 kroć demon :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
http://images29.fotosik.pl/103/14731de5b161e47f.jpg

to juz byl taniec wypetaniec:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']
zaprawde mylisz się siostro ......albowiem ostrość zjechała sie jej w tych a nie nie w tamtych :roll:
o! o! masz racje Alicjo Sokole Oko:evil_lol:

Posted

wrocilismy wlasnie z szybkiego popoludniowego psacerku.....:p
poszlismy sobie w nasze ulubione miejsce za gorka gdzie lisci pieknych sporo, slonko swieci no i zaszalelismy....azeby demon wiedzial kto szefem w stadzie jest i basta! pocwiczylismy troszke tzn. pare szybkich komend siad, zostan, do mnie,lezec, zostan, do nogi i takie tam szmery bajery:diabloti:troche dzikich skokow, wrzaskow szalenczych i szczekania tez na komende:razz: po jednej z komend ''do mnie'' Dilski rozpedzil sie i gnaaaaa...pooooo tych lisciach i juz widze ze nie wyhamuje i jak nic wyladuje na doopsku:evil_lol:wiec przykuclam a on wykonal piekny lot nade mna:multi::diabloti:i wtedy rozlegly sie oklaski:-o...sie rozgladam a na gorce dwoch panow policmajstrow z mlodziutkim ONkiem:evil_lol:...zeszli do nas,ooooo jak ja sie balam ze Dili im zje sluzbowego psa....mojego demona przywolalam do nogi i zasiadl u mego boku i czekamy......ida, podchodza Dili zaczyna warczec...panowie wykonali bacznosc i z szerokimi usmiechami pytaja czy moga podejsc....no to pozwolilam:roll:jak im zycie nie mile to nie moj problem:diabloti:
nie bylo na szczescie tak zle, ON okazal sie dziewczynka ufff i Dili juz zaczal wykazywac chec do zabawy wiec urzadzil koncert miauczaco piszczacy.....:evil_lol:a panowie przyszli tylko po to aby zapytac gdzie szkolilam psa? ale mialam dumna mine jak powiedzialam ze nigdzie, ze to JA sama:evil_lol:

kurde fajnie miec takiego madrego pieska:loveu::loveu::loveu:
zeby jeszcze tylko tak chociaz troszke polubil inne psy.....:roll:ale moze kiedys i tego sie w koncu nauczy z moja pomoca.....

Posted

ha ha ha .....Aga i Dili cyrkowy duet ;)...loty na pańcią :multi::multi:
;)no Dili szkolona bestia :pwidać ze z Polski :evil_lol:
no a pańcia jest Super Nauczycielka
:multi:

Posted

dealer napisał(a):
buuuuuuuuuuuu:diabloti:
ty niedobra matko...jak mozesz sie z krzywdy wlasnego jedynego dziecka tak cieszyc.....:diabloti:

powiem ci coś po cichu :diabloti: strasznie ostrość ci zjechała :diabloti: nie żebym ci wypominała broń boże :diabloti:

Jednak Dili nie jest rasista , niemieckie psy ocalił :evil_lol:

Posted

witaj

widziałam jakieś foty.....qrna ale Ci na nich ostrość zjechała:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.............

musisz poćwiczyć.................dziewczynko:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
wrocilismy wlasnie z szybkiego popoludniowego psacerku.....:p
poszlismy sobie w nasze ulubione miejsce za gorka gdzie lisci pieknych sporo, slonko swieci no i zaszalelismy....azeby demon wiedzial kto szefem w stadzie jest i basta! pocwiczylismy troszke tzn. pare szybkich komend siad, zostan, do mnie,lezec, zostan, do nogi i takie tam szmery bajery:diabloti:troche dzikich skokow, wrzaskow szalenczych i szczekania tez na komende:razz: po jednej z komend ''do mnie'' Dilski rozpedzil sie i gnaaaaa...pooooo tych lisciach i juz widze ze nie wyhamuje i jak nic wyladuje na doopsku:evil_lol:wiec przykuclam a on wykonal piekny lot nade mna:multi::diabloti:i wtedy rozlegly sie oklaski:-o...sie rozgladam a na gorce dwoch panow policmajstrow z mlodziutkim ONkiem:evil_lol:...zeszli do nas,ooooo jak ja sie balam ze Dili im zje sluzbowego psa....mojego demona przywolalam do nogi i zasiadl u mego boku i czekamy......ida, podchodza Dili zaczyna warczec...panowie wykonali bacznosc i z szerokimi usmiechami pytaja czy moga podejsc....no to pozwolilam:roll:jak im zycie nie mile to nie moj problem:diabloti:
nie bylo na szczescie tak zle, ON okazal sie dziewczynka ufff i Dili juz zaczal wykazywac chec do zabawy wiec urzadzil koncert miauczaco piszczacy.....:evil_lol:a panowie przyszli tylko po to aby zapytac gdzie szkolilam psa? ale mialam dumna mine jak powiedzialam ze nigdzie, ze to JA sama:evil_lol:

zeby jeszcze tylko tak chociaz troszke polubil inne psy.....:roll:ale moze kiedys i tego sie w koncu nauczy z moja pomoca.....

Ale fajnie :multi::multi::multi: Jak miałam Herunie (ś.p.) to milicjanci wtedy też mi bili brawo :p Przy Zmorce nie bili ale za to wszyscy ja kochają :loveu: Nawet policjanci :multi:
Na polubienie piesków nie licz :shake: Wiem coś o tym....Szelma kocha krótko a potem ...:mad:

Posted

eloł diluśki :multi::multi:
zaglądam po przerwie...
nie nadrabiam... nie dam rady...
aaale cmokam na powitanie!! :loveu::loveu::loveu:

p.s. masz super piesa!! taki posłuszny!! komend pięknie słucha...:p
nie to co Zuzolka... :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']ha ha ha .....Aga i Dili cyrkowy duet ;)...loty na pańcią :multi::multi:
;)no Dili szkolona bestia :pwidać ze z Polski :evil_lol:
no a pańcia jest Super Nauczycielka:multi:

a pewnie ze bestia z Polski......to JA:diabloti:

[quote name='clockwork']aga... jestem z WAS dumna...:loveu::loveu:

i co??? bedziesz pracować na policji w roli tresera psófff :razz::razz::razz:

tez jestem dumna az spuchlam i dzis sie nie moge ruszyc ...heksa mi wlazla w krziz....:placz:

[quote name='evaxon']hahaha
ach ten Dili:loveu::loveu::loveu::loveu:

achhhhhhhh:loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='jonQuilla']Witam wszystkich wieczorową porą :multi::multi:
http://images11.fotosik.pl/102/1f95505b46e1b2ba.jpg zabójczo fajne zdjęcie :loveu::loveu::loveu:

Dobranoc :loveu:

dzien dobry:diabloti:witam poranna pora:multi:

Posted

[quote name='Vectra']powiem ci coś po cichu :diabloti: strasznie ostrość ci zjechała :diabloti: nie żebym ci wypominała broń boże :diabloti:

Jednak Dili nie jest rasista , niemieckie psy ocalił :evil_lol:

Dzieki ze po cichu...bo jeszcze by ktos uslyszal albo zauwazyl:diabloti:

[quote name='paula_z']http://images22.fotosik.pl/191/179b0b187b56fd0a.jpg troszkę tylko go pogięło :grin:

:D Szkoda, że B tego nie nagrał ;)

Bry Aga :multi:

bry Paula:multi:szkoda ze telewizji tam nie bylo...serial mrozacy krew w zylach by byl:evil_lol:

[quote name='BeaC']witaj

widziałam jakieś foty.....qrna ale Ci na nich ostrość zjechała:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.............

musisz poćwiczyć.................dziewczynko:diabloti::diabloti::diabloti:

to u mnie te foty widzialas:crazyeye:niemozliwe:shake:ja mam zawsze super ostre foty:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']Witanko i pozdrawianko ....

[SIZE=3]kciukanko już puszczanko ;)

witanko i dziekowanko:loveu:na pewno sie przydaly kciukasy:loveu:

[quote name='evaxon']helołłłł:loveu:

hielol:)

[quote name='malawaszka']:klacz: ale fajowo z tymi policmajstrami - ehhh też bym kiedyś tak chciała :evil_lol::evil_lol:

ale zo co? bys z nimi chciala:cool3::diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Ale fajnie :multi::multi::multi: Jak miałam Herunie (ś.p.) to milicjanci wtedy też mi bili brawo :p Przy Zmorce nie bili ale za to wszyscy ja kochają :loveu: Nawet policjanci :multi:
Na polubienie piesków nie licz :shake: Wiem coś o tym....Szelma kocha krótko a potem ...:mad:

milicjanci:-oto musialo byc daaaawno...:diabloti:
tak szczerze to jeszcze mam nadzieje ale powoli ja trace...cwiczymy cwiczymy czasem jest lepiej a potem to samo...no coz...jakos musze z tym zyc:p

[quote name='Alicjarydzewska']:hand: jestem wrócona ;)

a nie bylo cie? nie zauwazylam:diabloti::loveu:

[quote name='basia2202']eloł diluśki :multi::multi:
zaglądam po przerwie...
nie nadrabiam... nie dam rady...
aaale cmokam na powitanie!! :loveu::loveu::loveu:

p.s. masz super piesa!! taki posłuszny!! komend pięknie słucha...:p
nie to co Zuzolka... :roll:

nie ma duzo nadrabiania...cafaj siem i patrzaj:evil_lol:a co do tego posluszenstwa to wiesz:cool3:roznie bywa;)

:hand:

tady my som tukej ;)

:calus:

a jo tukej....siedza bo mnie wyglo i booooliiii:placz:

Posted

Tak myślem... że ostrość zjechała jej nie w tych ino w tamtych:roll::roll:
[quote name='dealer']ciebie tez jakos malo ostro widze:diabloti:

Przeziebiona jestem, trza zażyć rutinoscorbin:diabloti::loveu:
[quote name='dealer']wrocilismy wlasnie z szybkiego popoludniowego psacerku.....:p

:loveu::loveu::loveu::loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...