obraczus87 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [COLOR=navy][I]Na Święto Zmartwychwstania życzę Wszystkim, [/I][/COLOR] [COLOR=navy][I]by zmartwychwstały w Was zapomniane marzenia, [/I][/COLOR] [COLOR=navy][I]młodzieńczy optymizm w podchodzeniu do przeciwności losu, [/I][/COLOR] [COLOR=navy][I]Niech w Waszym sercu zapanuje wiosna - odrodzenie nowego życia...[/I][/COLOR] [COLOR=navy][/COLOR] [COLOR=navy][I]Marta[/I][/COLOR] Quote
salibinka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Najserdeczniejsze życzenia nadziei, siły, odwagi... Quote
elmira Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Najlepsze życzenia dla Was. I dla psiaków też. Trzymamy za Ciebie kciuki Staszku, choć znaliśmy się tak krótko:) Quote
obraczus87 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Staszku Cioteczki i Wujkowie mysla o Tobie! Quote
obraczus87 Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Staszku zobaczysz! Znajdziemy dla Ciebie wspanialy domeczek :) :) :) Quote
Piromanka Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='obraczus87']Staszku zobaczysz! Znajdziemy dla Ciebie wspanialy domeczek :) :) :)[/QUOTE] No pewnie że znajdziemy!!!!!!!!!! Quote
czerda Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 tak ,, hoytel jest w domu u weta -naprawdę się cieszę że Staszek tam będzie bo to świetne mi9ejsce dla biednych psiakóq , żeby odzyskać zdrowie i radość wszystkim życzę miłych , bezproblemowych świąt Quote
kizimizi Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Życzę wszystkim spokojnych, obfitych i radosnych Świat Wielkiej Nocy oraz szalonego Dyngusa ;) A naszym psiakom dużo zdrowia i szczęścia w życiu, nowym życiu! Quote
obraczus87 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Staszku pokazuj się wszystkim Kochany psiaczku :) Quote
Nikus Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Poker']na jakie konto mam wpłacić?[/QUOTE] Na to co do tej pory czyli do mnie jak nie masz to wyślę PW:) Quote
Szarotka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='idusiek']a jednak sie nie udalo....:([/QUOTE] O czym to Idusiek ?? Quote
obraczus87 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='Szarotka']O czym to Idusiek ??[/QUOTE] Pewnie idusiek ma na mysli probe zmiany zachowania u Stasia przez Hanie Quote
ocelot Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 A Staś już w hoteliku? Czy dopiero się do niego wybiera? Jakoś przegapiłam tę ważną informację kurcze... Quote
obraczus87 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='ocelot']A Staś już w hoteliku? Czy dopiero się do niego wybiera? Jakoś przegapiłam tę ważną informację kurcze...[/QUOTE] Jak dobrze pójdzie, to pojedzie w sobote. Quote
ocelot Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 to już niedługo całkiem. Czyli trzymać kciuki? Quote
obraczus87 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='ocelot']to już niedługo całkiem. Czyli trzymać kciuki?[/QUOTE] kciuki jak najbardziej wskazane ;) Quote
Nikus Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Cześć Staszku:) a cioteczki pamiętają i kasiorkę wysyłają;)dziękujemy za wpłaty Randzie i Elik:loveu::loveu::loveu: Quote
obraczus87 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Nikus']Cześć Staszku:) a cioteczki pamiętają i kasiorkę wysyłają;)dziękujemy za wpłaty Randzie i Elik:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] dziekuje :) Swieta Staszkowi minely ok, w Krakowie pogoda paskudna, wiec i humor psiakow gorszy. Quote
Plicha Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 A jak tam mała sunia? Nadal przebywaja razem ze Staszkiem czy osobno? Jak on się zachowuje ostatnio? Mam nadzieję że łapka nie dokucza mu bardzo :( Quote
Recommended Posts