Kinia1984 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 trzymam kciuki zeby DS wypadl znakomicie przed ciotka Obarczus:D Quote
Cantadorra Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Obraczus, wiem, ze zawsze o tym pamietasz, ale jesli Staszek z jakiegos wzgledu nie bedzie brany pod uwage, to jest kilka innych psiakow :) Quote
obraczus87 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Po długich rozmowach z pewnymi osobami oraz moich długich namysłach podjęłam decyzję. Staszek ma dom!!! Miałam na początku pewne wątpliwości (jeszcze przed wizytą), jednak po wizycie upewniłam sie w swoich przekonaniach. Szukamy transportu dla Staszka na 12 bądź 13 marca. Trasa : Jaktorów-Kraków, za zwrot kosztów paliwa ;) Jeśli ktos bedzie miał jakiekolwiek pytania dot. mojej decyzji zapraszam na PW, na pewno odpowiem ;) Do czasu wyjazdu Staszka, bardzo proszę o zatrzymanie deklaracji stałych dla Staszka. Nigdy nic nie wiadomo ;) Jestem jednak przekonana, że Staszkowi będzie tam dobrze. Będzie miał do towarzystwa kociaka ;) Bardzo proszę pamietajcie, że zwroty z adopcji zdarzaja się niezależnie od tego jak dobre wrażenie wywarł na nas DS. Ja jednak jestem przekonana, że Staszek spędzi w nowym domku całe swoje życie! Bardzo sie cieszę! Musze przyznac, że decyzja ta była jedna z najbardziej przemyślanych przeze mnie decyzji :) Quote
ocelot Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 obrączusiu czyli za marzec jeszcze wpłacać na Staszka? Quote
obraczus87 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='ocelot']obrączusiu czyli za marzec jeszcze wpłacać na Staszka?[/QUOTE] Skarbie nie, ale do czasu aż Staszek nie będzie juz we własnym domku, proszę trzymac deklaracje stałe dla Niego. Tak aby w razie nagłej sytuacji pies z Hotelu nie musiał przenosic sie do schroniska. Quote
Nikus Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 No super wieści:) Na transportowym wątku mru szuka czegoś do Cieszyna-jedna z opcji jest przez Kraków napisz do niej może da się to połączyć? Quote
zerduszko Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='obraczus87']Jeśli ktos bedzie miał jakiekolwiek pytania dot. mojej decyzji zapraszam na PW, na pewno odpowiem ;) [/QUOTE] Masz kogoś konkretnego na myśli ;) Quote
ocelot Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='obraczus87']Skarbie nie, ale do czasu aż Staszek nie będzie juz we własnym domku, proszę trzymac deklaracje stałe dla Niego. Tak aby w razie nagłej sytuacji pies z Hotelu nie musiał przenosic sie do schroniska.[/QUOTE] dobrze. trzymamy w takim razie. Staszku pakuj się:) Quote
Cantadorra Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Wspaniala wiadomosc, to jest zawsze super moment, a potem drugim takim momentem jest wyjazd, a potem juz fotki usmiechnietego pysia Stasia :) Quote
obraczus87 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='Nikus']No super wieści:) Na transportowym wątku mru szuka czegoś do Cieszyna-jedna z opcji jest przez Kraków napisz do niej może da się to połączyć?[/QUOTE] Jejku transport sam do mnie zapukał :) Mamy transport na 13.03 :) Staszek pojedzie jako jedyny pies, gdyz pamietajcie iż nie akceptuje innych psów ;) Quote
obraczus87 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='Cantadorra']Wspaniala wiadomosc, to jest zawsze super moment, a potem drugim takim momentem jest wyjazd, a potem juz fotki usmiechnietego pysia Stasia :)[/QUOTE] Generalnie przez pierwszy miesiąc po adopcji nie śpię po nocach ale jest ok :) Quote
ocelot Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 a ja mam prośbę.... może znacie kogoś? [COLOR=Red][B]PILNIE POSZUKUJĘ OSOBY DO WIZYTY PRZEDADOPCYJNEJ Z PUŁAW.[/B][/COLOR] Quote
Awit Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 A gdzie domek Staszka sie szykuje? Staszeczku trzymam kciuki Quote
AlinaS Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Staszek to naprawdę Super pies i nie da plamy. Będzie super dla super ludzi Quote
zachary Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ocelot, jesli dobrze pamiętam to Iv_ jest z Puław.Napisz do niej. Quote
obraczus87 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='Awit']A gdzie domek Staszka sie szykuje? Staszeczku trzymam kciuki[/QUOTE] Domek w Krakowie :) Quote
Aga-33-76 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 :cool2:Bardzo się cieszę z wyniku nieprzespanej nocy i ciężkiego dnia Obraczu87 :kciuki: Sztaszkowi się uda, jestem tego pewna, zobaczysz ;) Quote
obraczus87 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='Aga-33-76']:cool2:Bardzo się cieszę z wyniku nieprzespanej nocy i ciężkiego dnia Obraczu87 :kciuki: Sztaszkowi się uda, jestem tego pewna, zobaczysz ;)[/QUOTE] Oby Ciotka, oby :) Inaczej wiesz co będzie ;) bedziesz musiała pokoik mi u siebie wygospodarować :D a dzień był ciężki, oj bardzo cięzki, ale idę za ciosem i mi sie udaje ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/181237-zmasakrowany-przez-inn*****-ledwo-A-yjAE-cy-bA-aga-o-pomoc[/url] Quote
Aga-33-76 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='obraczus87']Oby Ciotka, oby :) Inaczej wiesz co będzie ;) [B]bedziesz musiała pokoik mi u siebie wygospodarować :D[/B] a dzień był ciężki, oj bardzo cięzki, ale idę za ciosem i mi sie udaje ;) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/181237-zmasakrowany-przez-inn*****-ledwo-A-yjAE-cy-bA-aga-o-pomoc[/URL][/QUOTE] myślę że nie będzie to konieczne, ale jakby co (tfu, tfu) coś się wymyśli ;) bardzo chętnie ugoszczę i Ciebie i Staszka Quote
ocelot Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='zachary']Ocelot, jesli dobrze pamiętam to Iv_ jest z Puław.Napisz do niej.[/QUOTE] O dziękuję pięknie:) Quote
zachary Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Nie ma za co.Nie mogę pisać pw ze względów technicznych i to mnie na dogo dobija.... Quote
ocelot Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='zachary']Nie ma za co.Nie mogę pisać pw ze względów technicznych i to mnie na dogo dobija....[/QUOTE] Już napisałam:)Jest, jest bo byłam w kropce. Quote
obraczus87 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='Aga-33-76']myślę że nie będzie to konieczne, ale jakby co (tfu, tfu) coś się wymyśli ;) bardzo chętnie ugoszczę i Ciebie i Staszka[/QUOTE] Ciekawe co na to powiedziałby Twój TZ oraz Nike :) Quote
mari23 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 jak ja się cieszę!!! i kciuki trzymam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts