Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po długich rozmowach z pewnymi osobami oraz moich długich namysłach podjęłam decyzję.

Staszek ma dom!!!

Miałam na początku pewne wątpliwości (jeszcze przed wizytą), jednak po wizycie upewniłam sie w swoich przekonaniach.

Szukamy transportu dla Staszka na 12 bądź 13 marca. Trasa : Jaktorów-Kraków, za zwrot kosztów paliwa ;)

Jeśli ktos bedzie miał jakiekolwiek pytania dot. mojej decyzji zapraszam na PW, na pewno odpowiem ;)

Do czasu wyjazdu Staszka, bardzo proszę o zatrzymanie deklaracji stałych dla Staszka. Nigdy nic nie wiadomo ;)

Jestem jednak przekonana, że Staszkowi będzie tam dobrze. Będzie miał do towarzystwa kociaka ;)

Bardzo proszę pamietajcie, że zwroty z adopcji zdarzaja się niezależnie od tego jak dobre wrażenie wywarł na nas DS. Ja jednak jestem przekonana, że Staszek spędzi w nowym domku całe swoje życie!

Bardzo sie cieszę! Musze przyznac, że decyzja ta była jedna z najbardziej przemyślanych przeze mnie decyzji :)

Posted

[quote name='ocelot']obrączusiu czyli za marzec jeszcze wpłacać na Staszka?[/QUOTE]

Skarbie nie, ale do czasu aż Staszek nie będzie juz we własnym domku, proszę trzymac deklaracje stałe dla Niego. Tak aby w razie nagłej sytuacji pies z Hotelu nie musiał przenosic sie do schroniska.

Posted

No super wieści:)

Na transportowym wątku mru szuka czegoś do Cieszyna-jedna z opcji jest przez Kraków napisz do niej może da się to połączyć?

Posted

[quote name='obraczus87']Skarbie nie, ale do czasu aż Staszek nie będzie juz we własnym domku, proszę trzymac deklaracje stałe dla Niego. Tak aby w razie nagłej sytuacji pies z Hotelu nie musiał przenosic sie do schroniska.[/QUOTE]
dobrze. trzymamy w takim razie.
Staszku pakuj się:)

Posted

[quote name='Nikus']No super wieści:)

Na transportowym wątku mru szuka czegoś do Cieszyna-jedna z opcji jest przez Kraków napisz do niej może da się to połączyć?[/QUOTE]

Jejku transport sam do mnie zapukał :) Mamy transport na 13.03 :) Staszek pojedzie jako jedyny pies, gdyz pamietajcie iż nie akceptuje innych psów ;)

Posted

[quote name='Cantadorra']Wspaniala wiadomosc, to jest zawsze super moment, a potem drugim takim momentem jest wyjazd, a potem juz fotki usmiechnietego pysia Stasia :)[/QUOTE]

Generalnie przez pierwszy miesiąc po adopcji nie śpię po nocach ale jest ok :)

Posted

[quote name='Aga-33-76']:cool2:Bardzo się cieszę z wyniku nieprzespanej nocy i ciężkiego dnia Obraczu87 :kciuki:
Sztaszkowi się uda, jestem tego pewna, zobaczysz ;)[/QUOTE]

Oby Ciotka, oby :) Inaczej wiesz co będzie ;) bedziesz musiała pokoik mi u siebie wygospodarować :D a dzień był ciężki, oj bardzo cięzki, ale idę za ciosem i mi sie udaje ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/181237-zmasakrowany-przez-inn*****-ledwo-A-yjAE-cy-bA-aga-o-pomoc[/url]

Posted

[quote name='obraczus87']Oby Ciotka, oby :) Inaczej wiesz co będzie ;) [B]bedziesz musiała pokoik mi u siebie wygospodarować :D[/B] a dzień był ciężki, oj bardzo cięzki, ale idę za ciosem i mi sie udaje ;) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/181237-zmasakrowany-przez-inn*****-ledwo-A-yjAE-cy-bA-aga-o-pomoc[/URL][/QUOTE]
myślę że nie będzie to konieczne, ale jakby co (tfu, tfu) coś się wymyśli ;)
bardzo chętnie ugoszczę i Ciebie i Staszka

Posted

[quote name='zachary']Nie ma za co.Nie mogę pisać pw ze względów technicznych i to mnie na dogo dobija....[/QUOTE]
Już napisałam:)Jest, jest bo byłam w kropce.

Posted

[quote name='Aga-33-76']myślę że nie będzie to konieczne, ale jakby co (tfu, tfu) coś się wymyśli ;)
bardzo chętnie ugoszczę i Ciebie i Staszka[/QUOTE]

Ciekawe co na to powiedziałby Twój TZ oraz Nike :)