Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anciaahk']
Tola na 1 stronie w podsumowaniu stałych deklaracji jest kwota 130 a powinna być 200, jeśli dobrze liczę.[/QUOTE]
Juz poprawiam, bardzo dziękuję.
Jest jednak [B]130[/B] - to wszystkie osoby, od których dostałam potwierdzenie.
Przed chwila rozmawialam z kolejną osobą, ktora parę meisiecy temu deklarowala 30 zl miesięcznie - pinusia00 - potwierdzila wpłaty.

Mamy więc [B]160[/B] zl stałych deklaracji.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jamor - nie ściemniaj, że Bursztynka na lody bierzesz ;) przyznaj się ciotkom, że na piwo idziecie po męsku pogadać :D
Potem cioteczki szok mogą przeżyć, jak się zaczną pojawiać zdjęcia z balang - takie jak u Gapcia na przykład :evil_lol:

Posted

[quote name='jamor']dobra, moze mi sie cos uzburało z plotkami albo cos w tym stylu,wiec pomijamy temat agresji Psiak jest ok , miły i kontaktowy. Widząc po pierwszych jego zdjeciach z wątku a teraz trzeba przyznac , że DT gdzie przebywał włożył bardzo duzo serca i pracy w tego psiaka. teraz najwazniejsze aby tego nie zmarnowac i znaleść mu dobry DS. Dzis juz przespał grzecznie noc. Rano gdy poszedłem do niego zaspany wyszedł z budy, przeciagał sie jak kotek i poszedł w teren oddac mocz. Jest bardzo bystry, bo juz wczoraj sam rozpoznawał swój boks. NIe wchodził na picie do innych tylko do swojego . Do tego chłopak bardzo czysty, dba o swój pokój, siku i balaski tylko na wybiegu. W sobote , najpózniej w niedziele pojedziemy w miasto, na lody go wezme.
Prosze sie nie zrażac co do form i sytlu w jakim pisze. staram sie brac zycie na wesoło. pozdrawiam wszystkich[/QUOTE]

Cieszę się,że dogadanko nastapilo !!

Posted

[quote name='zachary']Tola, ja dorzucę 20 zł stałej deklaracji, bo jeden z moich deklarowiczów już znalazł domek.[/QUOTE]
Dziękuję pięknie, juz dopisuję i wysyłam nr konta:loveu:
Mamy [B]180[/B] stałych deklaracji.

Posted

[quote name='Mysza2']zwłaszcza że ten co miał być Rusałką został jednak facetem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol:[/QUOTE]
To chyba i dobrze się stało, bo płci pięknej to u nas dostatek, a [COLOR=Red][B]faceta[/B][/COLOR] :candle:

Posted

Tolu, prześlij proszę na pw dogomance o nicku kielaczka numer konta do na Bursztynka. Będzie dla niego te 12 zł z mojego bazarku.
I jak już wpłaci to proszę o potwierdzenie wpłaty.

Poza tym odpisz nam na pw proszę (mi albo sonii) jak w tej naszej sprawie hoteliku, ok? :)

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']Tolu, prześlij proszę na pw dogomance o nicku kielaczka numer konta do na Bursztynka. Będzie dla niego te 12 zł z mojego bazarku.
I jak już wpłaci to proszę o potwierdzenie wpłaty.

Poza tym odpisz nam na pw proszę (mi albo sonii) jak w tej naszej sprawie hoteliku, ok? :)[/QUOTE]

Dziękuję:loveu:
Juz wysyłam.

Posted

Jamor a ja uwielbiam twój styl pisania .;)
Mój Atos wspaniale sie u Ciebiee czuł ,Byrsztyn też na pewno wyjdzie na ludzi .
ja swoje deklaracje wplacę dopiero w poniedziałek .( razem z ciocia )
Jak facet jest na forum to weselej nam samym kobitom.....

Posted

[quote name='zachary']Funiu, oby nie wyszedł na ludzi, tylko na ...psa...hi,hi,hi....Taaaaak, jamor ma fantastyczny styl i poczucie humoru i psy wyprowadza na prostą....[/QUOTE]

Oj widzę, dziewczyny wyraznie spragnione poczucie humoru Jamora:cool3:
Będzie dobrze.

Posted

[quote name='Tola']Oj widzę, dziewczyny wyraznie spragnione poczucie humoru Jamora:cool3:
Będzie dobrze.[/QUOTE]
Od razu wątek będzie cieszył się większym powodzeniem :).

Posted

[quote name='argusiowa']czy moja wpłata jednorazowa 10zł dotarła?:) chciałabym mieć pewność że tak :)[/QUOTE]
Dotarla, Jo37 pisala o tym na poprzedneij stronie:cool3:.
Dziekuję wszystkim za wpłaty:loveu:
Juz wpisuje do 2 postu.

Posted

Dziewczynki pilnie potrzebny DT dla malutkiej suni na krowim łańcuchu. Pomóżcie...:-(

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/187299-Malutka-Żabka-ma-tydzień-na-znalezienie-nowego-domku.Proszę-o-pomoc-w-ogłoszeniach[/URL].