Tola Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [quote name='anciaahk'] Tola na 1 stronie w podsumowaniu stałych deklaracji jest kwota 130 a powinna być 200, jeśli dobrze liczę.[/QUOTE] Juz poprawiam, bardzo dziękuję. Jest jednak [B]130[/B] - to wszystkie osoby, od których dostałam potwierdzenie. Przed chwila rozmawialam z kolejną osobą, ktora parę meisiecy temu deklarowala 30 zl miesięcznie - pinusia00 - potwierdzila wpłaty. Mamy więc [B]160[/B] zl stałych deklaracji. Quote
Tola Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [quote name='agada']My lubimy na wesoło, nie widać ;):[/QUOTE] Pewnie ze tak; humoru na wątku potrzeba jak nabardziej:lol: Quote
zachary Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Tola, ja dorzucę 20 zł stałej deklaracji, bo jeden z moich deklarowiczów już znalazł domek. Quote
Ra_dunia Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Jamor - nie ściemniaj, że Bursztynka na lody bierzesz ;) przyznaj się ciotkom, że na piwo idziecie po męsku pogadać :D Potem cioteczki szok mogą przeżyć, jak się zaczną pojawiać zdjęcia z balang - takie jak u Gapcia na przykład :evil_lol: Quote
zadra Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='jamor']dobra, moze mi sie cos uzburało z plotkami albo cos w tym stylu,wiec pomijamy temat agresji Psiak jest ok , miły i kontaktowy. Widząc po pierwszych jego zdjeciach z wątku a teraz trzeba przyznac , że DT gdzie przebywał włożył bardzo duzo serca i pracy w tego psiaka. teraz najwazniejsze aby tego nie zmarnowac i znaleść mu dobry DS. Dzis juz przespał grzecznie noc. Rano gdy poszedłem do niego zaspany wyszedł z budy, przeciagał sie jak kotek i poszedł w teren oddac mocz. Jest bardzo bystry, bo juz wczoraj sam rozpoznawał swój boks. NIe wchodził na picie do innych tylko do swojego . Do tego chłopak bardzo czysty, dba o swój pokój, siku i balaski tylko na wybiegu. W sobote , najpózniej w niedziele pojedziemy w miasto, na lody go wezme. Prosze sie nie zrażac co do form i sytlu w jakim pisze. staram sie brac zycie na wesoło. pozdrawiam wszystkich[/QUOTE] Cieszę się,że dogadanko nastapilo !! Quote
Tola Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [quote name='zachary']Tola, ja dorzucę 20 zł stałej deklaracji, bo jeden z moich deklarowiczów już znalazł domek.[/QUOTE] Dziękuję pięknie, juz dopisuję i wysyłam nr konta:loveu: Mamy [B]180[/B] stałych deklaracji. Quote
agada Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Mysza2']zwłaszcza że ten co miał być Rusałką został jednak facetem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol:[/QUOTE] To chyba i dobrze się stało, bo płci pięknej to u nas dostatek, a [COLOR=Red][B]faceta[/B][/COLOR] :candle: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Tolu, prześlij proszę na pw dogomance o nicku kielaczka numer konta do na Bursztynka. Będzie dla niego te 12 zł z mojego bazarku. I jak już wpłaci to proszę o potwierdzenie wpłaty. Poza tym odpisz nam na pw proszę (mi albo sonii) jak w tej naszej sprawie hoteliku, ok? :) Quote
Tola Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)']Tolu, prześlij proszę na pw dogomance o nicku kielaczka numer konta do na Bursztynka. Będzie dla niego te 12 zł z mojego bazarku. I jak już wpłaci to proszę o potwierdzenie wpłaty. Poza tym odpisz nam na pw proszę (mi albo sonii) jak w tej naszej sprawie hoteliku, ok? :)[/QUOTE] Dziękuję:loveu: Juz wysyłam. Quote
funia Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Jamor a ja uwielbiam twój styl pisania .;) Mój Atos wspaniale sie u Ciebiee czuł ,Byrsztyn też na pewno wyjdzie na ludzi . ja swoje deklaracje wplacę dopiero w poniedziałek .( razem z ciocia ) Jak facet jest na forum to weselej nam samym kobitom..... Quote
zachary Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Funiu, oby nie wyszedł na ludzi, tylko na ...psa...hi,hi,hi....Taaaaak, jamor ma fantastyczny styl i poczucie humoru i psy wyprowadza na prostą.... Quote
Tola Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [quote name='zachary']Funiu, oby nie wyszedł na ludzi, tylko na ...psa...hi,hi,hi....Taaaaak, jamor ma fantastyczny styl i poczucie humoru i psy wyprowadza na prostą....[/QUOTE] Oj widzę, dziewczyny wyraznie spragnione poczucie humoru Jamora:cool3: Będzie dobrze. Quote
anciaahk Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Tola']Oj widzę, dziewczyny wyraznie spragnione poczucie humoru Jamora:cool3: Będzie dobrze.[/QUOTE] Od razu wątek będzie cieszył się większym powodzeniem :). Quote
bico Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 poproszę na pw o numer konto, to choć 30 zł jednorazowo podrzucę:oops::roll: Quote
agata51 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Kilka dni nie zaglądałam, a tu piękny Bursztyn już u Jamora! Świetnie. Poproszę o nr konta. Quote
agada Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Bursztynku do góry! Ale i wujków nam przybywa!! Quote
Monika z Katowic Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Cioteczek będzie przybywać, bo Bursztynek to taki piękny, piękny pies!!!! :):):) Quote
Jo37 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Bursztynek wzbogacił się o następujące wpłaty: Tola - 20zł Argusiowa - 10zł Sonia71 - 10zł Lu_Gosiak - 10zł Quote
Ra_dunia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 to pokazujemy historię Bursztynka na pierwszej. Może ktoś nowy zajrzy i się dołoży do hoteliku?? albo zakocha w Bursztynku, i zabierze go do domku... Quote
argusiowa Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 czy moja wpłata jednorazowa 10zł dotarła?:) chciałabym mieć pewność że tak :) Quote
Tola Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 [quote name='argusiowa']czy moja wpłata jednorazowa 10zł dotarła?:) chciałabym mieć pewność że tak :)[/QUOTE] Dotarla, Jo37 pisala o tym na poprzedneij stronie:cool3:. Dziekuję wszystkim za wpłaty:loveu: Juz wpisuje do 2 postu. Quote
AgusiaP Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Dziewczynki pilnie potrzebny DT dla malutkiej suni na krowim łańcuchu. Pomóżcie...:-( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/187299-Malutka-Żabka-ma-tydzień-na-znalezienie-nowego-domku.Proszę-o-pomoc-w-ogłoszeniach[/URL]. Quote
zadra Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Dzisiaj nie dałam rady.W poniedziałek wyślę darowizny na Bursztynka. Quote
Recommended Posts