magda z. Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 i to koniec, na poprezdniej stronie więcej zdjeć;) Quote
kmurdz Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 o Boze! jaki koszmar! daj prosze znak gdzie przelac pieniadze na jedzenie. wyslij mi prosze na maila, bo moge sie w watku nie polapac, a nie chce zeby umknelo. dziekuje!! Quote
kmurdz Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 widze, ze juz sie sytuacja zmienila i psiaki sa super najedzone :) moj komentarz byl po zobaczeniu pierwszego postu.. pozdrawiam!! :) Quote
Livka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Cudne psiaki - śladu nie ma po szkieletach A Traktor te uchole ma bezbłędne :):) Quote
magda z. Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 kmurdz napisał(a):widze, ze juz sie sytuacja zmienila i psiaki sa super najedzone :) moj komentarz byl po zobaczeniu pierwszego postu.. pozdrawiam!! :) nie ma sprawy, dzięki, własnie lolce pisałam na poprzedniej stronie, ze trzeba zmienić tytuł;) Bo jest już nieaktualny, a chłopakom trzeba reklamę zrobić, Traktor już jest na kilku portlach, ale musze powymieniać foty. Teraz wyszły lepsze;) Quote
Shawnee Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 jesu, ale cudowne psi... takie ladne! Magda, masz Lp albo chip od nich? I jaki wiek one majom? Quote
magda z. Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Shawnee napisał(a):jesu, ale cudowne psi... takie ladne! Magda, masz Lp albo chip od nich? I jaki wiek one majom? mam, mam, dzisiaj w końcu spisałam. W księdze obaj mają po 6 lat, ale są młodsze na pewno. Wolfgang ma wpisane Olaf 330614, buda nr 18, a Traktor 353036, buda nr 23. Oba są duże i silne, nigdy nie mieszkały w domach, więc kojec wchodzi w rachubę, ale koniecznie z dużym kontaktem z człowiekiem, bo oba sa cudowne i milutkie:) Quote
kasia310 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 lolka napisał(a):Magda jeśli zapomnę powiedziec cosik Kasi to błagam zrób coś dla mnie.....w schroo jest sunia, prawdopodobnie juz po operacji, jest z leśnej i taka lekko owczarkowata....miała wypadek tzn samochód ją potracił...błagam zrób jej fotki ....to sunia odemnie i muszę się nią zająć ....nie znam jej nr ani chipa, mam jedynie fotke sprzed wypadku, prześle Ci mmsem.... Magda zdjęcia zrobiła, pewnie przesle, a sunia piękna i kochana, tak się cieszyła jak weszłyśmy do kojca, że bałyśmy się o jej łapkę, ma opatrunek i szynę, zmieniany co drugi dzień, przesympatyczna jest:) Quote
kasia310 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 a Traktor bajka...cudo i nawet nieźle chodzi na smyczy...:) Quote
magda z. Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 kasia310 napisał(a):Magda zdjęcia zrobiła, pewnie przesle, a sunia piękna i kochana, tak się cieszyła jak weszłyśmy do kojca, że bałyśmy się o jej łapkę, ma opatrunek i szynę, zmieniany co drugi dzień, przesympatyczna jest:) Kasia to Ty masz jej zdjęcia u siebie na aparacie;) a jak zaginęły to mogę Gerarda popytać, bo tez coś cykał na tych boksach. Quote
dorota k. Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Matko! To na serio te same psy????? A Wolfgang nie jest na miejscu Kikuta? Co z Kikutem? Quote
lolka Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 boszsz moje śmierdziuchy kofane.........cos mam słabośc do tego traktora, może dlatego, ze on tak w tym chlewie, słaniający sie na łapach błagalnym wzrokiem tak mnie rozbroił, że beczałam jak głupia juz zmieniam pierwszy post :) Quote
kasia310 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 magda z. napisał(a):Kasia to Ty masz jej zdjęcia u siebie na aparacie;) a jak zaginęły to mogę Gerarda popytać, bo tez coś cykał na tych boksach. Tak tak Magda, mam, już Lolce wysłałam;) wszystko już mi się:oops: pokręciło Quote
kasia310 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 dorota k. napisał(a):Matko! To na serio te same psy????? A Wolfgang nie jest na miejscu Kikuta? Co z Kikutem? nie, Wolfgang nie jest na miejscu Kikutka;) Kikutek, bidulek nadal czeka:( Quote
magda z. Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Ja chłopaków na metamorfozy później dodam:) Traktor jest obłedny, on za człowiekiem non stop zagląda i tylko filuje jak by załapać sie na chwilę uwagi. Quote
koosiek Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Zapraszam Wolfganga na wątek adopcyjny wilczaków :) http://www.dogomania.pl/threads/177620-ADOPTUJ-WILKA-czyli-wAE-tek-zbiorczy-wilczakA-w-do-adopcji Quote
magda z. Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='koosiek']Zapraszam Wolfganga na wątek adopcyjny wilczaków :) http://www.dogomania.pl/threads/177620-ADOPTUJ-WILKA-czyli-wAE-tek-zbiorczy-wilczakA-w-do-adopcji dzięki koosiek, już go idę reklamować, bo zaraz zapomnę, zdjęć masa ze schronu czeka na wrzutę na dogo;) Quote
bla Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Jakie grubaski z nich teraz :):):)I te uszy Traktora heh Quote
magda z. Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 http://www.allegro.pl/item1014253124_wolfgang_wilczak_i_traktor_molosowaty_piekne_psy.html prosze o uwagi, Kasiu jakbyś mogła to przeleć wzrokiem po zbiorowym również, będe tam dodawać też inne potworki z czwartku, ale póxniej, bo juz miniaturki mi latają w koło głowy - u tych co były wymieniłam;) Quote
kizimizi Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 dziewczyny tak zagladam do waszych pieskow bo widzialam ze magda zgłasza Wolfgana na "wilczkach". On moim zdaniem jest trochę jak akita. Napiszcie do Kacedy żeby "oględziła" psiaka i moze doda na swoją stronę ogłoszeniową. Ps. CZy Ci ludzie ponieśli konsekwencje trzymania psow w takich warunkach? Czy coś żywego tam jescze jest? Quote
lolka Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 kizimizi napisał(a):dziewczyny tak zagladam do waszych pieskow bo widzialam ze magda zgłasza Wolfgana na "wilczkach". On moim zdaniem jest trochę jak akita. Napiszcie do Kacedy żeby "oględziła" psiaka i moze doda na swoją stronę ogłoszeniową. Ps. CZy Ci ludzie ponieśli konsekwencje trzymania psow w takich warunkach? Czy coś żywego tam jescze jest? burmistrz obciążył ich kwotą za schronisko czyli ok 1500 zł + 600 zł dostali grzywny z sądu jednego maluszka się zrzekli na dzien dobry, pojechał do niemiec....został tam niestety jeszcze jeden pies , nie było podstawy do odebrania bo był gruby, on jako jedyny był puszczany i chodził na wieś w żebry.....ja już tam więcej nie pojechałam, bo pewnie by mnie z siekierą pogonili ale byli ze straży i nic nowego nie widzieli, za ok miesiąc kolejna kontrola sąsiad który tam tak strasznie się awanturował i wysmiewał naszą interwencję, teraz ucieka jak się spotykamy w mieście....on też ma psa w nieciekawych warunkach i pewnie jest wystrachany....bo to mała wieś i wieści szybko się rozniosły...teraz wszyscy starają się i nie gnębią psów, w końcu doszło do nich, że to nie tylko gadanie nawiedzonej baby , ale spore kary za tym idą.... Kizimizi on taki średnio akitowy....a może ............. Quote
magda z. Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 już się pytałam - nie ma w nim akity, ja go ogłaszam jako wilczaka, tak jak tutaj już mi polecono. Wejść na allegro jest sporo, ładny ma portret w miniaturze;) Ale nikt nie pisze.... Quote
kasia310 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 magda z. napisał(a):http://www.allegro.pl/item1014253124_wolfgang_wilczak_i_traktor_molosowaty_piekne_psy.html prosze o uwagi, Kasiu jakbyś mogła to przeleć wzrokiem po zbiorowym również, będe tam dodawać też inne potworki z czwartku, ale póxniej, bo juz miniaturki mi latają w koło głowy - u tych co były wymieniłam;) Madzia wszystko super;) Quote
magda z. Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 kasia310 napisał(a):Madzia wszystko super;) dzisiaj bedzie zbiorowe dla samych dużych, bo niestety schron przepsiony Quote
Ajula Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 weszłam tu z wątku metamorfozy te pierwsze zdjęcia są koszmarne, okropne :( zryczałam się ale przeczytałam cały wątek i jestem pełna podziwu, dla wszystkich, którzy te psiaki przywrócili do normalnego świata :Rose: i pełna podziwu jestem dla samych psiaków, że taka w nich była wola życia, bo człowiek z takiego stanu to chyba by się nie podniósł i podziwiam je, że mimo strasznego losu są takie kochane i miłe :loveu: kara dla "właścicieli" super! takich ludzi najbardziej boli utrata kasy, a jednak trochę ich trzepło, najbardziej podoba mi się obciążenie ich kosztem schroniska i leczenia ps. kto temu czarnemu przykleił uszy do głowy? :evil_lol: Quote
Recommended Posts