Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Livka napisał(a):
Wolfi jest cudny , a domku nie widać czasem dla niego ?;)

muszę mu allegro odnowić, bo mieli kiedyś wspólne, ma też kilka ogłoszeń na portalach adopcyjnych. Teraz mam chwilę to się zabiorę za szersze ogłaszanie naszych psiaków:)

Posted

Witaj Budrysku, dla Wolfiego musi być domek obeznany z psiakami, on ma bardzo dużo energii i skacze - ja juz nie raz podrapana wyszłam z tego przywitania;) na pewno przyszły właściciel powinien odbyć podstawy szkolenia - niestety niuniek nie miał zbyt dobrych warunków wcześniej i działa trochę na zasadzie instynktu, ale przy zdecydowanym tonie głosu uspokaja się i widać po nim chęć do współpracy. Jak tylko ogarne wszystko to ruszam do ogłoszeń, od 2 dni cały czas walczę z fotami ze schronu;)

Posted

lolka napisał(a):
WOLFI POJECHAŁ DO NOWEGO DOMU, jego ludzie sami po niego przyjechali...są z okolicy :) :) :) :)

Byłaś szybsza:) super, bardzo się cieszę, zaraz go pościągam z ogłoszeń. Kilka a wystarczyło, aby go ludzie wypatrzyli:)

Posted

Z tego co wiem pieski TRAKTOR i WOLFGANG znalazł domki :razz:
TRAKTORKA to nie znam przyszłości ale nie wiem czy do domku czy hotelu ale TRAKTOR to fajny psiak ale ogromne bydełko, trochę waży :loveu:

Posted

Huuurrraaa!!! :multi::multi::multi::multi::multi:
Tak się cieszę, nareszcie i dla Wolfiego znalazł się domek - super wiadomość od razu mi się humor poprawił pomimo tego wstrętnego upału.:sweetCyb:
Powodzenia psinko !!!:thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Właściciele spod Lubania, będzie mieszkał w kojcu, ale dużo terenu do biegania swobodnego:) Świetnie, że go zabrali teraz, kiedy mało osób w tym upale myśli o adopcji...

Posted

Lolka do mnie dzowniła - właściciele sa bardzo zadowoleni z chłopaka, chodzi i cały czas im dziękuje za zabranie, na spacerki też biega z nimi poza teren, chociaż ma go dużo. W końcu ma ten jeden prawdziwy dom. Naprawdę bardzo się cieszę, chłopaki przeszły niesamowitą metamorfozę w schronisku, a teraz doczekały się miłości od człowieka i swojego miejsca.

• 1 month later...
Posted

Hallo,

heute mal wieder auf deutsch ;)

Cezar kommt ins Fernsehen. Ich bräuchte bitte die Erlaubnis, dass dieses Foto auch gezeigt werden darf.

Ich weiß aber leider nicht wer das Foto gemacht hat....

Liebe Grüße
Simone