Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki Bjutko, ja zawsze zapominam :diabloti:
Już edytowałam, u mnie w poście też podlinkowany.

Dobrze y było gdyby trafił na pierwszą stronę. Każdy kto będzie chciał to sobie weźmie. A ja za chwilę zrobię mniejszy.

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kamilawa napisał(a):
Nabrali trochę ciałka? ;-)

pewnie tak, my na razie nie jedziemy, średnio raz na miesiąc w schronie jesteśmy, bo daleko, a transportem zbiorowym tam też nie dojedziemy;/

Posted

Joanno Ty masz normalnie chody u kieronika;) dzięki wielkie, ja ostatnio też z Twoje strony ściągnęłam. Czarny juz taki fajny sie robi, a ten drugi już spokojnie do dadopcji moze iść. Szkoda, że czarny nie jest en face, bo te jego uszy są niesamowite

Posted

Jestem pod wrażeniem ile zdziałałyście Wy i oczywiście schronisko - Boże do czego ludzie są zdolni - nie mieści mi się w głowie ... biedne psiaki ile musiały przejść... to straszne !
Poproszę o nr konta - wpłacę jakieś pieniążki a Wy już będziecie wiedziały na co je przeznaczyć !

Posted

Livka na razie nie potzreba pieniędzy, bo burmistrz zapłacił z gminnych, a teraz sobie z tych ludzi ściagnie, za jakieś 2-3 tygodnie będzie wiadomo co z czarnulkiem i jego oczami i wtedy ewentualnie zabieg musimy my pokryć, bo schron nie ma za bardzo kasy. Na pewno tutaj damy znac o tym, bo jesteśmy spłukane po całości. Tego jasnego chłopaka już dodałam do zbiorowego allegro i jak się ogarnę, bo mam małe zamieszanie, to porobię mu osobne ogłoszenia.

Posted

[quote name='magda z.']Livka na razie nie potzreba pieniędzy, bo burmistrz zapłacił z gminnych, a teraz sobie z tych ludzi ściagnie, za jakieś 2-3 tygodnie będzie wiadomo co z czarnulkiem i jego oczami i wtedy ewentualnie zabieg musimy my pokryć, bo schron nie ma za bardzo kasy. Na pewno tutaj damy znac o tym, bo jesteśmy spłukane po całości. Tego jasnego chłopaka już dodałam do zbiorowego allegro i jak się ogarnę, bo mam małe zamieszanie, to porobię mu osobne ogłoszenia.[/QUOTE]
W takim razie dajcie mi znać jak będą potrzebne pieniążki ;) coś dorzucę na ich potrzeby :):)
Chudzinki biedne :shake: - ludzie są ... czasem mi wstyd , że jestem człowiekiem ...

Posted

oki, dzieki za odwiedziny u chłopaków. Naprawdę fajnie sobie przytyły, jak byłysmy ostatnio to siedziały sobie w budynku, a tam piecyki chodzą jak temperatura spada, wiec warunki mają znośne no i jedynki dla siebie.

Posted

Dzisiaj byłam po cc, bo jechała do domu. Nasz traktorek jest teraz przy budzie. fizycznie chyba jest ok. Bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem, myślę, ze czas oba juz ogłaszać i szukać domy. Tutaj zdjecia czarnulka, z racji pospiechu drugiego nei widziałam - w schronie byłysmy ostatnio 20 dni temy, więc trudno w 30 minut ogarnąć wszystko. Traktorek tak sie włądował na kumpla, ze zagrodził mu sobą wyjście spod budy;) Nie jest agresywny, tylko spragniony piesczzot, bardzo fajny psiak, ale raczej do mieszkania poza domem.
te jego uszy to tak na stałe;)

portret też mamy

i takie jesczze

tutaj ze znajomym, co był kierowcą i chyba pierwszy raz w schronie, tak się zaangażował w drapanie traktorka, że ten nie chciał go wypuścić;)