Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

anetta napisał(a):
Buhahhaa, Logan, czeka cie jutro niespodzianka :evil_lol::evil_lol:

jaka niespodzianka ? juz mu o tym truje od tygodnia:evil_lol:

a w domu:
psa okaleczac bedziesz
jak zdechnie nie kupie nowego
wez ojciec cie zajebie jak sie dowie

TZ:
hahah dobrze ci tak zboczencu!

noo ogolnie boje sie jutra ze cos pojdzie nie tak

Posted

diabelkowa napisał(a):
ale on jak sobie lezy normalnie to nie smierdzi dopiero jak go zacznie muldac ;]

Wtedy też nie śmierdzi. Przed chwila Gingerka skonsumowała i nikt nic nie poczuł, a też jedliśmy w tym czasie. :lol:

diabelkowa napisał(a):
Olek jakby wiedzial to bym w tym momencie lezala przypieta pasami do lozka a ojciec bronil jader wlasna piersia do ostatniego tchu:evil_lol:

:D :D :D

Posted

diabelkowa napisał(a):
Olek jakby wiedzial to bym w tym momencie lezala przypieta pasami do lozka a ojciec bronil jader wlasna piersia do ostatniego tchu:evil_lol:

moj tez tak bronil...i wybronil....a teraz zaluje sam hahaha
no a ja bede musiala małą ciachac przez to....i jakos jej pierwsza cieczke przezyc z tym zbokiem pod jednym dachem:shake:
bede trzymac jutro kciuki z calych sil...
My idziemy jutro na zoologiczne zakupy i do weta...mała bedzie kuta i ogladana z kazdej strony, a Tima musimy umowic na badania i obciecie pazurow....moze zasczezpie go od wscieklizny bo ta sczezpionka juz chyba nie dziala jakos:diabloti:

Posted

a ja sie dalej nerwuje Logan uparta cholera (moj charakterek) nie chcial usnac dwa razy siee probowal zrzygac przy czym raz udalo sie :P Od razu mu usuniemy mleczaki tak moja stara krowa ma jeszcze mleczne kly. Boje sie tej narkozy ze sie nie wybudzi kuzwa ale ja mam mysli, ale dzieki ze jestescie ze mna trzymajcie mocno kciuki jak bede w domu to wszystko dokladnie napisze. Hahaha tacie powiem ze ma kolnierz dlatego zeby siersci nie wylizywal po tym usuwaniu zebow :evil_lol:

Posted

diabelkowa napisał(a):
Hahaha tacie powiem ze ma kolnierz dlatego zeby siersci nie wylizywal po tym usuwaniu zebow :evil_lol:

Ta grunt to dobra ściema :evil_lol:
A w razie czego jajka zgubił :diabloti:

Posted

Wylizywanie sierści po usuwaniu zębów? O kurde... nie ma to jak dobra ściema :evil_lol:

Nie martw się, wszystko będzie dobrze - Logan to młody, zdrowy psiak - na pewno nie będzie żadnych komplikacji! Czekamy na wieści i zaciskamy kciuki :loveu:

Posted

Ale to widzę, że cała zakrojona szeroko akcja. Ładnie ładnie :D wszystko w tajemnicy. Ci faceci to nie wiem, jakieś mają lęki, że im też tak ktoś zrobi czy jak? Mój TZ ma takie samo podejście co do jajek ;).

Posted

juz po w domu... tata sie dowiedzial:stop: zaraz zabiora mi kompa:stop: logan troche kolowaty:stop: myslalam ze wiecej mu tego wora zostawia a tak nic tam prawie nie ma :stop: taty nie ma w domu:stop: bedzie larmo: stop ma zgolone jajeczka stop: modlcie sie za mnie stop
Amen!

Posted

przezyc przezylam ale nie pytajcie w jakim diabel jest stanie dodam ze w nienajlepszym... kompa tez nie mam...

denerwuje sie bo on raz na jakis czas sie trzesie jak ocipialy i pic nie chce nawet ale na dworze kota pogonil i po 15 min siedzenia na sniegu ruszyl sie i spacer byl prawie normalny...

Posted

trzęsie sie bo narkoza odpuszcza, możesz go przykryć kocykiem. moja Sara też troche sie trzęsła ale jak ja poowijałam to przestała :) pić też nie chciała, tylko jej od czasu do czasu dawałam odrobinke wody z ręki żeby mogła polizać.. więc sie nie martw, jutro juz powinien być normalny, jak narkoza całkowicie odpusci :)