diabelkowa Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 anetta napisał(a):Buhahhaa, Logan, czeka cie jutro niespodzianka :evil_lol::evil_lol: jaka niespodzianka ? juz mu o tym truje od tygodnia:evil_lol: a w domu: psa okaleczac bedziesz jak zdechnie nie kupie nowego wez ojciec cie zajebie jak sie dowie TZ: hahah dobrze ci tak zboczencu! noo ogolnie boje sie jutra ze cos pojdzie nie tak Quote
diabelkowa Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Olek jakby wiedzial to bym w tym momencie lezala przypieta pasami do lozka a ojciec bronil jader wlasna piersia do ostatniego tchu:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 diabelkowa napisał(a):ale on jak sobie lezy normalnie to nie smierdzi dopiero jak go zacznie muldac ;] Wtedy też nie śmierdzi. Przed chwila Gingerka skonsumowała i nikt nic nie poczuł, a też jedliśmy w tym czasie. :lol: diabelkowa napisał(a):Olek jakby wiedzial to bym w tym momencie lezala przypieta pasami do lozka a ojciec bronil jader wlasna piersia do ostatniego tchu:evil_lol: :D :D :D Quote
sacred PIRANHA Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 diabelkowa napisał(a):Olek jakby wiedzial to bym w tym momencie lezala przypieta pasami do lozka a ojciec bronil jader wlasna piersia do ostatniego tchu:evil_lol: moj tez tak bronil...i wybronil....a teraz zaluje sam hahaha no a ja bede musiala małą ciachac przez to....i jakos jej pierwsza cieczke przezyc z tym zbokiem pod jednym dachem:shake: bede trzymac jutro kciuki z calych sil... My idziemy jutro na zoologiczne zakupy i do weta...mała bedzie kuta i ogladana z kazdej strony, a Tima musimy umowic na badania i obciecie pazurow....moze zasczezpie go od wscieklizny bo ta sczezpionka juz chyba nie dziala jakos:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Dzień dobry :) Dlatego m.in. Gizmo ciągle ma jajka - "co to psu jajka obcinać? Tożto hańba!" :roll: Trzymam kciuki za dzielnego Loganka ;) Quote
sacred PIRANHA Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
diabelkowa Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 a ja sie dalej nerwuje Logan uparta cholera (moj charakterek) nie chcial usnac dwa razy siee probowal zrzygac przy czym raz udalo sie :P Od razu mu usuniemy mleczaki tak moja stara krowa ma jeszcze mleczne kly. Boje sie tej narkozy ze sie nie wybudzi kuzwa ale ja mam mysli, ale dzieki ze jestescie ze mna trzymajcie mocno kciuki jak bede w domu to wszystko dokladnie napisze. Hahaha tacie powiem ze ma kolnierz dlatego zeby siersci nie wylizywal po tym usuwaniu zebow :evil_lol: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 diabelkowa napisał(a): Hahaha tacie powiem ze ma kolnierz dlatego zeby siersci nie wylizywal po tym usuwaniu zebow :evil_lol: Ta grunt to dobra ściema :evil_lol: A w razie czego jajka zgubił :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Wylizywanie sierści po usuwaniu zębów? O kurde... nie ma to jak dobra ściema :evil_lol: Nie martw się, wszystko będzie dobrze - Logan to młody, zdrowy psiak - na pewno nie będzie żadnych komplikacji! Czekamy na wieści i zaciskamy kciuki :loveu: Quote
Eriu Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Ale to widzę, że cała zakrojona szeroko akcja. Ładnie ładnie :D wszystko w tajemnicy. Ci faceci to nie wiem, jakieś mają lęki, że im też tak ktoś zrobi czy jak? Mój TZ ma takie samo podejście co do jajek ;). Quote
diabelkowa Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 juz po w domu... tata sie dowiedzial:stop: zaraz zabiora mi kompa:stop: logan troche kolowaty:stop: myslalam ze wiecej mu tego wora zostawia a tak nic tam prawie nie ma :stop: taty nie ma w domu:stop: bedzie larmo: stop ma zgolone jajeczka stop: modlcie sie za mnie stop Amen! Quote
basia bonnie Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 o kurde :evil_lol: no to kciukasy trzymamy na prawde bardzo mocno :) Quote
sacred PIRANHA Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 teraz to dopiero trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Marta_Ares Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Diabel wroc do nas. Mocno trzymamy kciuki!!! Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Oj nie dobrze :stop: Ale trzymamy kciuki ;) Quote
diabelkowa Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 przezyc przezylam ale nie pytajcie w jakim diabel jest stanie dodam ze w nienajlepszym... kompa tez nie mam... denerwuje sie bo on raz na jakis czas sie trzesie jak ocipialy i pic nie chce nawet ale na dworze kota pogonil i po 15 min siedzenia na sniegu ruszyl sie i spacer byl prawie normalny... Quote
sacred PIRANHA Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 kompa nie masz za kare? ze przez internet ktos tobie takich glupot nagadal i namowil do zlego, czy co??? a z poprawa samopoczucia poczekaj do jutra...jak bedzie mial nadal trzesawki to dzown do weta i zapytaj Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 trzęsie sie bo narkoza odpuszcza, możesz go przykryć kocykiem. moja Sara też troche sie trzęsła ale jak ja poowijałam to przestała :) pić też nie chciała, tylko jej od czasu do czasu dawałam odrobinke wody z ręki żeby mogła polizać.. więc sie nie martw, jutro juz powinien być normalny, jak narkoza całkowicie odpusci :) Quote
Marta_Ares Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 moj tez sie strasznie po narkozie wybudzal (mial obcinany wrosniety pazur) tez sie wlasnie trzasl co chwila, piszczal bo chcial sie podniesc a nie mogl.:shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 To teraz nie tylko za Loganka, ale i za Ciebie kciuki trzymam... :evil_lol: To normalna reakcja po narkozie, nie ma się co martwić :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 To ja też trzymam kciuki z Loganka i za Ciebie. :kciuki: :kciuki: Quote
Recommended Posts