Yakubbo Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Wrzucam fotki z dzisiejszego spacerku (mokrego :P ) z Diabelkowa i Loganem po WPKiW ;) :evil_lol: Taplanko w błotku :evil_lol: :cool3: Quote
Yakubbo Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :lol: Hihi Logan sie denerwuje ze patycek tam plywa a on wskoczyc nie umie :eviltong: Quote
Samturia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 suuuuuuuuuuuuuuuchy pieseeeeeeeek... Logan ma DOKŁADNIE TYLE SAMO w kłębie ile Łapa ;) Quote
Yakubbo Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Hehe szczurek wodny :eviltong: Diabelkowa zamyslona, jak ona tu wsiadzie do busa z takim "czystym i pachnacym" Loganem :evil_lol: I na koniec sama Diabelkowa :) Odemnie tyle mokrych zdjec :D Nalezy mi sie taki meeegaduuuuzy buziak :p :p Quote
wiq Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 ale fajnie se doopsko moczy:D szkoda, że moja ruda @ nie chce tak;) Quote
barbara.h Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 ooo, następny pływak!!! niczym Aresik :lol::lol::lol: Quote
diabelkowa Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Usia']Ja tez chce zobaczyć zdjecie tatuazu :razz: PS: Ja sie nie moge zebrac na przekucie pepka :evil_lol: hehe ja ci moge przekluc sama przeklulam Tobei tez moge ;PP [quote name='wiq']koniecznie ufoć tatuaż:) a ten smok to już jakiś konkretny?:cool3: w koszyku wygląda jak Bystra:D no narazie szablon tatuazu jest w trakcjie robienia :)) too zdjecie swietne Kubus :** ale mi mogles nie robic zdjec ;P Quote
Yakubbo Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ciesz sie bo wybralem te najladniejsze zdjecia z Toba :P Jedno bylo takie co bys mnie zabila jak bym wstawil :P Quote
diabelkowa Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Yakubbo napisał(a):Ciesz sie bo wybralem te najladniejsze zdjecia z Toba :P Jedno bylo takie co bys mnie zabila jak bym wstawil :P poslij mi je na gadu :PPP Musze wam powiedziec ze Logan w ten weekend same rozrywki :) Piatek bieganie po lasku przy rowerze Sobota lotnisko wpakowalismy sie na zlot borderow ;) tez loganiasty poplywal foty wrzuce jutro :) no i dzisiaj park :)))) i byl grzeczny bez smyczy az sie zdziwilam olewal psy tylko woda i blotko mi w glowie ;) Quote
wiq Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 yakubbo, dawaj tu tą fotę :D :evil_lol: Diabeł, widzisz, mądrzeje chłopak;) Quote
Yakubbo Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 nieee dam :eviltong: Nic specjalnego bywaly gorsze :D Np. takie ktore Diabelkowa zrobila sobie u mnie sama :D Quote
diabelkowa Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 taa tylko ciekawe na jak dluugo ;) Kuba eh .... normalnie opalalam sie dzisiaj bez koszulki ale fajnie bylo :DDD mam feta...:placz: :placz: :placz: Quote
Yakubbo Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Robimy ankiete :D Co sadzicie o tym zdjeciu? Diabelkowa twierdzi ze wcale ladnie na nim nie wyszla, ja uwazam inaczej :D a wy? Quote
diabelkowa Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 skoncz wygladama jak zwykle jak udup ;P Quote
Usia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='diabelkowa']hehe ja ci moge przekluc sama przeklulam Tobei tez moge ;PP Najpierw musze wygladac tak zeby móc pokazywac ten kolczyk :eviltong: To nie jest taplanko tylko maseczki błotne w koncu 4-nozni tez musza jakos wygladąc :cool3: Quote
diabelkowa Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Usia']Najpierw musze wygladac tak zeby móc pokazywac ten kolczyk :eviltong: To nie jest taplanko tylko maseczki błotne w koncu 4-nozni tez musza jakos wygladąc :cool3: taak takie spa ;) Quote
Yakubbo Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Widzisz mnie nikt nie odwiedza, wiec Ciebie tez nie beda odwiedzaac :D :P Quote
diabelkowa Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Usia'] jaka mina :turn-l: podobna ma mine jak sie cieczkami narkotyzuje :P [quote name='Yakubbo']Widzisz mnie nikt nie odwiedza, wiec Ciebie tez nie beda odwiedzaac :D :P ee tam ;)))) chcecie kolejne fotki ??? Quote
Recommended Posts