diabelkowa Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór :) Nie martw się... odrośnie ;) Tylko za górę się nie bierz :evil_lol: Udanej wystawy życzę i pełno fotek przywieź! :loveu: prztwiozlam tylko duzo zamazane :( [quote name='Asia & Ginger']Czekamy na fotki z wystawy. :multi: Mam nadzieję, że jakieś spanielaste ufociałaś? :cool3: spaniele sie nie zalapaly :] [quote name='Pimpek']Witamy się :D no czesc :) [quote name='agaciaaa']Cykaj dużo na tej wystawie! :) cykalam:) [quote name='Marta_Ares']ciekawe czy cos kupi na wystawie:cool3: :cool3: :cool3: kupila :) Aport wodny, pilke z mikrogumy na sznurku i swinskie ucha :)) aaa logan uwielbia sie moczyc w wodzie a plywac nie bardzo ale dzis w parku wyprobowalismy zabawke swietna jest a i llogan jak sie z woda rozkrecil :) [quote name='Madzika']Jak nie zapomne ( a sie postaram nie zapomnieć jutro posle Ci foty Wilczaków jakie mam :) dzieki :)) najwyzej ci przypomne:cool3: teraz moje foty :) oczywiscie pelno wilczakow :) a oto cudowna sunia belga z czech zawrocila mi w glowie ;) a pani mi wszystko opowiadala o niej tyle ze w szybkim tepie po czesku i nie wszystko zrozumialam cudownie zsocjalizowana podala nazwe hodowli ale zapomnialam:oops: troche sie zamazalo:oops: Quote
diabelkowa Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 wiecej jutro bo zabol sie zaczal buntowac Quote
diabelkowa Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Marta_Ares napisał(a):sliczne wilczaki:loveu: :loveu: :loveu: zadna nowosc:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 http://img528.imageshack.us/img528/3479/1002958nr9.jpg hehe świetne :evil_lol: Quote
anetta Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Ale ofutrzony! http://img89.imageshack.us/img89/9049/1002914rl0.jpg Quote
jonQuilla Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Georgia]ahhh Wilczaki :loveu::loveu::loveu: ostatnio mam okazję podziwiać rozwój jednego z malców na szczurzym forum ;) rozkoszna kulka a jak pomyślę że wyrośnie z niego taki piękny pies to aż zazdroszczę właścicielce :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
basia bonnie Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Hej! fotki piękne :) :loveu: miło było poznać:) Quote
Marta_Ares Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 wstaw fotke ogolonego Logana:eviltong: bo zastanawiam sie czy swojemu podwozie podciąć Quote
diabelkowa Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 najpierw wiecej fotek z wystawy ;) potem logan ;] narazie tyle bo lece z psem Quote
diabelkowa Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 i jedyny holender na calej wystawie :) Quote
diabelkowa Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 mam filmik ale nie umiem go wrzucic teraz 4 fotki niestety z telefonu boskiego jedna jak kiedys tam lalo i z nowa zabaweczka :loveu: Quote
Marta_Ares Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 ogolony lolek:loveu: :loveu: :loveu: fajna ta zabwka, ja sie boje Aresowi rzucac zabawik do wody typu frisbee itp bo mam obawy ze nie przyniesie, a samemu teraz mi sie nie usmiecha po nie wchodzic do wody:shake: co innego latem:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Georgia]ślizgawkowy Logan :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Figafiga Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 no hej...wpadam po dłuższym niebycie:diabloti::diabloti: i jak się szele sprawują?? Quote
Asia & Ginger Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 diabelkowa napisał(a):spaniele sie nie zalapaly :] No wiesz Ty co!?! :-x Masz szczęście, że wstawiłaś dużo fotek. :multi: Quote
diabelkowa Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='Marta_Ares']ogolony lolek:loveu: :loveu: :loveu: fajna ta zabwka, ja sie boje Aresowi rzucac zabawik do wody typu frisbee itp bo mam obawy ze nie przyniesie, a samemu teraz mi sie nie usmiecha po nie wchodzic do wody:shake: co innego latem:evil_lol: ja tez sie balam ;] ale on cchce wejsc piszczy ale sie boi zabawka go bardzo zachec abo patyki to tam wiesz ;) jakby mu sie jednak po zabawke nie udalo wejsc to bym mu pomogla :siara: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ślizgawkowy Logan :evil_lol::evil_lol:[/FONT] ale nie zjechal :( [quote name='Figafiga']no hej...wpadam po dłuższym niebycie:diabloti::diabloti: i jak się szele sprawują?? generalnie ja je chcialam tylko do sportow a narazie musze sobie dac spokoj ze sportami :( ale mial juz je ubrane normalnie raz i bylo super :) [quote name='Asia & Ginger']No wiesz Ty co!?! :-x Masz szczęście, że wstawiłaś dużo fotek. :multi: no bo ja widzialam tylko ze spanieli cravielki ;p Quote
Martens Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 http://img390.imageshack.us/img390/9087/wystawa002ml5.jpg :loveu: http://img99.imageshack.us/img99/8872/032908133134eg4.jpg Jak on się tam dostał? :cool3: Co do wrzucania zabawek mam podobne obawy co Marta_Ares dlatego używam kijków albo plastikowych butelek :) Quote
Recommended Posts