diabelkowa Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='wiq']on tak smiga z oponą? :shock: a z czego to jest?.. no pancia mu uciekala to musial smigac :P no normalna z auta opona ale ciezka... [quote name='Asia & Ginger']http://img219.imageshack.us/img219/3580/1003107iy5.jpg No ładnie, zaprzęgli psa do opony... :-o :-o :-o :evil_lol: a jak musi schudnac dziad i przypakowac;] [quote name='Martens']http://img219.imageshack.us/img219/3580/1003107iy5.jpg I co, wymęczył się? :cool3: nie... potem jeszcze za pilka biegal [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]i Loganik śmiga z oponką :loveu: cześć :multi::loveu: [/FONT] no czesc:) Quote
Marta_Ares Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 ooo ale fajnie lolek z opona, moj to by stanal i nie wiedzial co robic:roll: :evil_lol: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Podpisuję się pod postem Marty... :evil_lol: Choć Gizmo od małego nauczony, że na oponie należy się wyżywać na maksa i raczej próbować wziąć ja do mordy... :razz: Ale Logankowi chyba się spodobało ;) Quote
wiq Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 też mam samochodową, bo z traktora za duża narazie :evil_lol: ja wabiłam na piłkę ;) Quote
diabelkowa Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Marta_Ares napisał(a):ooo ale fajnie lolek z opona, moj to by stanal i nie wiedzial co robic:roll: :evil_lol: :evil_lol: moj tez dlatego ja bieglam przed nim pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Podpisuję się pod postem Marty... :evil_lol: Choć Gizmo od małego nauczony, że na oponie należy się wyżywać na maksa i raczej próbować wziąć ja do mordy... :razz: Ale Logankowi chyba się spodobało ;) no nie spodobalo ale co mial robic wolal ja gryzc :) wiq napisał(a):też mam samochodową, bo z traktora za duża narazie :evil_lol: ja wabiłam na piłkę ;) no a ja na siebie ten moj kobiecy urok:evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 ja tam jestem smokozordem, uroku jakiegokolwiek brak :evil_lol: Quote
anetta Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Hehehe :lol::lol: Fajnie śmiga! moj tez dlatego ja bieglam przed nim Rozumiem że też z oponą :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 diabel jest przybity bo jego siostra ma raka szyjki macicy wiem wiem wyleczalny wszystko pieknie ladnie ale sam fakt... zawsze pewna ze w mojej rodzinie sie nic takiego nie stanie,,, nie potrafi to do mnie dotrzec. Quote
Asia & Ginger Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 diabelkowa napisał(a):diabel jest przybity bo jego siostra ma raka szyjki macicy wiem wiem wyleczalny wszystko pieknie ladnie ale sam fakt... zawsze pewna ze w mojej rodzinie sie nic takiego nie stanie,,, nie potrafi to do mnie dotrzec. To bardzo smutna wiadomość... :-( Zaciskamy kciuki z całych sił, musi być dobrze. :kciuki: :kciuki: Trzymajcie się. :glaszcze: Quote
Marta_Ares Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Witam trzymamy kciuki za siostre, napwenow szystko bedzie dobrze:calus::kciuki::kciuki: Quote
diabelkowa Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 dzieki dziewczyny nie wiem czemu ale wewnatrz siebie wiem po prostu wiem ze bedzie dobrze a tak bardziej medycznie moja siostra teraz z tego co wiem ma stadium przedinwazyjne wyleczalnosc niemal 100% i conajwyzej wytna jej kawalek macicy a nie tak jak w pozostalych stadiach cala macice lub nawet z jajnikami. tyle ze ja nienawidze rozczarowan Quote
Madzika Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Kaśka głowa do góry!! oczywiście to szok ale wierz mi teraz w pewnej kwestii będzie Ci łatwiej.Wykryli szybko wiec brawa dla lekarzy a Ty wiesz ze od czasu do czasu wypada isc na badania rutynowe:p Ja w wieku 18 lat wykryłam u siebie guzka na piersi, od tej pory regularnie co rok mam usg ! Gdybym nie miała tego guzka do dnia dzisiejszego nie poszłabym na kobiece badania a tak teraz sama sie pilnuje!! Moje koleżanki tez!! Quote
diabelkowa Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 ja tez sie ciesze ze tak wczesnie i generalnie nie jest zle co innego jakby to byl powazny nowotwor np pluc bo pali jak smok.... a co do mnie... ale sobie dzisiaj pojezdzilam na koniu od kolezanki az nie umiem ud zlaczyc swietnie bylo :)))) beda zdjecia ale potem... ile ta szkola nam przyjemnosci zabiera:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 no to czekam na fotki:eviltong: uwielbiam jezdzic konno ale ostatnio cos nie mialam okazji:oops: ja to wszystko odkladam na "po maturze":evil_lol: wolontariat w schronisku, praca, agility, PT, no zobaczymy czy na to wszsytko starczy mi czasu:roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Również trzymam kciuki i przesyłam ciepły uśmiech... :) Czekam na zdjęcia :loveu: Quote
Martens Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Też trzymam kciuki :calus: U nas po południu też nowe zdjęcia :) Quote
diabelkowa Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 no to kilka zdjec ;] wiecej potem Quote
Marta_Ares Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 http://img98.imageshack.us/img98/3072/jazda001ry2.jpg hmmm:roll: cos mi tu nie pasuje, nie powinnas siedzieć w drugą strone?:cool3: Quote
diabelkowa Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='Marta_Ares']http://img98.imageshack.us/img98/3072/jazda001ry2.jpg hmmm:roll: cos mi tu nie pasuje, nie powinnas siedzieć w drugą strone?:cool3: diabel jak zwykle probowal inaczej ;p okrecalam sie w okol siodla ;] Quote
jonQuilla Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 jakie super zdjęcia na koniku :loveu::loveu::loveu: http://img98.imageshack.us/img98/3072/jazda001ry2.jpg najlepsze...jaka ucieszona że tyłem siedzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 to jest dobre ćwiczenie na równowagę :evil_lol: moje piesy też się dziś konikowały, ale beze mnie ;( Quote
Recommended Posts