Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='wiq']on tak smiga z oponą? :shock:

a z czego to jest?..

no pancia mu uciekala to musial smigac :P no normalna z auta opona ale ciezka...

[quote name='Asia & Ginger']http://img219.imageshack.us/img219/3580/1003107iy5.jpg
No ładnie, zaprzęgli psa do opony... :-o :-o :-o :evil_lol:
a jak musi schudnac dziad i przypakowac;]

[quote name='Martens']http://img219.imageshack.us/img219/3580/1003107iy5.jpg I co, wymęczył się? :cool3:
nie... potem jeszcze za pilka biegal

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]i Loganik śmiga z oponką :loveu:

cześć :multi::loveu:
[/FONT]

no czesc:)

Posted

Marta_Ares napisał(a):
ooo ale fajnie lolek z opona, moj to by stanal i nie wiedzial co robic:roll: :evil_lol: :evil_lol:

moj tez dlatego ja bieglam przed nim
pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Podpisuję się pod postem Marty... :evil_lol: Choć Gizmo od małego nauczony, że na oponie należy się wyżywać na maksa i raczej próbować wziąć ja do mordy... :razz:

Ale Logankowi chyba się spodobało ;)

no nie spodobalo ale co mial robic wolal ja gryzc :)

wiq napisał(a):
też mam samochodową, bo z traktora za duża narazie :evil_lol:

ja wabiłam na piłkę ;)

no a ja na siebie ten moj kobiecy urok:evil_lol::evil_lol:

Posted

diabel jest przybity bo jego siostra ma raka szyjki macicy wiem wiem wyleczalny wszystko pieknie ladnie ale sam fakt... zawsze pewna ze w mojej rodzinie sie nic takiego nie stanie,,, nie potrafi to do mnie dotrzec.

Posted

diabelkowa napisał(a):
diabel jest przybity bo jego siostra ma raka szyjki macicy wiem wiem wyleczalny wszystko pieknie ladnie ale sam fakt... zawsze pewna ze w mojej rodzinie sie nic takiego nie stanie,,, nie potrafi to do mnie dotrzec.

To bardzo smutna wiadomość... :-(
Zaciskamy kciuki z całych sił, musi być dobrze. :kciuki: :kciuki:
Trzymajcie się. :glaszcze:

Posted

dzieki dziewczyny

nie wiem czemu ale wewnatrz siebie wiem po prostu wiem ze bedzie dobrze a tak bardziej medycznie
moja siostra teraz z tego co wiem ma stadium przedinwazyjne wyleczalnosc niemal 100% i conajwyzej wytna jej kawalek macicy a nie tak jak w pozostalych stadiach cala macice lub nawet z jajnikami.

tyle ze ja nienawidze rozczarowan

Posted

Kaśka głowa do góry!! oczywiście to szok ale wierz mi teraz w pewnej kwestii będzie Ci łatwiej.Wykryli szybko wiec brawa dla lekarzy a Ty wiesz ze od czasu do czasu wypada isc na badania rutynowe:p

Ja w wieku 18 lat wykryłam u siebie guzka na piersi, od tej pory regularnie co rok mam usg ! Gdybym nie miała tego guzka do dnia dzisiejszego nie poszłabym na kobiece badania a tak teraz sama sie pilnuje!! Moje koleżanki tez!!

Posted

ja tez sie ciesze ze tak wczesnie i generalnie nie jest zle co innego jakby to byl powazny nowotwor np pluc bo pali jak smok....

a co do mnie...
ale sobie dzisiaj pojezdzilam na koniu od kolezanki az nie umiem ud zlaczyc swietnie bylo :)))) beda zdjecia ale potem... ile ta szkola nam przyjemnosci zabiera:evil_lol:

Posted

no to czekam na fotki:eviltong:

uwielbiam jezdzic konno ale ostatnio cos nie mialam okazji:oops:
ja to wszystko odkladam na "po maturze":evil_lol: wolontariat w schronisku, praca, agility, PT, no zobaczymy czy na to wszsytko starczy mi czasu:roll: