Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

diabelkowa napisał(a):
logan wlochacz przegubowiec jest psikany fripexem ... byly rozne obrozki w ciul drogie czasem nawet frontline (?) nie dzialala fripex duzo tanszy i w tamtym roku dzialal :)

dzienks:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

a len mnie zlapal a aparat poszedl sobie ...
wstawie kilka tych z krawkowa bylismy z TZ w krakowie, na kalwari zebrzydowkiej i w wadowicach fajnie bylo jedlismy kremowiki i moje ukochane sushi :loveu:

wiecej nie ma bo zabol mi sie troche buntuje potem sprobuje

Posted

potem bedzie wiecej bo z nog padam

bylam dzis w silesi na dniu psa i chodzilam z puszeczka ktora sie napelnila i byla baardzo ciezka :) poznalam duzo fajnych osob i psiaki z katowickiego schronu znalazly domek :) 8 albo 9 w sumie :) bardzo fajnie bylo ale teraz padam na twarz a tyle nauki przede mna :(

Posted

diabełkowa podaj mi dane gdzie zamawiałaś te szelki z napisem "policja" :) Mojej mamie strasznie się spodobały :evil_lol: Jest jakieś ograniczenie liczby liter?

Posted

na allegro od jamora jamor jest tez na dogomani zalogowany jak jest wiecej liter to jest mniejsza czcionka

melduje ze obroza od taks dotarla jest cudowna fotki jak przyjdzie aparat :)))) myslalam ze 3 cm bedzie za szerokie a jednak nie jest piekna!!!

Posted

diabelkowa napisał(a):
na allegro od jamora jamor jest tez na dogomani zalogowany jak jest wiecej liter to jest mniejsza czcionka

melduje ze obroza od taks dotarla jest cudowna fotki jak przyjdzie aparat :)))) myslalam ze 3 cm bedzie za szerokie a jednak nie jest piekna!!!

O dzięki :buzi:
I jak się sprawują te szelki? Są wytrzymałe? ;)