Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Figafiga']zamówiłaś już szelki???jak je dostaniesz to szybko się pochwal, bo nie moge się doczekać jak Loganek będzie się w nich prezentował:evil_lol:
no zamowilam :) teraz sie jeszcze dogaduje z gosciem bo za 5 zl mi zrobi na stale identyfikator bo jemu samemu psy zginely bardzo mily kontakt :)

[quote name='aleb']
Jak nietoperek :loveu: :loveu: :loveu:
no no cesky netoperek ;)
[quote name='wiq']plaża w K-ce, no, no :evil_lol:
no a jak ;P na plazy na plazy fajnie jest;)

[quote name='Marta_Ares']ale Logan szaleje:loveu: :loveu::loveu: :loveu:
bo to szalej jest ;)
[quote name='Pimpek']Cześć :D

Ale gazuje ;)
no no bo to popierdalacz niepospolity ;)

[quote name='furciaczek']Prawie jak plaza:evil_lol:

w tym przypadku prawie nie robi wielkiej roznicy ;)

[quote name='jonQuilla']Logan zepsuł krzak, Logan to psuj !!! lalalala la :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a no psuj ;)

Posted

anetta napisał(a):
czemu?:razz:

bo to rower z komuni jeszzcze i to damski i siodelko jak najwyzej zrobione wiec wyglada jak hulajnoga

malgooska napisał(a):
Śliczne fotki :loveu:
Ale jedno najbardziej mi się podoba

Logan i te ślady łapek na piasku :loveu: normalnie cudo ;)

ma sie to cos nie ;)

Asia & Ginger napisał(a):

Super! :cool3: Logan i te łapeczki wokół. :loveu: :loveu: :loveu:

no ten urok osobisty

Eriu napisał(a):
O, a Logan znów nad morzem ;). Pozdrawiam porannie :).

noo wakacjujemy sie ;) ah te rekolekcje ;) lenimy sie do srody potem w czwartek do szkoly a w piatek juz mi sie nie chce do szkoly moze do krakowa pojade hehe ;p

Posted

bo to rower z komuni jeszzcze i to damski i siodelko jak najwyzej zrobione wiec wyglada jak hulajnoga

Oooooo :glaszcze:

:lol:

Tak, tak, jedź do Krk :multi: :lol::loveu:

Posted

anetta napisał(a):
Oooooo :glaszcze:

:lol:

Tak, tak, jedź do Krk :multi: :lol::loveu:

a pojade a co sie bede ;)
Figafiga napisał(a):
mi jak uprząż robił to się opóźnił i w ramach przeprosin zrobił za friko taki identyfikator...a mi to samo wysłał o psie...ładnie zrobione...:diabloti:

bardzo fajny gosciu :)

Marta_Ares napisał(a):
swietne sa te szelki:cool3:

a zamowilas do rowerku czy do biegania??

no takie jak ma figafiga :)

drzalka napisał(a):
Hejka :] Logankowa a co to za identyfikator taki na stale w szelkach ??

no potem zobaczysz ;)

ale z logana jest aparat;p popsikalam go dzis na kleszzcze i idziemy na spacer do lasu i mu mowie ze jak wejdzie do kalurzy albo w gownie sie wytarz to go z biegu w dupe kopne no i ladnie omijal kalurze w calym lesie i jak poszlismy aportowac na polanke to sie wytarzal... w jakims czyms waniliowym hehehe ;p musze przyznac ze ladnie pachnie ;P na szczescie byli tam jacyc panowie z psami to zostawilam logana na zostan i poszlam sie spytac czy maja chusteczki higieniczny to odpowiedzieli: jerona zostawilech w laubie no ale spytali sie czy moze byc srajtasma no i dali ladnie podziekowalam wytarlam psa i poszlam

bylam wczoraj z aisza na spacerku w parku ;] logan plywac nie chcial dostalismy opieprz ze psy plywaja bo ktos tam wetkowal to potem podeszlam kulturalnie do wetkarzy z psem i zaczelam z nimi konwersowac:evil_lol:

chyba zamiast linowej smyczy kupie mu skorzana przynajmniej sie tak syfic nie bedzie...