diabelkowa Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='Figafiga']zamówiłaś już szelki???jak je dostaniesz to szybko się pochwal, bo nie moge się doczekać jak Loganek będzie się w nich prezentował:evil_lol: no zamowilam :) teraz sie jeszcze dogaduje z gosciem bo za 5 zl mi zrobi na stale identyfikator bo jemu samemu psy zginely bardzo mily kontakt :) [quote name='aleb'] Jak nietoperek :loveu: :loveu: :loveu: no no cesky netoperek ;) [quote name='wiq']plaża w K-ce, no, no :evil_lol: no a jak ;P na plazy na plazy fajnie jest;) [quote name='Marta_Ares']ale Logan szaleje:loveu: :loveu::loveu: :loveu: bo to szalej jest ;) [quote name='Pimpek']Cześć :D Ale gazuje ;) no no bo to popierdalacz niepospolity ;) [quote name='furciaczek']Prawie jak plaza:evil_lol: w tym przypadku prawie nie robi wielkiej roznicy ;) [quote name='jonQuilla']Logan zepsuł krzak, Logan to psuj !!! lalalala la :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a no psuj ;) Quote
diabelkowa Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 anetta napisał(a):czemu?:razz: bo to rower z komuni jeszzcze i to damski i siodelko jak najwyzej zrobione wiec wyglada jak hulajnoga malgooska napisał(a):Śliczne fotki :loveu: Ale jedno najbardziej mi się podoba Logan i te ślady łapek na piasku :loveu: normalnie cudo ;) ma sie to cos nie ;) Asia & Ginger napisał(a): Super! :cool3: Logan i te łapeczki wokół. :loveu: :loveu: :loveu: no ten urok osobisty Eriu napisał(a):O, a Logan znów nad morzem ;). Pozdrawiam porannie :). noo wakacjujemy sie ;) ah te rekolekcje ;) lenimy sie do srody potem w czwartek do szkoly a w piatek juz mi sie nie chce do szkoly moze do krakowa pojade hehe ;p Quote
anetta Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 bo to rower z komuni jeszzcze i to damski i siodelko jak najwyzej zrobione wiec wyglada jak hulajnoga Oooooo :glaszcze: :lol: Tak, tak, jedź do Krk :multi: :lol::loveu: Quote
Figafiga Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 mi jak uprząż robił to się opóźnił i w ramach przeprosin zrobił za friko taki identyfikator...a mi to samo wysłał o psie...ładnie zrobione...:diabloti: Quote
Marta_Ares Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 swietne sa te szelki:cool3: a zamowilas do rowerku czy do biegania?? Quote
drzalka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Hejka :] Logankowa a co to za identyfikator taki na stale w szelkach ?? Quote
diabelkowa Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 anetta napisał(a):Oooooo :glaszcze: :lol: Tak, tak, jedź do Krk :multi: :lol::loveu: a pojade a co sie bede ;) Figafiga napisał(a):mi jak uprząż robił to się opóźnił i w ramach przeprosin zrobił za friko taki identyfikator...a mi to samo wysłał o psie...ładnie zrobione...:diabloti: bardzo fajny gosciu :) Marta_Ares napisał(a):swietne sa te szelki:cool3: a zamowilas do rowerku czy do biegania?? no takie jak ma figafiga :) drzalka napisał(a):Hejka :] Logankowa a co to za identyfikator taki na stale w szelkach ?? no potem zobaczysz ;) ale z logana jest aparat;p popsikalam go dzis na kleszzcze i idziemy na spacer do lasu i mu mowie ze jak wejdzie do kalurzy albo w gownie sie wytarz to go z biegu w dupe kopne no i ladnie omijal kalurze w calym lesie i jak poszlismy aportowac na polanke to sie wytarzal... w jakims czyms waniliowym hehehe ;p musze przyznac ze ladnie pachnie ;P na szczescie byli tam jacyc panowie z psami to zostawilam logana na zostan i poszlam sie spytac czy maja chusteczki higieniczny to odpowiedzieli: jerona zostawilech w laubie no ale spytali sie czy moze byc srajtasma no i dali ladnie podziekowalam wytarlam psa i poszlam bylam wczoraj z aisza na spacerku w parku ;] logan plywac nie chcial dostalismy opieprz ze psy plywaja bo ktos tam wetkowal to potem podeszlam kulturalnie do wetkarzy z psem i zaczelam z nimi konwersowac:evil_lol: chyba zamiast linowej smyczy kupie mu skorzana przynajmniej sie tak syfic nie bedzie... Quote
diabelkowa Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 bede potem mam z wypadu ;] potem dam zdjecie smyczki i obrozy ktora zamowilam u taks :)) Quote
diabelkowa Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 taka mamy smycz nie chcialo mi sie fotek wrzucac z aparatu : a taka obrozke bedziemy miec oczywiscie taksowa: teraz zdjecia z wycieczki tak we mnie wpatrzone bestie ;p Quote
diabelkowa Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 popierdzielacz niepospolity ;) one cwicza jakas postawe wystawowa to ja se poobgryzam patyka a co ;P logana nie dogoniaaat Quote
Mi. Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 no niezle pędzą:eviltong:ale ja bym dogoniła:evil_lol: http://img246.imageshack.us/img246/9885/p3020535vx9.jpg a te szelki...:diabloti: Quote
anetta Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Ładna smyczka, lubie skórzane :loveu: A obróżki Taks zwalają z nóg :mdleje: Quote
Figafiga Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 świetna smycz, a na obróżki nawet nie patrze bo się skuszę, a dopiero odebrałam z collara...:mad: a tu takie piękności taks tworzy Quote
wiq Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 takie krótkie nóżki a tak popierdziela :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 uciekający funkcjonariusz policji na służbie przed jakimś dużym, czarnym, kudłatym przestępcą :) http://img246.imageshack.us/img246/9885/p3020535vx9.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: śliczna obróżka :) Quote
diabelkowa Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 w tym miesiacu na psie akcesoria poszlo jakos ponad 100 zl plusz szczepienia i karma :siara: Quote
Asia & Ginger Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 http://img246.imageshack.us/img246/2503/p3020537rk5.jpg Funkcjonariusz Logan na tropie przestępcy. :cool3: :loveu: :p Quote
basia2202 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 witanko kochani po przerwie:) widziałam słodką obróżkę:) i taki oto dziki szaleńczy pęd :eviltong: :evil_lol: http://img170.imageshack.us/img170/8174/p3020515az1.jpg ekstra! pozdrowionka od nas gorące :loveu: Quote
agaciaaa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Cześć diabły :) http://img365.imageshack.us/img365/9808/1002674xt9.jpg boski Loganek w biegu :loveu: Quote
diabelkowa Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 hej hej jutro jade do tego Krakowa mam nadzieje ze bedzie ladna pogoda porobie zdjecia :) Quote
Figafiga Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 a czym pani Logankowa popsikała włochacza przegubowca na kleszcze???:diabloti: Quote
anetta Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 diabelkowa napisał(a):hej hej jutro jade do tego Krakowa mam nadzieje ze bedzie ladna pogoda porobie zdjecia :) :multi::loveu::multi::loveu: Quote
Recommended Posts