Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o tak, fotorelacja oczekiwana :) zdjęcia więcej opisują, niż słowna wypowiedź, bo jak widać wesołe oczka i zadowolony uśmiechnięty pychol, to nic więcej nie trzeba dodawać - więc czekamy :)

Posted

Wczoraj napisałam do Pani Grażyny i mi odpisała :)
[QUOTE]
Dobry wieczór. Kropek sie świetnie sprawuje;)
Jest prze fajnym psiakiem;)
Zdjęcia zrobię jak najszybciej i wyśle.
My się tez bardzo cieszymy że kropek jest już w końcu u nas jeszcze nie szczeka i nie wiemy czy umie czy to tylko tak ze stresu
ze tyle się najeździł i w ogólę;)
Mamy nadzieje ze będzie szczekać... hehe jak tylko zdjęcia zrobimy to wyślemy;)
Pozdrawiam ;):)

Aha zapomniałam dopisać .
sprawować kropek sprawuje się bardzo dobrze jest posłuszny nie broi nic jest po prostu super;):)
bardzo jesteśmy zadowoleni z pieska[/QUOTE]

[B]Widać że Pani bardzo zadowolona z naszego Kropeczka :)[/B]

Posted

Zapraszam was wszystkie Kropkowe i Cekinkowe cioteczki nasze kochane na wątek kolejnych dwóch łaciatków z naszego schroniska, te znajdują się pod opieką TOZ w Obornikach w DT gdzie był Kropek i Cekin do czasu wyjazdu do nowego domu. Są tam gdyż w schronie groziło im zagryzienie, tak strasznie psy ich nie lubiły:(

http://www.dogomania.pl/threads/184919-TEODOR-I-BOLERO-%C5%82aciatki-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w-!-Czy-znajdzie-si%C4%99-kto%C5%9B-kto-je-pokocha

Posted

[quote name='Tia']Zapraszam was wszystkie Kropkowe i Cekinkowe cioteczki nasze kochane na wątek kolejnych dwóch łaciatków z naszego schroniska, te znajdują się pod opieką TOZ w Obornikach w DT gdzie był Kropek i Cekin do czasu wyjazdu do nowego domu. Są tam gdyż w schronie groziło im zagryzienie, tak strasznie psy ich nie lubiły:(

http://www.dogomania.pl/threads/184919-TEODOR-I-BOLERO-%C5%82aciatki-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w-!-Czy-znajdzie-si%C4%99-kto%C5%9B-kto-je-pokocha

czekamy z niecierpliwością na zdjecia :)
a w między czasie zapraszamy na drugi wątek !

Posted

Na jutro jestem umówiona z mamą więc wezmę aparat:) spokojnie, nie zmieliłyśmy go w maszynce do mięsa:D mama dziś mówiła, że to najgrzeczniejszy pies jakiego poznała!

Posted

Fajnie to czekamy do jutra:)
Super, że twojej mamie się on podoba i się w nim zakochał, lubię czytać jak nowy właściciel jest zachwycony swoim nowym cudownym psiakiem:loveu:
Już normalnie fotek nie mogę się doczekać:cool3:
Pewnie jest tam rozpieszczany i kochany z całego serduszka:lol:

Posted

Akrum napisał(a):
Dziś sesja fotograficzna Cekinka :)
Oj chciałabym go zobaczyć na poduchach, wielkim łóżku :)
już się nie mogę doczekać zdjęć :)

Super :D czekamy z niecierpliwością :D

Posted

Aquifere napisał(a):
Zdjęcia będą wieczorem:)

To czekamy na wieczorek!
Na fotki Cekinka :loveu:
Jak na razie to ja nie mam fotek Kropeczka, lecz mam nadzieje że Pani Grażyna niedługo mi prześle! :)