Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 382
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szwy zdjęte. Niestety Foczka ma bardzo wrazliwy przewód pokarmowy i bardzo często jest tak że jak nawet skubnie trawke to zaraz robi sie stan zapalny:( teraz jest znów na antybiotyku ( od Piątku ) i na lekach antydepresyjnych o nazwie Fluoksetyna 10mg. Dostaje 1 tabl na dobę. Doktor powiedziała że po 14 dniach będą pierwsze efekty. Mam nadzieję że dobre.
Foczka całuje cioteczki:loveu:

Posted

Dzwoniłam dzis po ogłoszeniach ale jak powiedziałam o Foczce prawdę to nie brzmiało to zachęcająco:(
Opiekunem Foki na czas moich nieobecności musi byc osoba doświadczona i wiadomo - kochająca Psy. Ja oczywiście zapłacę za jej pobyt i dostarczę wszystkiego co niezbędne. CZas ucieka a ja nie wiem co robić???:placz:

Posted

Nikt z Dogo nie zna nikogo???:placz: Gdzie ja mam szukać?
:( To naprawdę bardzo bardzo ważne. Foczka niestety zmieniła bardzo moje życie, miała być tydzień jest pół roku. Nie dlatego że ciężko z adopcją ale dlatego że wymaga stałej opieki weterynaryjnej, leków, diety no i bardzo mnie Kocha. Co ja mam robić?

Posted

Dodam tylko że według wetki, został jej jakiś rok życia:placz:
W środku Fosia jest wrakiem:( W dodatku po zqa innymi dolegliwościami jakieś wstrętne guzy na jelitach a kolejna narkoza odpada, za duże ryzyko:placz:
I jak jej nie kochać...

Posted

malawaszka napisał(a):
ojej :-( tyle wycierpiała a teraz jeszcze to.... :placz:

Czy ta diagnoza to pewniak ?? Może jednak da sie coś zrobić ??
Jeżeli Foczusia ma przed sobą jeszcze tylko rok to powinaś ( moim zdaniem) być z nią do samego końca ! :placz: :placz: Ona Cie kocha i rozłąka poraz kolejny nie wrózy dobrze :-( :-( . Może możemy Ci pomóc w jakiś inny sposób ?? Pisz śmiało.

Posted

Niestety:( Sporo tych dolegliwości:placz: Oczywiście, robię wszystko by została z nami do końca. Uczę ją nowych zachowań i mamy stałe przyzwyczajenia. Jest na lekach antydepresyjnych i jest lepiej. Mam nadzieję że tak już zostanie i będzie wyciszona. Wie już że nic jej nie grozi i nie musi gryźć. To gryzienie było największym problemem, wiadomo...
Fośka to totalny pieszczoch!:loveu: Myslę że Jest szczęśliwa.

Posted

Edi100 napisał(a):
Niestety:( Sporo tych dolegliwości:placz: Oczywiście, robię wszystko by została z nami do końca. Uczę ją nowych zachowań i mamy stałe przyzwyczajenia. Jest na lekach antydepresyjnych i jest lepiej. Mam nadzieję że tak już zostanie i będzie wyciszona. Wie już że nic jej nie grozi i nie musi gryźć. To gryzienie było największym problemem, wiadomo...
Fośka to totalny pieszczoch!:loveu: Myslę że Jest szczęśliwa.

Szczerze mam nadzieję ze wszystko się ułoży :loveu:, oby już nie chorowała:-(

Posted

Sytuacja opanowana. Odkryłam właśnie że kiedyś Foczka- Misia musiała nazywać się IDA! Wystarczy tylko to wypowiedzieć a Ta natyczmiast jest i słucha:)
Panna jest teraz trzy imienna :Foczka Misia Ida:loveu:

Posted

Leki na depresję działają! Co prawda są jeszcze problemy ze strachem na spacerze w dzień ale mam nadzieję że to z czasem minie:)
Fośka ciotkom śle przytulaśne całuski:loveu:

Posted

No to wróciłam :lol: i przed chwilką zrobiłam Hośce (tak na Nią mówie - Fośka a Hośka... żadna różnica :cool1:) małą sesje

(Extra uśmiech :eek2:)

Kurcze, nie moge wrzucić na serwer (imageshack.us) reszty zdjęć, wyskakuje "Nie można wyświetlić strony" :angryy:
Prosze o adres innego serwera, z którym nie będzie takiego problemu :mad: