zalewscy Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 świetnie, buziaczki w kochana mordeczke. :buzi: Quote
zalewscy Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 I co u foczusi ?? Zdrowieje ??? Buziaczki dla niej !!! Quote
Edi100 Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Szwy zdjęte. Niestety Foczka ma bardzo wrazliwy przewód pokarmowy i bardzo często jest tak że jak nawet skubnie trawke to zaraz robi sie stan zapalny:( teraz jest znów na antybiotyku ( od Piątku ) i na lekach antydepresyjnych o nazwie Fluoksetyna 10mg. Dostaje 1 tabl na dobę. Doktor powiedziała że po 14 dniach będą pierwsze efekty. Mam nadzieję że dobre. Foczka całuje cioteczki:loveu: Quote
Kam Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 do góry, Foczka potrzebuje domu zastępczego na czas wyjazdów Edi! Quote
Edi100 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Dzwoniłam dzis po ogłoszeniach ale jak powiedziałam o Foczce prawdę to nie brzmiało to zachęcająco:( Opiekunem Foki na czas moich nieobecności musi byc osoba doświadczona i wiadomo - kochająca Psy. Ja oczywiście zapłacę za jej pobyt i dostarczę wszystkiego co niezbędne. CZas ucieka a ja nie wiem co robić???:placz: Quote
Edi100 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 To może chocia znacie jakis dobry hotelik we wrocku lub okolicy??? Chyba nie bzie innego wyjścia, choc serce mi pęknie:placz: Quote
Edi100 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Nikt z Dogo nie zna nikogo???:placz: Gdzie ja mam szukać? :( To naprawdę bardzo bardzo ważne. Foczka niestety zmieniła bardzo moje życie, miała być tydzień jest pół roku. Nie dlatego że ciężko z adopcją ale dlatego że wymaga stałej opieki weterynaryjnej, leków, diety no i bardzo mnie Kocha. Co ja mam robić? Quote
Ludek Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Ja niestety nie mogę pomóc, ale mam nadzieję, że jakaś dobra dusza się znajdzie. Przecież Wrocław jest duży. Quote
Edi100 Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Dodam tylko że według wetki, został jej jakiś rok życia:placz: W środku Fosia jest wrakiem:( W dodatku po zqa innymi dolegliwościami jakieś wstrętne guzy na jelitach a kolejna narkoza odpada, za duże ryzyko:placz: I jak jej nie kochać... Quote
malawaszka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 ojej :-( tyle wycierpiała a teraz jeszcze to.... :placz: Quote
zalewscy Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 malawaszka napisał(a):ojej :-( tyle wycierpiała a teraz jeszcze to.... :placz: Czy ta diagnoza to pewniak ?? Może jednak da sie coś zrobić ?? Jeżeli Foczusia ma przed sobą jeszcze tylko rok to powinaś ( moim zdaniem) być z nią do samego końca ! :placz: :placz: Ona Cie kocha i rozłąka poraz kolejny nie wrózy dobrze :-( :-( . Może możemy Ci pomóc w jakiś inny sposób ?? Pisz śmiało. Quote
Edi100 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Niestety:( Sporo tych dolegliwości:placz: Oczywiście, robię wszystko by została z nami do końca. Uczę ją nowych zachowań i mamy stałe przyzwyczajenia. Jest na lekach antydepresyjnych i jest lepiej. Mam nadzieję że tak już zostanie i będzie wyciszona. Wie już że nic jej nie grozi i nie musi gryźć. To gryzienie było największym problemem, wiadomo... Fośka to totalny pieszczoch!:loveu: Myslę że Jest szczęśliwa. Quote
zalewscy Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Edi100 napisał(a):Niestety:( Sporo tych dolegliwości:placz: Oczywiście, robię wszystko by została z nami do końca. Uczę ją nowych zachowań i mamy stałe przyzwyczajenia. Jest na lekach antydepresyjnych i jest lepiej. Mam nadzieję że tak już zostanie i będzie wyciszona. Wie już że nic jej nie grozi i nie musi gryźć. To gryzienie było największym problemem, wiadomo... Fośka to totalny pieszczoch!:loveu: Myslę że Jest szczęśliwa. Szczerze mam nadzieję ze wszystko się ułoży :loveu:, oby już nie chorowała:-( Quote
Edi100 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 W nocy znów biegunka. To przez te jelitka. Nie spałysmy całą nockę. Kuchnia, wystarczy że cos powącha i zaraz kłopotki... Quote
Edi100 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Sytuacja opanowana. Odkryłam właśnie że kiedyś Foczka- Misia musiała nazywać się IDA! Wystarczy tylko to wypowiedzieć a Ta natyczmiast jest i słucha:) Panna jest teraz trzy imienna :Foczka Misia Ida:loveu: Quote
Edi100 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Leki na depresję działają! Co prawda są jeszcze problemy ze strachem na spacerze w dzień ale mam nadzieję że to z czasem minie:) Fośka ciotkom śle przytulaśne całuski:loveu: Quote
zalewscy Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 wstaw jakieś fotki i wycałuj ją od nas :loveu: Quote
Edi100 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Jak wróci KropkaKropka to zrobimy nowe fotki. Wzieła aparat:) Quote
zalewscy Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 No to czekamy, w miedzy czasie, może zajrzysz do naszej galeryjki ?? Zapraszamy Quote
KropkaKropka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 No to wróciłam :lol: i przed chwilką zrobiłam Hośce (tak na Nią mówie - Fośka a Hośka... żadna różnica :cool1:) małą sesje (Extra uśmiech :eek2:) Kurcze, nie moge wrzucić na serwer (imageshack.us) reszty zdjęć, wyskakuje "Nie można wyświetlić strony" :angryy: Prosze o adres innego serwera, z którym nie będzie takiego problemu :mad: Quote
zalewscy Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Ale smieszek, :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Mogę to zdjęcie dać do konkursu lipca?? Proooszęęę....:evil_lol: Quote
Recommended Posts