Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rebellia Foczka to już typowy pieszczoch kanapowiec, umarłaby! Jej wspomnienia z dworem i budą, brrrrr Pamiętasz jak żyła? Niestety taka opcja odpada. MGOSIA zaoferowała mi pomoc, tylko ze Ona ma Sunkę i kota niewiem jak będzie? Boje się żeby krzywdy jakiejś nie było:( Dlatego tak bardzo zalezało mi zeby znaleźć kogoś bardzo bardzo odpowiedzialnego kto mieszka w domu z ogrodem, żeby Foczka wychodziła na spacer i nie zwiała szukając mnie. Nie udało mi sie do tej pory, nawet nie wiem gdzie szukać. Oczywiście chciałam odpłatnie
A propos sisiania, to naprawdę nieestety nie mam innego wyjścia:shake: . Bardzo ją kofam, choc wymaga duzo uwagi, troski i cierpliwości. Jej psychika przez zło które ją spotkało jest bardzo skrzywiona:(

• Replies 382
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prawdopodnie skubały sobie trawkę, która była po opryskach i lało się.....
Sytuacja nieco opanowana, teraz co dwa dni zastrzyki i dieta. Tak sie wygłodziły że nie marudzą, na szczęście:loveu:

Posted

Foczka się przypomina. Prosze popytajcie znajomych, przyjaciól. Może Ktos kto kocha psy i ma doswiadczenie ( koniecznie bo ona potrafi ze strachu ugryźć, niestety)zgodzi sie Nia zaopiekować we wrocławiu? Naprawdę to bardzo ważne. Nawet mysleć nie chcę żebym była zmuszona znaleźć jej nowy dom na stałę:shake: Ale niestety musze zarabiać na chlebek

Posted

Edi100 napisał(a):
Przepraszam mam urwanie głowy. Rano wychodze , nocą wracam:( Zadzwonie w niedzielę jak złapię oddech:(
Napewno zadzwonię

Witaj !!!
Dzwoniłaś ???

Posted

Iskierka i szczeniaczki super !!! Mam ze wszystkimi właścicielami kontakt !!! Mam fotki Iskierki z noego domu - Teraz to nie Iskierka a mała królowa !!! Wolno jej wszystko !!!

• 2 weeks later...
Posted

No, to na ocieplenie zimnych prawie letnich dni i wieczorów, specjalnie dla ciotek foczkomaniaczek zdjęcie z ostatniej chwili:

Zdjęcie naburmuszonej Foczki :diabloti: . Naburmuszonej bo musi odstąpić ciepłe miejsce chorutkiej pańci :p. I wiadomo - mina już niezadowolona :roll:

Posted

Foczka się zmieniła. Pierwsza wizyta u fryzjera nie była zbyt udana- Za duzy stres dla Niej i nie poszło fachowo. Widac na fotce że Foczi po domu chodzi w uzdzie:( Niestety ale boje się że znów capnie Kogoś z domowników. Co robić?
Prośba o poradę jak temu zaradzic jest na innym wątku:(

Posted

malawaszka napisał(a):
jejku ciągle mam łzy w oczach jak pomyślę ile ona musiała wycierpieć na tym łańcuchu :shake:

Foczko jesteś prześliczna :loveu: :loveu: :loveu:

No ba! W końcu to modelka jest...:loveu:
Taka talia że ho ho :razz:

Posted

Chyba psychologiczne choć Foczka zapomina że go ma i czasem... ale bez krwi na szczęście. Fakt, jakoś to na Nią działa "uspokajająco". Bardzo bym chciała żeby mogła swobodnie ziewać.
Nadal mam kłopot ze znalezieniem opieki dla Niej, kiedy będę wyjeżdzać. Szukałam w internecie ale bez efektu
:( Gdzie szukać?:shake:

Posted

Ostatnio nie mogę spać i często do rana trudno mi zasnąć i zauważyłam że Foczka ma chyba jakieś koszmary... Objawia się to tym, że warczy i piszczy podczas snu. Zachowuje się o tyle dziwnie że kiedy chcę ją przesunąć na łóżku a Ona spi to mnie atakuje po czym wpada w konsternację co zrobiła. Co ja mam robić? Miałyście do czynienia z takimi przypadkami?

Posted

Kochani macie jakieś kontakty. Potrzebuje opiekunki dla Foczki na jeden dzień + nocka w tygodniu. Jakies namiary? Odpłatnie oczywiście:)