jaanka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Czy ten drugi z braci merle to jeszcze jest ? Ginger chyba , bo jego ciemniejszy brat poszedl do domu . To piękny pies czy on ma jakieś ogloszenia ? Quote
Nutusia Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Ginger jest pod opieką Mysza1, w hoteliku u Ronji. Quote
Equus Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='beka']Super, dzięki. To jeszcze jeden szczyl został.[/QUOTE] z tego co mi golf mówiła - pojawiły się kolejne :( Quote
beka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 byłam, nie było nowych szczeniąt. Maleńka ratlereczka, moze ze 2 kg wagi. Znaleziona w lesie z otwartym złapaniem łapy [IMG]http://images50.fotosik.pl/691/3fbccfceaf57d00bmed.jpg[/IMG] Quote
tripti Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 jaka bidula :( a chyba w szpitaliku jest? czy w tym zimnym budyneczku? Quote
Atomowka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 To jest ten ratler o którym wcześniej pisałyście? Co z łapką, w gipsie ma? Czy on się w ogóle podnosi, wstaje, radzi sobie z chodzeniem jakoś? Quote
beka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Sunia w szpitaliku, wstaje łapka w gipsie bo była złamana. pani dr mówiła że ładnie sie dała złozyć. Suni na spacerku nie widzialam ale chyba Ola mówiła że ja widziała. Tak chodzi, daje sobie radę. Quote
inga.mm Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='beka']byłam, nie było nowych szczeniąt. Maleńka ratlereczka, moze ze 2 kg wagi. Znaleziona w lesie z otwartym złapaniem łapy [IMG]http://images50.fotosik.pl/691/3fbccfceaf57d00bmed.jpg[/IMG][/QUOTE] prosze o więcej informacji o maleńkiej Quote
tripti Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 ciekawe czy ktos ja zgubil czy celowo wyrzucil, tak jakos dziwnie ma ten gips zalozony, albo na fotkach tak dziwnie, tez kiedys chyba p. Sylwia zakladala naszemu psu gips w tej lecznicy, to tak ladnie wyprofilowala, ze pies funkcjonowal prawie normalnie. Jakie plany wobec tej bieduli_ -- znak zapytania. Quote
beka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Inga a jakich informacji oczekujesz? moge pojsc i się dowiedzieć. Quote
Equus Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 a co ze szczeniakami? udało się coś z tym tymczasem załatwić czy trafiły na giełdę... nie wiem czy golf do mnie dzwoniła bo mi w sobotę wysiadł telefon a byłam pod Warszawą Quote
golf Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='Equus']a co ze szczeniakami? udało się coś z tym tymczasem załatwić czy trafiły na giełdę... nie wiem czy golf do mnie dzwoniła bo mi w sobotę wysiadł telefon a byłam pod Warszawą[/QUOTE] jedna z suniek znalazla dom w konstancinie,a druga w sob wieczorem pojechala na tdt do DadaM, a dzis jedzie do dt. czekam na aktualne fotki. Quote
Equus Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 No to super! Ale ten dt jest to ten, który Ci zgłosiłam od kasiek. czy gdzieś indziej? Quote
inga.mm Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='beka']Inga a jakich informacji oczekujesz? moge pojsc i się dowiedzieć.[/QUOTE] Wszystko co się da: - jaki ogólny stan zdrowia - bardzo ważne? - czy obecna waga wynika z niedożywienia, czy to jest "super-mini" - miałam taka maliznę, która ważyła 2300, - co z nóżką? jak długo jeszcze ten gips? - sterylizowana? - wiek? - inne obrażenia lub blizny wszystko, wszystko. Quote
beka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='inga.mm']Wszystko co się da: - jaki ogólny stan zdrowia - bardzo ważne? - czy obecna waga wynika z niedożywienia, czy to jest "super-mini" - miałam taka maliznę, która ważyła 2300, - co z nóżką? jak długo jeszcze ten gips? - sterylizowana? - wiek? - inne obrażenia lub blizny wszystko, wszystko.[/QUOTE] To moze sama zadzwoń do lecznicy? bo moze cos przegapie.. W przytulisku nie była sterylizowana (jest tam kilka dni), nie miała usg wiec trudno powiedzieć na 100 % czy była sterylizowana. Złamanie było niezbył ładne, otwarte - podobno nozke ładnie udało się nastawić. inne obrażenia - otarcie na przedniej łapce. Wiek ok 4 lat czy jest niedożywiona - pewnie tak, kostki na dupci wystaja. Nie wiem ile gips musi byc - ma go dopiero kilka dni, wiec pewnie jeszcze 2-3 tyg co najmniej. Quote
golf Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='inga.mm']Wszystko co się da: - jaki ogólny stan zdrowia - bardzo ważne? - czy obecna waga wynika z niedożywienia, czy to jest "super-mini" - miałam taka maliznę, która ważyła 2300, - co z nóżką? jak długo jeszcze ten gips? - sterylizowana? - wiek? - inne obrażenia lub blizny wszystko, wszystko.[/QUOTE] skontaktowalam sie z techniczka z lecznicy, ale nie mam jeszcze odpowiedzi. Faktycznie, moze najlepiej jak zadzwonisz, to dowiesz sie absolutnie wszystkiego co wiadomo o niej Quote
inga.mm Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 zadzwonię tylko podaj mi telefon, to mi ułatwisz życie Quote
beka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 a nie dostałaś na pw? wysyłałam jakas godzine temu... Quote
P78 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='Equus']No to super! Ale ten dt jest to ten, który Ci zgłosiłam od kasiek. czy gdzieś indziej?[/QUOTE] Jedna jest u mnie :) Wszystko ok, bawi się z moją tymczasowiczką jamniczką :) Odezwę się na nowym wątku suńki :) Quote
golf Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='Paulina78']Jedna jest u mnie :) Wszystko ok, bawi się z moją tymczasowiczką jamniczką :) Odezwę się na nowym wątku suńki :)[/QUOTE] czekamy na link do watku Quote
Dada M Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Wątek Szprotki: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/203704-SZPROTKA-wilkowaty-szczeniak-przerzucony-przez-płot-pilnie-potrzebne-ogłoszenia-!?p=16451129#post16451129[/URL] Sunia otrzymała imię Protka, w lecznicy powiedzieli, że nazywa się Płotka, a gdy przyjechała do nas, natychmiast została Szprotką ;) Szprotka je za troje, a robi siu i koo za czworo ;) Jest szczuplutka i ma nieco brzydką sierść, także przyda jej się dobra karma. Bardzo fajny psiak, mała rozrabiaka :) Quote
inga.mm Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='beka']a nie dostałaś na pw? wysyłałam jakas godzine temu...[/QUOTE] już mam. Dzięki Quote
beka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Widziałam dziś maleńką na spacerze. Łapka w gipsie podkulona, a 3 zasuwa że hej :) Uwielbia siedziec na rączkach, jest naprawdę maleńka. Jest tez nowa owczarka, ok 5-6 letnia :(. Na giełdzie poszedł Onek, ten piesek zwrócony z adopcji i kot. Quote
golf Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='beka']Widziałam dziś maleńką na spacerze. Łapka w gipsie podkulona, a 3 zasuwa że hej :) Uwielbia siedziec na rączkach, jest naprawdę maleńka. Jest tez nowa owczarka, ok 5-6 letnia :(. Na giełdzie poszedł Onek, ten piesek zwrócony z adopcji i kot.[/QUOTE] uff ze Ty bylas, ja nie mialam dzis nerow pojechac i dowiedziec sie co "poszlo" Quote
Recommended Posts