Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ten drugi z braci merle to jeszcze jest ? Ginger chyba , bo jego ciemniejszy brat poszedl do domu . To piękny pies czy on ma jakieś ogloszenia ?

• Replies 4.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

byłam, nie było nowych szczeniąt.

Maleńka ratlereczka, moze ze 2 kg wagi. Znaleziona w lesie z otwartym złapaniem łapy

[IMG]http://images50.fotosik.pl/691/3fbccfceaf57d00bmed.jpg[/IMG]

Posted

Sunia w szpitaliku, wstaje łapka w gipsie bo była złamana. pani dr mówiła że ładnie sie dała złozyć.
Suni na spacerku nie widzialam ale chyba Ola mówiła że ja widziała. Tak chodzi, daje sobie radę.

Posted

[quote name='beka']byłam, nie było nowych szczeniąt.

Maleńka ratlereczka, moze ze 2 kg wagi. Znaleziona w lesie z otwartym złapaniem łapy

[IMG]http://images50.fotosik.pl/691/3fbccfceaf57d00bmed.jpg[/IMG][/QUOTE]

prosze o więcej informacji o maleńkiej

Posted

ciekawe czy ktos ja zgubil czy celowo wyrzucil, tak jakos dziwnie ma ten gips zalozony, albo na fotkach tak dziwnie, tez kiedys chyba p. Sylwia zakladala naszemu psu gips w tej lecznicy, to tak ladnie wyprofilowala, ze pies funkcjonowal prawie normalnie. Jakie plany wobec tej bieduli_ -- znak zapytania.

Posted

a co ze szczeniakami? udało się coś z tym tymczasem załatwić czy trafiły na giełdę... nie wiem czy golf do mnie dzwoniła bo mi w sobotę wysiadł telefon a byłam pod Warszawą

Posted

[quote name='Equus']a co ze szczeniakami? udało się coś z tym tymczasem załatwić czy trafiły na giełdę... nie wiem czy golf do mnie dzwoniła bo mi w sobotę wysiadł telefon a byłam pod Warszawą[/QUOTE]

jedna z suniek znalazla dom w konstancinie,a druga w sob wieczorem pojechala na tdt do DadaM, a dzis jedzie do dt.
czekam na aktualne fotki.

Posted

[quote name='beka']Inga a jakich informacji oczekujesz? moge pojsc i się dowiedzieć.[/QUOTE]

Wszystko co się da:
- jaki ogólny stan zdrowia - bardzo ważne?
- czy obecna waga wynika z niedożywienia, czy to jest "super-mini" - miałam taka maliznę, która ważyła 2300,
- co z nóżką? jak długo jeszcze ten gips?
- sterylizowana?
- wiek?
- inne obrażenia lub blizny
wszystko, wszystko.

Posted

[quote name='inga.mm']Wszystko co się da:
- czy obecna waga wynika z niedożywienia, czy to jest "super-mini" - miałam taka maliznę, która ważyła 2300,
- sterylizowana?
- wiek?
wszystko, wszystko.[/QUOTE]

To moze sama zadzwoń do lecznicy? bo moze cos przegapie..

W przytulisku nie była sterylizowana (jest tam kilka dni), nie miała usg wiec trudno powiedzieć na 100 % czy była sterylizowana.
Złamanie było niezbył ładne, otwarte - podobno nozke ładnie udało się nastawić.
inne obrażenia - otarcie na przedniej łapce.
Wiek ok 4 lat
czy jest niedożywiona - pewnie tak, kostki na dupci wystaja.

Nie wiem ile gips musi byc - ma go dopiero kilka dni, wiec pewnie jeszcze 2-3 tyg co najmniej.

Posted

[quote name='inga.mm']Wszystko co się da:
- sterylizowana?
- wiek?
wszystko, wszystko.[/QUOTE]
skontaktowalam sie z techniczka z lecznicy, ale nie mam jeszcze odpowiedzi.
Faktycznie, moze najlepiej jak zadzwonisz, to dowiesz sie absolutnie wszystkiego co wiadomo o niej

Posted

[quote name='Equus']No to super! Ale ten dt jest to ten, który Ci zgłosiłam od kasiek. czy gdzieś indziej?[/QUOTE]
Jedna jest u mnie :) Wszystko ok, bawi się z moją tymczasowiczką jamniczką :)
Odezwę się na nowym wątku suńki :)

Posted

[quote name='Paulina78']Jedna jest u mnie :) Wszystko ok, bawi się z moją tymczasowiczką jamniczką :)
Odezwę się na nowym wątku suńki :)[/QUOTE]

czekamy na link do watku

Posted

Wątek Szprotki:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/203704-SZPROTKA-wilkowaty-szczeniak-przerzucony-przez-płot-pilnie-potrzebne-ogłoszenia-!?p=16451129#post16451129[/URL]

Sunia otrzymała imię Protka, w lecznicy powiedzieli, że nazywa się Płotka, a gdy przyjechała do nas, natychmiast została Szprotką ;)
Szprotka je za troje, a robi siu i koo za czworo ;)
Jest szczuplutka i ma nieco brzydką sierść, także przyda jej się dobra karma.
Bardzo fajny psiak, mała rozrabiaka :)

Posted

Widziałam dziś maleńką na spacerze. Łapka w gipsie podkulona, a 3 zasuwa że hej :)
Uwielbia siedziec na rączkach, jest naprawdę maleńka.

Jest tez nowa owczarka, ok 5-6 letnia :(.

Na giełdzie poszedł Onek, ten piesek zwrócony z adopcji i kot.

Posted

[quote name='beka']Widziałam dziś maleńką na spacerze. Łapka w gipsie podkulona, a 3 zasuwa że hej :)
Uwielbia siedziec na rączkach, jest naprawdę maleńka.

Jest tez nowa owczarka, ok 5-6 letnia :(.

Na giełdzie poszedł Onek, ten piesek zwrócony z adopcji i kot.[/QUOTE]
uff ze Ty bylas, ja nie mialam dzis nerow pojechac i dowiedziec sie co "poszlo"