Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

Ale jaki on jest kochany i delikatny!! Jak biegaliśmy na smyczy razem, to on ślicznie cwałował, ale jak wbiegł w śnieg, to natychmiast zwalnial do truchtu... Ojejejejjj i jak go tu nie kochać!! :loveu: Na pozegnanie dalam mu buziaczka prosto w nochalek... :loveu:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ale jaki on jest kochany i delikatny!! Jak biegaliśmy na smyczy razem, to on ślicznie cwałował, ale jak wbiegł w śnieg, to natychmiast zwalnial do truchtu... Ojejejejjj i jak go tu nie kochać!! :loveu: Na pozegnanie dalam mu buziaczka prosto w nochalek... :loveu:[/quote]

no i jak tu nie kochać takiego psiaka!!!!!:loveu:

Posted

Małe porownanie łepka
Sultan jak przyszedł do nas
[IMG]http://upload.miau.pl/1/45614.jpg[/IMG]
Sułtan dzis
[IMG]http://img269.imageshack.us/img269/4597/sutan0cw.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='malagos']Noooo, rzeczywiście zmiana ogromniasta!
Albo zdjęcia cuś podretuszowane :cool3:[/quote]
No wiesz - ani bym się nie odważyła poprawiać Sułtana - i taki jest piękny. :loveu:

Posted

[quote name='Aganiok']powiedziałabym, że robi to już odruchowo....:lol:
kosteczka-łapka:D[/quote]
Oczywiscie, ze tak. :evil_lol: Ale jak mowi sie "łapka, Sułtan łapke daj", to daje, ale od niechcenia tak jakos... :evil_lol:
Oczywiscie jak sie mu mowi bez smakołyka. :D

Posted

skąd ja to znam...hhmmmm:)
jednak boksie są wszystkie do siebie podobne z charakteru ;)
Strasznie bym chciała, żeby Sułtanek znalazł cudowny domek...co ja gadam, żeby domek znalazł Sułtanka, bo to prawdziwe szczęście mieć takiego piesia :cool3:

Posted

myślę, że gdyby było to możliwe wszystkie byłybyśmy współwłaścicielkami całej rzeszy bokserów:evil_lol:
one wszystkie są takie, że gdyby człowiek mógł to by brał bez zastanowienia
a sułtanek to faktycznie nam sie "poprawił"

Posted

[quote name='Zu']myślę, że gdyby było to możliwe wszystkie byłybyśmy współwłaścicielkami całej rzeszy bokserów:evil_lol:
[/quote]
Ale prawde mowiac, boksery mi sie w ogole kiedys nie podobały - znaczy sie w ten sposob, ze nie chcialam nigdy miec psa tej rasy. Ale Sułtan zmienił cały moj poglad na tą rasę. Przeciez on tak głeboko patrzy w oczy, nie jest natrętny, nie domaga sie, nie szczeka - jest całkiem inny niz cała gromada psow w schronisku... :loveu: Niech Go ktoś pokocha!! :placz:

Posted

alez on przytyl!!
i jak wyladnial:D jest cudny...
ja gdybym mogla to tez bym go przygarnela jak wy wszystkie no ale coz trzeba sie liczyc z mozliwosciami:)
ps. moj narzeczony juz ma zaznaczone ze oprocz Dinga bedzie u nas jeszcze jeden boksio:) jak juz zamieszkamy razem i sie smieje ze teraz nie jeden boksio tylko juz dwa mu lozko beda zabieraly:D

ale wracajac do Sułtanka to on jest tylko do kochania i do calowania w te faflunki:D wiec kochani moi odpowiedzialny domek jest mu potrzebny...jesli teraz patrzy na niego kochana pańcia to niech go szybko do siebie zabiera:)

Posted

[quote name='Zu']wskakuj na górę!!! ja już się troche "zakręciłam", czy teraz jest w końcu ktoś chętny na sułtanka czy nie?[/quote]

Ja też nic nie rozumiem, też myślałam że jest chętny

Posted

no i masz ci los...tylko głowę zawracają ci ludzie....wyglądało na to, że Sułtanek jedną nogą już w domku a tu:shake:
przynajmniej dobrze, że o niego dbacie, bo wyraźnie chłopaka nam przybyło i nie jest już taki poharatany...