Aganiok Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Gonia super! Czekamy w takim razie na fotki, żeby naocznie stwierdzić że wypiękniał Sułtanek :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Ale jaki on jest kochany i delikatny!! Jak biegaliśmy na smyczy razem, to on ślicznie cwałował, ale jak wbiegł w śnieg, to natychmiast zwalnial do truchtu... Ojejejejjj i jak go tu nie kochać!! :loveu: Na pozegnanie dalam mu buziaczka prosto w nochalek... :loveu: Quote
Zu Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Ale jaki on jest kochany i delikatny!! Jak biegaliśmy na smyczy razem, to on ślicznie cwałował, ale jak wbiegł w śnieg, to natychmiast zwalnial do truchtu... Ojejejejjj i jak go tu nie kochać!! :loveu: Na pozegnanie dalam mu buziaczka prosto w nochalek... :loveu:[/quote] no i jak tu nie kochać takiego psiaka!!!!!:loveu: Quote
agnes_czy Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Jego się nie da nie kochać, bo to ......... kg ( ups- szkoda że go nie zważyliśmy;) ) miłości. Quote
g_o_n_i_a Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Agnieszko, na pewno wazy dwa razy wiecej niz wtedy, co do nas przyszedł... Ja go kocham i nie pozwole, zeby poszedl do zdlego domku :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Halo, Cioteczki, o to ja - SUŁTAN!! Poznajecie mnie? [IMG]http://img147.imageshack.us/img147/8169/sutan1wr.jpg[/IMG] Quote
malagos Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Noooo, rzeczywiście zmiana ogromniasta! Albo zdjęcia cuś podretuszowane :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Małe porownanie łepka Sultan jak przyszedł do nas [IMG]http://upload.miau.pl/1/45614.jpg[/IMG] Sułtan dzis [IMG]http://img269.imageshack.us/img269/4597/sutan0cw.jpg[/IMG] Quote
g_o_n_i_a Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='malagos']Noooo, rzeczywiście zmiana ogromniasta! Albo zdjęcia cuś podretuszowane :cool3:[/quote] No wiesz - ani bym się nie odważyła poprawiać Sułtana - i taki jest piękny. :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 A tak daje łapcię. Ciocie zgadujcie - czemu Sułtan spogląda tam w dół? :evil_lol: [IMG]http://img434.imageshack.us/img434/5633/sutan1cf.jpg[/IMG] Quote
Aganiok Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Hmmmm pewnie gdzieś tam w dole było coś pysznego do przekąszenia :) Ale Sułtanek przyyyytył, hoho. Przekofana mordeczka! :) Quote
g_o_n_i_a Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Dokładnie. :evil_lol: W drugiej ręce były kosteczki. :evil_lol: I proszę, jak grzecznie podaje łapcię. :lol: Quote
Aganiok Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 powiedziałabym, że robi to już odruchowo....:lol: kosteczka-łapka:D Quote
g_o_n_i_a Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='Aganiok']powiedziałabym, że robi to już odruchowo....:lol: kosteczka-łapka:D[/quote] Oczywiscie, ze tak. :evil_lol: Ale jak mowi sie "łapka, Sułtan łapke daj", to daje, ale od niechcenia tak jakos... :evil_lol: Oczywiscie jak sie mu mowi bez smakołyka. :D Quote
Aganiok Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 skąd ja to znam...hhmmmm:) jednak boksie są wszystkie do siebie podobne z charakteru ;) Strasznie bym chciała, żeby Sułtanek znalazł cudowny domek...co ja gadam, żeby domek znalazł Sułtanka, bo to prawdziwe szczęście mieć takiego piesia :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Tak jak wczesniej pisalam - gdybym miala mozliwosc adopcji Sułtana, on byłby juz moj... Quote
Zu Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 myślę, że gdyby było to możliwe wszystkie byłybyśmy współwłaścicielkami całej rzeszy bokserów:evil_lol: one wszystkie są takie, że gdyby człowiek mógł to by brał bez zastanowienia a sułtanek to faktycznie nam sie "poprawił" Quote
g_o_n_i_a Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='Zu']myślę, że gdyby było to możliwe wszystkie byłybyśmy współwłaścicielkami całej rzeszy bokserów:evil_lol: [/quote] Ale prawde mowiac, boksery mi sie w ogole kiedys nie podobały - znaczy sie w ten sposob, ze nie chcialam nigdy miec psa tej rasy. Ale Sułtan zmienił cały moj poglad na tą rasę. Przeciez on tak głeboko patrzy w oczy, nie jest natrętny, nie domaga sie, nie szczeka - jest całkiem inny niz cała gromada psow w schronisku... :loveu: Niech Go ktoś pokocha!! :placz: Quote
ola_k11 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 alez on przytyl!! i jak wyladnial:D jest cudny... ja gdybym mogla to tez bym go przygarnela jak wy wszystkie no ale coz trzeba sie liczyc z mozliwosciami:) ps. moj narzeczony juz ma zaznaczone ze oprocz Dinga bedzie u nas jeszcze jeden boksio:) jak juz zamieszkamy razem i sie smieje ze teraz nie jeden boksio tylko juz dwa mu lozko beda zabieraly:D ale wracajac do Sułtanka to on jest tylko do kochania i do calowania w te faflunki:D wiec kochani moi odpowiedzialny domek jest mu potrzebny...jesli teraz patrzy na niego kochana pańcia to niech go szybko do siebie zabiera:) Quote
Małgośka z Boksą Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Szkoda mi Ciebie robaczku, jak patrzę, jak moja damulka sobie śpi w ciepłej kołderce, to jakis żal mnie ogarnia......Misiu dlaczego to musi tak długo trwać.... Quote
joaaa Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 NO, NO ! :cool3: Jestem pod wrażeniem! Inny bokser! Jeszcze chudzina ale już nie tak przerażająca!! Quote
g_o_n_i_a Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 A jaki on teraz miziasty jest :loveu: Quote
koduchaben Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='Zu']wskakuj na górę!!! ja już się troche "zakręciłam", czy teraz jest w końcu ktoś chętny na sułtanka czy nie?[/quote] Ja też nic nie rozumiem, też myślałam że jest chętny Quote
g_o_n_i_a Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 No niby ktos jest chetny, wczoraj mial przyjechac z Białegostoku bodajze, ale sie nie odezwal... Jeszcze Pani z Gorzowa, ale tez milczy... Sama sie pogubilam juz :( Quote
Zu Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 no i masz ci los...tylko głowę zawracają ci ludzie....wyglądało na to, że Sułtanek jedną nogą już w domku a tu:shake: przynajmniej dobrze, że o niego dbacie, bo wyraźnie chłopaka nam przybyło i nie jest już taki poharatany... Quote
Recommended Posts