Malgoska Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Zofija napisał(a):Charliego ODDANO DO SCHRONISKA!!! z kim on jest na tych zdjęciach? biedny psiak Quote
Zofija Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 z pracownikiem schroniska. Biedny. Trzęsie się z zimna w schronie. Z kanapy do budy trafił Quote
Zofija Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 Został oddany po 3 latach- bo podobno przejawiał agresję. Warczał na właściciela. Koleżanka, co mieszka niedaleko twierdzi, ze Ci ludzie się chyba rozstali, czy coś. Nieważne. Adopcja-porażka Quote
Malgoska Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Biedny psiak. To byla pierwsza jego adopcja? Quote
Rubik Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Jestem na zaproszenie. Ręce mi opadły :( Quote
wiewoira Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Rany jaki on śliczny !!! Zgodzę się z Ewą,ludzie to bestie i zawsze będą stwarzać słabszym piekło na ziemi bo są egoistyczni i podli :( Quote
agat21 Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Boże, co on biedak musi przeżywać... Oby jego "ludzi" też ktoś kiedyś tak potraktował Quote
bea100 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Co z nim dalej będzie? Jak on się tam odnajdzie, jak wytrzyma? To domowy psiak... Quote
Lili8522 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Melduje się na zaproszenie Ewusi, piękny pies! Dlaczego ludzie są tak nieodpowiedzialni :placz: Quote
Nadziejka Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Zofijo czy trzba ogloszen dla Charlisia? :-(:-(i mnie wsycko opadlo ...... dziekuje ciotenki ze zaglądacie , modlimy o cud ... co za dom , ze przyjaciela najwiernijeszego oddali .....:sad::sad::sad: Quote
Nadziejka Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Charlisiu zaglądam z kciukami :calus::calus::modla: Quote
Zofija Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 Charlie trafił do schroniska i zaraz potem pod naszą opiekę i do Hoteliku. I to po Hoteliku była jego pierwsza adopcja. Ogłoszenia są bardzo potrzebne. Źle znosi pobyt w schronisku. Te psy chyba nie ma ją podsierstka Quote
paula_t Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Melduję się na zaproszenie. Biedne psisko, nie wyobrażam sobie co teraz przeżywa :( Zofija, mogę go ogłosić tylko potrzebowałabym tekstu+danych do ogłoszeń+wybranych zdjęć na maila: [email protected] Quote
Zofija Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 [quote name='paula_t']Melduję się na zaproszenie. Biedne psisko, nie wyobrażam sobie co teraz przeżywa :( Zofija, mogę go ogłosić tylko potrzebowałabym tekstu+danych do ogłoszeń+wybranych zdjęć na maila: [email protected] już wysyłam! Quote
paula_t Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Charlie ogłoszony na tych stronach: adopcjapsa.pl gumtree.pl tablica.pl przygarnijzwierzaka.pl morusek.pl pupil.com.pl adopcje.org adoptujemy.pl olx.pl pajeczyna.pl pineska.pl kupsprzedaj.pl tusprzedaj.pl neeon.pl najpewniej.pl petworld.pl tlenek.pl e-zwierzak.pl eoferty.com.pl ogloszenia.e-gratka.info oglaszamy24.pl ogloszenia.com hipierogloszenia.pl ogloszenia.wp.pl owi.pl rozglos.net kokosy.pl cafeanimal.pl zwierzaki.nasza-lista.com bezrodowodu.pl Quote
Gabi79 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Chciałam sobie poczytać happy endy, weszłam na Już w nowym domu, a tu już drugi psiak, który został oddany do schroniska:angryy: po roku/dwóch. KOSZMAR Quote
paula_t Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Zofijo, jest jakikolwiek odzew z ogłoszeń? Jak się ma Charlie? Quote
Nadziejka Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Zagladam z kciukami :thumbs: :thumbs: tak skrzywdzili ...ech ....:shake: Paulinko dzięki sliczne za ogłoszenia :bye: Quote
Zofija Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 paula_t napisał(a):Zofijo, jest jakikolwiek odzew z ogłoszeń? Jak się ma Charlie? Nie ma żadnego odzewu. Podeślę go do gazety. Ma się tak jak to piesy oddane do schroniska:(. No i on chyba nie ma podszerstka Quote
paula_t Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Zofija napisał(a):Nie ma żadnego odzewu. Podeślę go do gazety. Ma się tak jak to piesy oddane do schroniska:(. No i on chyba nie ma podszerstka Zofija, trzeba próbować dalej, tylko potrzebny byłby nowy tekst, bo inaczej pokasują. Ewentualnie pomyśleć o wyróżnieniu ogłoszenia, bo to sporo daje. Quote
Nilsson Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Kurcze,cisza u niego nikt nie pyta ,trzeba przed zimą znaleźć mu dom. Quote
Zofija Posted November 23, 2014 Author Posted November 23, 2014 Czarli nie żyje. Odszedł. Nie został pogryziony. Po prostu umarł.... Quote
Nadziejka Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 matko jedyna .....piesku piesku ..... co za zycie niech los odpłaci tym wszystkim podłym , którzy ciebie porzucili ..... Quote
Recommended Posts