Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pewnie mama :shake: najlepiej na mnie zwalić, a jak mówiłam mieszaj jej z mokrym to nikt mnie nie słuchał :angryy: i co, mama stara ale rację miała :eviltong: zresztą jak zwykle :evil_lol:

Posted

Jak sie czuje Nicolka?:)
Nie martw sie bedzie ok;)
Ja mieszkam przy lesie,aż sie boje tego ciepła bo tyle tego u nas,Maja w zeszłym roku tyle tego przyniosła do domu,później leży u dzieci w łóżku i te cholery po dzieciach łażą.
Z jedzeniem u Maji to też tak kiepsko,ile trzeba nakombinować żeby ona wogóle coś zjadła,teraz jak jest Tosia to je troche więcej,oby już tak zostało
pozdrawiamy porannie;)

Posted

Ja dziś jednego kleszcza na spacerze strzepalam z sierści a w domu jeszcze dwa wyciągnęłam z sierści....normalnie masakra....ale zakropieni jesteśmy....Wszystkiego naj Niokola :laola:

Posted

Wow, ale Nikola do rwania się nadaje. nałyso, jak kolanko i by ładnie odrastała sobie;-)
Zobacz, właśnie wczoraj wyskubałam córeczkę Gordonka - Chiarę. Tak powinna wygladać Nikola po pierwszym rwaniu;-)

Posted

[quote name='Doginka']Zobacz, właśnie wczoraj wyskubałam córeczkę Gordonka - Chiarę. Tak powinna wygladać Nikola po pierwszym rwaniu;-)

Doginko, pieknie zrobilas Chiare:loveu:. Te nowe nozyczki to byl 'strzal w dziesiatke'. Ciekawa juz jestem jak bedzie wygladala nasza Nicola:cool3:.

Niunka, co do jedzenia to wydaje mi sie, ze jesli dajecie malej 'ludzkie' zarcie to nie ma mowy aby potem chciala jest psie - wiadomo przeciez, ze ani nie pachnie tak pieknie ani nie jest tak doprawione. Jezeli zas chodzi o to, ze Nicola nie chce jest suchej karmy to przed podaniem zalej ja ciepla woda i odczekaj az troche napecznieje - wiadomo, ze to nie bedzie to samo co pizza:mad:, ale moze odrobine sie do tego przekona.
Poza tym pamietaj, ze sucha karma jest dobra na zeby (jak chcesz pozbyc sie kamienia) a namoczona lepsza jest na zoladek i jelita.
Co do jedzenia z puszek, to mam dystans (po doswiadczeniach z poprzednimi psami) pomimo fajnego zapachu i konsystencji nie moge sie do nich przekonac. Daje je w ostatecznosci, choc slowo 'daje' to za duzo powiedziane (Holly probowala puszkowa karme tylko raz).
Mam nadzieje, ze Niki ma sie juz lepiej? Pozdrawiamy goraco i zyczymy zdrowka.

Posted

mała dużo spędza ze mną czasu na podwórku, wiosenne porządki itp więc nadmiar kilogramów ma jak spalić :) zresztą jak ją masz w kwietniu trymować to trza podtuczyć by kostki nie sterczały :)

Posted

[quote name='Doginka']Wow, ale Nikola do rwania się nadaje. nałyso, jak kolanko i by ładnie odrastała sobie;-)
Zobacz, właśnie wczoraj wyskubałam córeczkę Gordonka - Chiarę. Tak powinna wygladać Nikola po pierwszym rwaniu;-)

Doginko jeszcze trochę i mi tak Nikę odpicujesz jak się da;) Bo ja mam problem z czesaniem jej nawet;)

[quote name='evelynka']Ja dziś jednego kleszcza na spacerze strzepalam z sierści a w domu jeszcze dwa wyciągnęłam z sierści....normalnie masakra....ale zakropieni jesteśmy....Wszystkiego naj Niokola :laola: Dziękujemy ślicznie;) U nas od tamtej pory nic i mam nadzieje że tak zostanie

[quote name='kaho']Doginko, pieknie zrobilas Chiare:loveu:. Te nowe nozyczki to byl 'strzal w dziesiatke'. Ciekawa juz jestem jak bedzie wygladala nasza Nicola:cool3:.

Niunka, co do jedzenia to wydaje mi sie, ze jesli dajecie malej 'ludzkie' zarcie to nie ma mowy aby potem chciala jest psie - wiadomo przeciez, ze ani nie pachnie tak pieknie ani nie jest tak doprawione. Jezeli zas chodzi o to, ze Nicola nie chce jest suchej karmy to przed podaniem zalej ja ciepla woda i odczekaj az troche napecznieje - wiadomo, ze to nie bedzie to samo co pizza:mad:, ale moze odrobine sie do tego przekona.
Poza tym pamietaj, ze sucha karma jest dobra na zeby (jak chcesz pozbyc sie kamienia) a namoczona lepsza jest na zoladek i jelita.
Co do jedzenia z puszek, to mam dystans (po doswiadczeniach z poprzednimi psami) pomimo fajnego zapachu i konsystencji nie moge sie do nich przekonac. Daje je w ostatecznosci, choc slowo 'daje' to za duzo powiedziane (Holly probowala puszkowa karme tylko raz).
Mam nadzieje, ze Niki ma sie juz lepiej? Pozdrawiamy goraco i zyczymy zdrowka.
Już jest ok;) No juz nie dostaje nic z domu (nie wiem jak z tym kiedy mnie nie ma);) Co tak rzadko wpadasz:(

[quote name='Doginka']Tylko nie upaście Nikolki:lol:

Oj jej to nie grozi waży 3.55 i wet mówi że to troszkę przy mało. Ona ma więcej ruchu niż ja z tymi wariatami bieganie po górach po działce. W nocy pada i śpi cała noc;)

Posted

ja nie mam czasu, wiosna i ogród czeka :) zresztą u nas taka paskudna pogoda, może jutro troszkę słoneczka wyjdzie :) i chęci nabierze na fotki pewna osoba :)

Posted

Cześć wam...;) Kilka fotek mam wstawię później... Dziewczyny ja nie wiem co się ze mną dzieję, nie wiem czy znacie sprawe z tym chłopczykiem z Cieszyna??? Normalnie nie mogę przestać o sprawie myśleć jak rodzice mogą nie odezwać się nie przyznać... Po nocach się mi to śni... Ja mam coś chyba z głową..