kaho Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Doginka napisał(a):Koopa na stole:crazyeye::shock: Ale Wam zostawiła prezencik::mdleje::evil_lol: Qrcze, ale przebiegla bestia :evil_lol::evil_lol::loveu:. Trzymam kciuki aby to odsuwanie krzesel pomoglo:multi:, niestety wiem z doswiadczenia, ze jak chca pokazac swoje zdanie to i tak to zrobią:mad:. Holly, na znak protestu pozostawienia jej samej w domu, przeciagnela 10 litrowa torbe z wekami z przedpokoju na srodek duzego pokoju, wyturlala je z torby i 'porozprowadzala' we wszystkich kierunkach swiata - wtedy jeszcze zostawialismy wszystkie pokoje otwarte. Ostatnio (wczoraj) rozprawila sie z listwa podlogowa, kablami do faksu i telefonu, mopem, papierem toaletowym, ktory jest wysoko (jak na nia) zawieszony a aby sie do niego dostac przewrocila kosz na brudna bielizne, wdrapala sie na niego i wywlokla caly papier po dostepnych pomieszczeniach. Mialam co robic po przyjsciu z pracy :mad: :angryy:. Jej pomyslowosc mnie zadziwia i chcialabym moc nagrac ja na kamere aby przekonac sie jak ona sie do tego zabiera :evil_lol: (szkoda, ze to nie mozliwe). Zycze aby Nicola nie byla az taka pomyslowa, choc z drugiej strony to bardzo madre psy:evil_lol::loveu:. Quote
Evelynkaa Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Chyba zacznę się cieszyć że mój pies jest taki grzeeeeeczny i chyba wybaczę mu nawet te dwie chusteczki rozstrzępione na kawałki :D Quote
Evelynkaa Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Chyba zacznę się cieszyć że mój pies jest taki grzeeeeeczny i chyba wybaczę mu nawet te dwie chusteczki rozstrzępione na kawałki :D Quote
niunka04 Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Cześć wszystkim dawno mnie tu nie było;) Oczywiście Nick zaczyna tresowanko bo już się rozwydrzyła paskuda.. Mamy troszkę problemów z oczkiem ale mam nadzieje że to minie... Tak ogółem wie może któraś z was kochane jak oduczyć psa niemiłosiernie szczekać??? Quote
bianka19 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Cześć ;) Moja koleżanka też ma problem z psem jeśli chodzi o szczekanie. Próbowała wszystkich metod i żadna nie zadziałała Quote
jolek68 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 pies jest po to by szczekał, tak też rozmawia z innymi psami :) mnie to pasuje o ile nie śpię :) ostatnio tak przestraszyła geodetę że schował się w ogródku za domem :) Quote
dzasta Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Heheh ale pomysłowe te Wasze psiaki jak kiedyś mieliśmy Owczarki Niemieckie też miały takie pomysły a i powrót z pracy oznaczał gruntowne sprzątanie domu :) Quote
wiki4 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Lisia jak tylko coś usłyszy to albo u mnie wskakuje na parapet i okno jest zaparowane, albo biegnie do drzwii :lol: Zapraszamy na zdjęcia ;) Quote
jolek68 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='dzasta']Heheh ale pomysłowe te Wasze psiaki jak kiedyś mieliśmy Owczarki Niemieckie też miały takie pomysły a i powrót z pracy oznaczał gruntowne sprzątanie domu :)[/QUOTE] na podwórku w kojcu mamy jeszcze onkę ale ona wszystkich wpuści :) taki z niej pies obronny :evil_lol: a to małe narobiło takiego hałasu że facet nie wiedział czy ma uciekać czy się tłumaczyć :evil_lol: Quote
Doginka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='kaho']Qrcze, ale przebiegla bestia :evil_lol::evil_lol::loveu:. Trzymam kciuki aby to odsuwanie krzesel pomoglo:multi:, niestety wiem z doswiadczenia, ze jak chca pokazac swoje zdanie to i tak to zrobią:mad:. Holly, na znak protestu pozostawienia jej samej w domu, przeciagnela 10 litrowa torbe z wekami z przedpokoju na srodek duzego pokoju, wyturlala je z torby i 'porozprowadzala' we wszystkich kierunkach swiata - wtedy jeszcze zostawialismy wszystkie pokoje otwarte. Ostatnio (wczoraj) rozprawila sie z listwa podlogowa, kablami do faksu i telefonu, mopem, papierem toaletowym, ktory jest wysoko (jak na nia) zawieszony a aby sie do niego dostac przewrocila kosz na brudna bielizne, wdrapala sie na niego i wywlokla caly papier po dostepnych pomieszczeniach. Mialam co robic po przyjsciu z pracy :mad: :angryy:. Jej pomyslowosc mnie zadziwia i chcialabym moc nagrac ja na kamere aby przekonac sie jak ona sie do tego zabiera :evil_lol: (szkoda, ze to nie mozliwe). Zycze aby Nicola nie byla az taka pomyslowa, choc z drugiej strony to bardzo madre psy:evil_lol::loveu:.[/QUOTE] Oj, tego już nie ma po tatusiu, bo tatuś nic w domku nie niszczy. No może od czasu do czasu coś baaaardzo dokładnie przeczyta, ale nic poza tym:diabloti: Może trochę cwaniactwa odziedziczyła po Gordusiu, ale na pewno nie bałaganiarstwo::siara: Quote
jolek68 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Życzę Ci... ...spokojnego snu i radosnego przebudzenia; ...abyś czasami mogła sobie pozwolić na to, czego od dawna pragnęłaś, a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć; ...tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim mogła przetrwać złe chwile; ...wiosny - tego zachwytu, który ciągle przerasta Twoje oczekiwania; ...abyś zawsze była komuś potrzebna; ...tej radości, gdy czyjaś twarz rozjaśnia się na Twój widok, albo gdy dostrzegasz ukochana osobę na końcu peronu; ...radości myślenia, ostrości spojrzenia, triumfu zrozumienia i satysfakcji tworzenia... ...abyś znalazła szczęście, którego szukasz. Mama :) Quote
Doginka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 SIEDEM ŻYCZEŃ Z OKAZJI URODZIN ZDROWIA... ...życzę dziś Tobie, okazja taka nie co dzień się zdarza, aby wyrazić słowami, co serce w ciszy co dzień powtarza. SZCZĘŚCIA... ...życzę Ci również takiego, jak Ty sama pragniesz, bo dobrze, gdy będzie przy Tobie, a Ty - czym ono jest - odgadniesz. MIŁOŚCI... ...życzę Ci szczerze, bo ona filarem jest życia. Śpiew ptaków kochaj i ludzi, a w każdym sercu Ty miłość wzbudzisz. STU LAT... ... w miłości i zdrowiu, niech towarzyszy Ci szczęście. Twój bagaż życiowy - mądrość- przykładem dla innych niech będzie. SPEŁNIENIA MARZEŃ... ... najskrytszych, niech będą realne i jasne. Marzenia spełniają się często, niech spełnią się też Twoje własne. RADOŚCI... ... też życzę Ci tyle, by Twoją twarz uśmiech zdobił. A jeśli się czasem zasmucisz, to tylko na krótką chwilę. WYTRWAŁOŚCI... ...życzę Ci także, w realizacji pragnień i celów. Cierpliwą bądź i odważną, by rzeczy dokonać wielu. Quote
kaho Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Życzę Ci abyś odnalazła w ciszy swoje myśli i marzenia, w bliskich Ci osobach siłę i piękno stworzenia, w otaczającym świecie radość istnienia, w kolorach, smakach i zapachach, wielkość natchnienia, a w sobie Miłość. :new-bday::tort::BIG: Quote
Evelynkaa Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Wszystko, co było Twoim marzeniem, co jest i będzie w przyszłości, niech nie uleci z cichym westchnieniem, lecz niech się spełni w całości. :new-bday: Quote
jolek68 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 a solenizantka dzisiejszy dzień spędziła w szkole podstawowej jako nauczycielka :) miała tak dość i stwierdziła że jej brat to anioł w porównaniu z tymi dziećmi co dziś pilnowała :) Quote
*kleo* Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 :new-bday: Ja również życzę wszystkiego najlepszego :tort::BIG: Quote
Paulinka10 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 spóźnione ale najlepsze życzenia urodzinowe;) Quote
Cavy Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Spóźnione życzonka dla Nicoli! Wszystkiego najlepszego. :D Quote
kaho Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Niunka, a Ty gdzie sie podziewasz i jak sie ma malenstwo:hmmmm:. Quote
niunka04 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Hejka no ostatnio mam bardzo dużo nauki jakoś mało czasu na Neta miałam urodzinki potem rocznica z chlopakiem jakoś brak czasu;) Dziękuje wszystkim za życzenia zrobiło mi się bardzo miło. U nas wszystko ok jakoś leci dziś byłyśmy 2h na spacerze;) He he a tak na boku to podciełam Nice grzywke;) Quote
Recommended Posts