*kleo* Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Doginka ale Nicolkę odmieniłaś, teraz wygląda jak porządny sznaucer!!! :) Quote
bec63 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Wow !!! tyle napisze, bo brak mi słów. Śliczna jest :loveu: Dzisiaj akurat byłam świadkiem takiego trymowania w salonie piękności dla psiaków, i to akurat tak podobnej sznaucerki do Twojej, ale sie bida trzęsła, masakra. hehe moja raczej nie skorzysta z takiej usługi jak trymowanie, ale na pewno na czesanko się wybierzemy i to niedługo - mi już ręce opadają :) pozdrawiamy Quote
Doginka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 A Nikusia nic a nic się nie trzęsła:lol: Tylko na początku trochę zapłakała, jak jej szyjkę rwałam - tam chyba ta fryzjerka psia nic nie robiła wcześniej:mad: I łebka też nie trymowała:baddevil: Ale już jest ok;-) Quote
kaho Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 http://images8.fotosik.pl/273/3708d79d5895e90e.jpg Pieknosci:loveu::loveu::loveu: i jaka zmiana:-o:multi:. Teraz widac, ze masz sznaucerke:evil_lol:- jest bombowa i fajnie Was zobaczyc razem;). Doginko - kawal dobrej roboty:lol:. Quote
Pegaza Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 No teraz to masz nowego psa.:cool3: a ile fotek cieniu :multi: mi sie podoba:p choc do tej glowy to bym sie chyba nie przyzwyczaila;) znaczy tego lysego miejsca;) a to tak ma byc? bo ja sie nie znam na tym... Quote
Doginka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Pegaza napisał(a):...mi sie podoba:p choc do tej glowy to bym sie chyba nie przyzwyczaila;) znaczy tego lysego miejsca;) a to tak ma byc? bo ja sie nie znam na tym... Miała być cała łysa jak ta głowa, ale po poprzedniej "fryzjerce" odrosty zostały i zdecydowałam się wyrwać na łyso tylko to, co nie było ruszane, czyli głowa;-) Quote
Pegaza Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Aaa ale jak lysa? teraz jest fajna..specjalnie sie wrocilam do fot i widze ze Twoje psy nie sa lyse:eviltong: Quote
Doginka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Pegaza napisał(a):Aaa ale jak lysa? teraz jest fajna..specjalnie sie wrocilam do fot i widze ze Twoje psy nie sa lyse:eviltong: Bo już odrosły:lol: Ale zapewniam Cię, ze były łyse;-) Quote
Pegaza Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Heh.. ale nie wiedzialam ze tak trzeba... u nas po osiedlu sie krecą sznaucery ktore sa ogolone ale nie tak do lysego;)wiec stad ta moja niewiedza;) Quote
Doginka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Pegaza napisał(a):Heh.. ale nie wiedzialam ze tak trzeba... u nas po osiedlu sie krecą sznaucery ktore sa ogolone ale nie tak do lysego;)wiec stad ta moja niewiedza;) Wystawowych się nie goli, tylko trymuje, tzn. rwie;-) Taki strzyżony maszynką włos robi się miękki, kręcony i traci kolor;-) DOBRANOC:hand: Quote
jolek68 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 a ja siedziałam ciągle na telefonie :shake: ale warto było bo mała wyglądem teraz przypomina prawdziwego sznaucera :) dzięki Doginko :) a moja kicia nie poznała Nicoli po powrocie :evil_lol: bo taka inna i pachnąca inaczej :evil_lol: Quote
Paulinka10 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 A mówiłam że Niuńka będzie mieć nowego sznaucerka:evil_lol: Też sie dziwiłam że główka łysiutka,i myślałam że to taka moda na łyse łepetynki:oops: Wygląda jak sznaucer ale ja lubie też takie włochate:loveu: Quote
Doginka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 jolek68 napisał(a):a ja siedziałam ciągle na telefonie :shake: ale warto było bo mała wyglądem teraz przypomina prawdziwego sznaucera :) dzięki Doginko :) a moja kicia nie poznała Nicoli po powrocie :evil_lol: bo taka inna i pachnąca inaczej :evil_lol: :oops: Cieszkam się, że się podoba. Powiem szczerze, że bałam się oceny Dogomaniaczki;-) Paulinka10 napisał(a):...Też sie dziwiłam że główka łysiutka,i myślałam że to taka moda na łyse łepetynki:oops: :roflt::roflt::roflt: Quote
Pin Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Nikola jest śliczna :) Jak już urosła ;) Pozdrawiamy! : D Quote
Pegaza Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 No widzisz Doginka nie ja jedna taka niedoinformowana:D Quote
niunka04 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 No ja się też nie mogę przyzwyczaić:crazyeye: ale Nika jest śliczna i odrośnie niedługo:lol: No Nika jest niewystawowa a jednak ją trymuję i chyba tak zostanie...:eviltong: Fajnie że wam się podoba:loveu: chociaż wolałam ją puchatą:razz: Quote
niunka04 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 jutro jadę na wystawę do Nowego Dworu to foteczki porobię;) Quote
Doginka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Niunka04, przepraszam, że nie odbierałam telefonu, ale mam na ful odkręcony CD i nic innego poza metalem w tej chwili nie słyszę:shake::lol: Nikoli nic nie będzie, te strupki to normalka po rwaniu. Za tydzień nie będzie śladu;-) Quote
Paulinka10 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 No sie śmiejcie:P,myślałam że to sznaucerowa moda,że to tak ma być:D Quote
Ewa&Duffel Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Pięknie się Nika prezentuje w nowej fryzurze ! :loveu: Quote
niunka04 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Hi hi nie no moda nie;) Chociaż jak odrośnie to będzie modna wtedy;) Raczej rzadko kto trymuje psa. Mój już był brązowy jak oddaliśmy ja do Doginki;) Ewa&Duffel dzięki;) Quote
Doginka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 niunka04 napisał(a):... Mój już był brązowy jak oddaliśmy ja do Doginki;) No właśnie, była brązowa, a wróciła czarna:lol:;-) Quote
*kleo* Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Do nas niestety sznaucery przychodzą się golić. Ja osobiście nie lubię wszelkich szorstkaczy golonych, bo to już włos nie ten i brud szybciej łapią, ale co zrobić, klient nasz pan... Quote
Recommended Posts