Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wow !!! tyle napisze, bo brak mi słów.
Śliczna jest :loveu:
Dzisiaj akurat byłam świadkiem takiego trymowania w salonie piękności dla psiaków, i to akurat tak podobnej sznaucerki do Twojej, ale sie bida trzęsła, masakra.
hehe moja raczej nie skorzysta z takiej usługi jak trymowanie, ale na pewno na czesanko się wybierzemy i to niedługo - mi już ręce opadają :)
pozdrawiamy

Posted

A Nikusia nic a nic się nie trzęsła:lol:
Tylko na początku trochę zapłakała, jak jej szyjkę rwałam - tam chyba ta fryzjerka psia nic nie robiła wcześniej:mad: I łebka też nie trymowała:baddevil:
Ale już jest ok;-)

Posted

No teraz to masz nowego psa.:cool3:
a ile fotek cieniu :multi:
mi sie podoba:p choc do tej glowy to bym sie chyba nie przyzwyczaila;) znaczy tego lysego miejsca;)
a to tak ma byc? bo ja sie nie znam na tym...

Posted

Pegaza napisał(a):
...mi sie podoba:p choc do tej glowy to bym sie chyba nie przyzwyczaila;) znaczy tego lysego miejsca;)
a to tak ma byc? bo ja sie nie znam na tym...

Miała być cała łysa jak ta głowa, ale po poprzedniej "fryzjerce" odrosty zostały i zdecydowałam się wyrwać na łyso tylko to, co nie było ruszane, czyli głowa;-)

Posted

Pegaza napisał(a):
Aaa ale jak lysa? teraz jest fajna..specjalnie sie wrocilam do fot i widze ze Twoje psy nie sa lyse:eviltong:

Bo już odrosły:lol: Ale zapewniam Cię, ze były łyse;-)

Posted

Pegaza napisał(a):
Heh..
ale nie wiedzialam ze tak trzeba... u nas po osiedlu sie krecą sznaucery ktore sa ogolone ale nie tak do lysego;)wiec stad ta moja niewiedza;)

Wystawowych się nie goli, tylko trymuje, tzn. rwie;-) Taki strzyżony maszynką włos robi się miękki, kręcony i traci kolor;-)
DOBRANOC:hand:

Posted

a ja siedziałam ciągle na telefonie :shake: ale warto było bo mała wyglądem teraz przypomina prawdziwego sznaucera :) dzięki Doginko :)
a moja kicia nie poznała Nicoli po powrocie :evil_lol: bo taka inna i pachnąca inaczej :evil_lol:

Posted

A mówiłam że Niuńka będzie mieć nowego sznaucerka:evil_lol:
Też sie dziwiłam że główka łysiutka,i myślałam że to taka moda na łyse łepetynki:oops:
Wygląda jak sznaucer ale ja lubie też takie włochate:loveu:

Posted

jolek68 napisał(a):
a ja siedziałam ciągle na telefonie :shake: ale warto było bo mała wyglądem teraz przypomina prawdziwego sznaucera :) dzięki Doginko :)
a moja kicia nie poznała Nicoli po powrocie :evil_lol: bo taka inna i pachnąca inaczej :evil_lol:

:oops: Cieszkam się, że się podoba. Powiem szczerze, że bałam się oceny Dogomaniaczki;-)
Paulinka10 napisał(a):
...Też sie dziwiłam że główka łysiutka,i myślałam że to taka moda na łyse łepetynki:oops:

:roflt::roflt::roflt:

Posted

No ja się też nie mogę przyzwyczaić:crazyeye: ale Nika jest śliczna i odrośnie niedługo:lol: No Nika jest niewystawowa a jednak ją trymuję i chyba tak zostanie...:eviltong: Fajnie że wam się podoba:loveu: chociaż wolałam ją puchatą:razz:

Posted

Niunka04, przepraszam, że nie odbierałam telefonu, ale mam na ful odkręcony CD i nic innego poza metalem w tej chwili nie słyszę:shake::lol:
Nikoli nic nie będzie, te strupki to normalka po rwaniu. Za tydzień nie będzie śladu;-)

Posted

Hi hi nie no moda nie;) Chociaż jak odrośnie to będzie modna wtedy;) Raczej rzadko kto trymuje psa. Mój już był brązowy jak oddaliśmy ja do Doginki;)
Ewa&Duffel dzięki;)

Posted

Do nas niestety sznaucery przychodzą się golić. Ja osobiście nie lubię wszelkich szorstkaczy golonych, bo to już włos nie ten i brud szybciej łapią, ale co zrobić, klient nasz pan...