Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I to by było na tyle z sesji fotograficznej :) Teraz odpoczywamy po tym wypoczynku w pracy ;)
Napisze jak go mała spędziła z nami ale już nie dzisiaj bo padam po pierwszym dniu w pracy ;)
Hana zresztą też pada po takich dwóch tygodniach wrażeń :)

Posted

Byliśmy niedaleko Wadowic :) domek jest moich rodziców :)
Kurcze dziewczyny mam taki młyn w pracy, wróciłam wczoraj po 20 i już nie umiem się skupić by napisać jak spędziliśmy z małą czas :/
Przepraszam, jak trochę się ogarnę napiszę.

Posted

dara9 napisał(a):
Byliśmy niedaleko Wadowic :) domek jest moich rodziców :)
Kurcze dziewczyny mam taki młyn w pracy, wróciłam wczoraj po 20 i już nie umiem się skupić by napisać jak spędziliśmy z małą czas :/
Przepraszam, jak trochę się ogarnę napiszę.

Zazdroszczę okrutnie!!
Chaty oczywiście....

• 2 weeks later...
Posted

Witam Avilko, i wszystkie forumowiczki :)

Ciężko z czasem u mnie dlatego tak nie piszę, a jak pisze to mało:/

U Hanusi dobrze :) Na spacerach czuje się już bardzo pewnie, osiedle jest jej ;) Moi rodzice mówią (zresztą ja też to widzę), że różnica w jej zachowaniu i w domu i na spacerach jest ogromna. Wcześniej ciągle miała skulone uszy i ogon i szła tak nie pewnie, a teraz tupta uśmiechnięta z ogonkiem do góry :)

Na urlopie miała okazję poznać kilka piesków i polubiła się bardzo z dalmatyńczykiem znajomych :) Gonili się na około domku, fajnie było na to popatrzyć :)
Na kotki niestety reaguje cały czas tak samo. Ale już przywykliśmy ;)

Hanusia okazała się świetnym łowcą - robiła susy w zbożu goniąc sarny (sama wyglądała wtedy jak taka sarenka :)), polowała na kuropatwy :lol:

Wykazała się też jako największy przymilak, była łagodna, spokojna w stosunku do dzieci. Moja 14 letnia kuzynka wpakowała ją do łóżka i z nią spała :D Wogóle się nie bałam, że mogłaby coś zrobić (wiadomo, że psy różnie z dziećmi).

• 3 weeks later...
Posted

Daria,przepraszam,że nie odpisałam wcześniej.Teraz mam straszliwie dużo na głowie.Oczywiście chodzi o psy.Jak tylko troszkę się z tego wszystkiego "wykaraskam" na pewno się do Ciebie odezwę i się spotkamy na spacerek.Wymiziaj Hanusię ode mnie i powiedz,że ciocia na pewno ją odwiedzi.

Posted

A tu Cię mam piękna Hanusiu !!! Dlaczego skrywałaś swojego ślicznego pychola przed ciotką D. ?
Pozdrówcie Wadowice podczas najbliższego tam pobytu. To w pobliżu moich rodzinnych stron i wiem, jak tam pięknie.
Buziaki i mizianka

Posted

Nasza śliczna Hanka jest coraz większą przytulanką:loveu: mamy z niej ogromną pociechę:iloveyou:
Jak TŻ rano wychodzi po bułki ona wygląda go przez okienko i merda ogonkiem jak go widzi na dole:lol: Muszę kupić krótsze firanki by wszystko ładnie widziała:lol:

• 1 month later...
Posted

O jeny przegapiłam ten spacerek z ciocią Danką :lol:
Hanusia dzisiaj jest w odwiedzinach u 'dziadków' i straszy koty przez szybę w drzwiach:diabloti: