Javena Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Jak nam ta Hanusia wypiękniała. Prawdziwa dama. Te uszka ma naprawde cudowne. Miłego wypoczynku. Quote
__Lara Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Jaka ona jest cudowna :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i szczesliwa :loveu::loveu::loveu: Quote
dara9 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Spójrzcie w okienko :D Zmokła kurka ratuje patyki :D Quote
dara9 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 I to by było na tyle z sesji fotograficznej :) Teraz odpoczywamy po tym wypoczynku w pracy ;) Napisze jak go mała spędziła z nami ale już nie dzisiaj bo padam po pierwszym dniu w pracy ;) Hana zresztą też pada po takich dwóch tygodniach wrażeń :) Quote
Avilia Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 JAKA ONA PIĘKNA!JAKA SZCZĘŚLIWA!Jaki ma ładny identyfikator! Kiciuś jak ładnie w okienku Hanusię obserwował;D Suuuuuuuuper! Quote
Jasza Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Zdjęcia przepiękne! Identyfikator Haneczki - bomba. Napisz proszę gdzie byliście???? Wasza to piękna chata????:crazyeye::crazyeye: Quote
dara9 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Byliśmy niedaleko Wadowic :) domek jest moich rodziców :) Kurcze dziewczyny mam taki młyn w pracy, wróciłam wczoraj po 20 i już nie umiem się skupić by napisać jak spędziliśmy z małą czas :/ Przepraszam, jak trochę się ogarnę napiszę. Quote
Jasza Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 dara9 napisał(a):Byliśmy niedaleko Wadowic :) domek jest moich rodziców :) Kurcze dziewczyny mam taki młyn w pracy, wróciłam wczoraj po 20 i już nie umiem się skupić by napisać jak spędziliśmy z małą czas :/ Przepraszam, jak trochę się ogarnę napiszę. Zazdroszczę okrutnie!! Chaty oczywiście.... Quote
Avilia Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Dziewczyny,pomocy!!!:-(:placz::placz::placz: http://www.dogomania.pl/threads/190890-Ogromna-przepuklina-wychudzenie-bezdomno%C5%9B%C4%87-B%C4%98DZIN-D%C4%84BROWA-G%C3%93RNICZA!Pomocy! Quote
dara9 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Witam Avilko, i wszystkie forumowiczki :) Ciężko z czasem u mnie dlatego tak nie piszę, a jak pisze to mało:/ U Hanusi dobrze :) Na spacerach czuje się już bardzo pewnie, osiedle jest jej ;) Moi rodzice mówią (zresztą ja też to widzę), że różnica w jej zachowaniu i w domu i na spacerach jest ogromna. Wcześniej ciągle miała skulone uszy i ogon i szła tak nie pewnie, a teraz tupta uśmiechnięta z ogonkiem do góry :) Na urlopie miała okazję poznać kilka piesków i polubiła się bardzo z dalmatyńczykiem znajomych :) Gonili się na około domku, fajnie było na to popatrzyć :) Na kotki niestety reaguje cały czas tak samo. Ale już przywykliśmy ;) Hanusia okazała się świetnym łowcą - robiła susy w zbożu goniąc sarny (sama wyglądała wtedy jak taka sarenka :)), polowała na kuropatwy :lol: Wykazała się też jako największy przymilak, była łagodna, spokojna w stosunku do dzieci. Moja 14 letnia kuzynka wpakowała ją do łóżka i z nią spała :D Wogóle się nie bałam, że mogłaby coś zrobić (wiadomo, że psy różnie z dziećmi). Quote
__Lara Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Jakie wspaniałe wieści :D :D :D cudownie się czyta :D :D Quote
Avilia Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Aż łezka się w oku kręci...Lepszego domku dla Hany nie mogłam sobie wymarzyć:) Zapraszam na bazarek dla Pszczyńskiej Grosi: http://www.dogomania.pl/threads/191458-Plecaczkowy-bazarek-na-Grosi%C4%99.Do-05.09.br-godz.21-00.ZAPRASZAM!?p=15246186#post15246186 Quote
Avilia Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Haneczko co u Ciebie? Zapraszam na wątek mojej drugiej tymczasowiczki Grosi (tak,tak-mam już 3 psy;p) http://www.dogomania.pl/threads/189345-Grosia...-Mo%C5%BCemy-J%C4%85-wyci%C4%85gn%C4%85%C4%87-za-tydzie%C5%84-z-Mys%C5%82owic-jednak-potrzebna-pomoc! Zachowaniem,a nawet i proporcjami bardzo,ale to bardzo przypomina mi Hanę!Kolejna dama mi się trafiła;) Quote
dara9 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Avilko najlepiej jak sama sprawdzisz jak się Hana miewa :) Nam niestety aktualnie znowu pasuje tylko w tygodniu się zobaczyć, a Wam? Quote
Avilia Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Daria,przepraszam,że nie odpisałam wcześniej.Teraz mam straszliwie dużo na głowie.Oczywiście chodzi o psy.Jak tylko troszkę się z tego wszystkiego "wykaraskam" na pewno się do Ciebie odezwę i się spotkamy na spacerek.Wymiziaj Hanusię ode mnie i powiedz,że ciocia na pewno ją odwiedzi. Quote
dara9 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Rozumiem Avilia, zajrzałam na wątek Grosi :( Tutaj Hanusia ma się dobrze, o nią martwić się nie musisz, spokojnie poczeka na Twoje odwiedziny. Quote
danka4u1 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 A tu Cię mam piękna Hanusiu !!! Dlaczego skrywałaś swojego ślicznego pychola przed ciotką D. ? Pozdrówcie Wadowice podczas najbliższego tam pobytu. To w pobliżu moich rodzinnych stron i wiem, jak tam pięknie. Buziaki i mizianka Quote
dara9 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Nasza śliczna Hanka jest coraz większą przytulanką:loveu: mamy z niej ogromną pociechę:iloveyou: Jak TŻ rano wychodzi po bułki ona wygląda go przez okienko i merda ogonkiem jak go widzi na dole:lol: Muszę kupić krótsze firanki by wszystko ładnie widziała:lol: Quote
danka4u1 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Witaj Haneczko i wyglądaj przez okienko. Zaraz Twoja pani wróci do domu, a tymczasem- buziaki od ciotki D. Quote
Javena Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Dawno u Hani nie byłam . Witaj w niedzielę po obiedzie. Cieszę się,że taki super domek Ci się trafił.:lol: Mizianka dla Ciebie i podziekowania dla Twoich ;) http://www.dogomania.pl/threads/192944-WIELKI-KIERMASZ-ODZIE%C5%BBY-!!!!!!-Dla-Azy-i-Barta-do-28.09/page15 . Quote
danka4u1 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Hanulko, czy jesteś na popołudniowym spacerku ze swoją Panią? Idę z Wami, ale zabieram ze sobą Rudaskę. Chyba Księżniczka Hanna nie będzie bardzo protestować? Quote
dara9 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 O jeny przegapiłam ten spacerek z ciocią Danką :lol: Hanusia dzisiaj jest w odwiedzinach u 'dziadków' i straszy koty przez szybę w drzwiach:diabloti: Quote
Recommended Posts