__Lara Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Avilia napisał(a):Sterylka w mojej lecznicy kosztuje od 250-350zł. Dzisiaj znów dzwoniła do mnie owa Pani.Niestety powiedziała,że się rozmyśliła,bo szuka pieska małego,a skoro Hana waży 15kg to wcale mała nie jest-to są jej słowa.Cóż chociaż jest odzew na ogłoszenia,więc niuńkę trzeba szybciutko wysterylizować. Szkoda :( ale jeszcze znajdzie kogoś kto ją pokocha. Quote
Avilia Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Hana nadal czeka na swojego człowieka!A także prosimy o wsparcie na sterylkę dziewczynki...Cioteczki każda złotówka się liczy... Quote
anna_maria Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Jasza po tym forum komp mi szaleje . chce psa , moga byc dwa m jutro odezwj sie 9663330 dom tyczasowy do konca kwietnia Quote
anna_maria Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 niby gadacie a jak ktos chce cicho Quote
Jasza Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 anna_maria....Nic nie rozumiem????? O co chodzi??? My się znamy????? Quote
Jasza Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Anna_maria. Wszystko o Hanie "co tylko chciałabyś wiedzieć, a boisz się zapytać", jest tutaj, na wątku. ;) Quote
Avilia Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 anna_maria-Hana nie potrzebuje domu tymczasowego,ponieważ ten dom ma u mnie już od prawie 3 miesięcy.Szukamy jej dobrego domku stałego. Zbieramy także na sterylkę Hany. Pozdrawiam Quote
halbina Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 do sterylki dorzucę ze 20 zł, ale po pierwszym... Quote
Avilia Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Dziękuje Halbino! Grosz do grosza...a będzie...STERYLIZACJA;) Quote
__Lara Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Podniosę Hanę!!!! Ja dorzucę się do sterylki też z 20zł, ale na początku miesiąca ;) Quote
Avilia Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Kobietki jesteście wspaniałe!W takim razie na początku marca będziemy już miały ok.100zł na sterylkę (licze razem z bazarkiem),namówię TZ-a żeby też się dorzucił chociaż ze 30zł,ja też wyskrobię ze 20zł i już będzie ze 150!Jeżeli MartnieP uda się załatwić jakoś taniej sterylkę to taka kwota powinna wystarczyć;) Zaczęłam z Haną trochę pracować.Uczymy się podstawowych komend.Jest bardzo chętna do nauki i szybko łapie. czemu nikt nie chce pokochać tak cudownego psiaka?Kurde,to jest naprawdę super pies.W domu cichutka jak myszka.Przez większość dnia zwija się w słodką kuleczkę i śpi na kanapie.Na dworku też super,,nie boi sie już większego ruchu ulicznego,przyjazna do innych piesków (z daleka na nie burczy,a z bliska zaprasza do zabawy),do auta wskakuje sama. Powiem Wam,że cieszy serce widok radosnego,skaczącego w śniegu jak zajączek psiaka,psiaka który wcześniej bał się własnego cienia... Quote
Jasza Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Musi się wreszcie ktoś w niej zakochać! Postaram się o nowe ogłoszenia dla niej. Przynajmniej o Alegratkę i Gumtree. Quote
pumcia02 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 cudownie ze sie tak zmienila. Tak jak Yogi z mojego podpisu. Pol roku w hotelu, jedna wielka masakra, wszyscy sie cieszyli jak pies wstawał! A teraz? Teraz to dziecie skaczace przez zaspy. Tylko tez zadnych telefonow po niego nie ma... Quote
Avilia Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Haaaaalo! Hana nadal szuka domku! Quote
Jasza Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Wiemy, wiemy...zaglądamy do Hany zawsze, cisza tutaj straszna.... Quote
Avilia Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Sterylka będzie jak uzbierają się pieniążki.Myślę,że do połowy marca sunia będzie cięta Quote
Recommended Posts