Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Avilia napisał(a):
Sterylka w mojej lecznicy kosztuje od 250-350zł.

Dzisiaj znów dzwoniła do mnie owa Pani.Niestety powiedziała,że się rozmyśliła,bo szuka pieska małego,a skoro Hana waży 15kg to wcale mała nie jest-to są jej słowa.Cóż chociaż jest odzew na ogłoszenia,więc niuńkę trzeba szybciutko wysterylizować.

Szkoda :( ale jeszcze znajdzie kogoś kto ją pokocha.

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anna_maria-Hana nie potrzebuje domu tymczasowego,ponieważ ten dom ma u mnie już od prawie 3 miesięcy.Szukamy jej dobrego domku stałego.
Zbieramy także na sterylkę Hany.
Pozdrawiam

Posted

Kobietki jesteście wspaniałe!W takim razie na początku marca będziemy już miały ok.100zł na sterylkę (licze razem z bazarkiem),namówię TZ-a żeby też się dorzucił chociaż ze 30zł,ja też wyskrobię ze 20zł i już będzie ze 150!Jeżeli MartnieP uda się załatwić jakoś taniej sterylkę to taka kwota powinna wystarczyć;)

Zaczęłam z Haną trochę pracować.Uczymy się podstawowych komend.Jest bardzo chętna do nauki i szybko łapie.
czemu nikt nie chce pokochać tak cudownego psiaka?Kurde,to jest naprawdę super pies.W domu cichutka jak myszka.Przez większość dnia zwija się w słodką kuleczkę i śpi na kanapie.Na dworku też super,,nie boi sie już większego ruchu ulicznego,przyjazna do innych piesków (z daleka na nie burczy,a z bliska zaprasza do zabawy),do auta wskakuje sama.
Powiem Wam,że cieszy serce widok radosnego,skaczącego w śniegu jak zajączek psiaka,psiaka który wcześniej bał się własnego cienia...

Posted

cudownie ze sie tak zmienila. Tak jak Yogi z mojego podpisu. Pol roku w hotelu, jedna wielka masakra, wszyscy sie cieszyli jak pies wstawał! A teraz? Teraz to dziecie skaczace przez zaspy. Tylko tez zadnych telefonow po niego nie ma...