Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

idusiek napisał(a):
oj ellig, nie rozumiem Twojego toku myślenia...
ktoś moze chciał pomóc? moze ktoś chciał zobaczyć sunię?
A moze były przy okazji, bo tam był ich inny pies?

eeee. dziwne to i przykre w sumie :(

Szpital w lecznicy to nie jest miejce do odwiedzin, na pewno nie bylo tam zadnego psa z fundacji doddy.Tak przykre, bardzo przykre:(
Najwazniejsze ,ze na razie sunia , ktora od soboty nosi imie Puma, zakceptowala DT.
Tylko dzieki ogromnemu poswieceniu i wielkiemu sercu opiekunki Puma znalazla dom.

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to ona jest juz w domu stałym czy tymczasowym?

doddy mogła byc na badaniu z jakims psem, mogła tez miec cos w szpitalu, ja tez odwiedzam psy jak sa w szpitalu....
wiesz, ona się zna na tej rasie, zna na chorobie- my wszyscy tu na dogo wytrawni działacze czasami wygladamy jak pseudoweci ;) to na pewnop z troski było ;)

Posted

idusiek napisał(a):
to ona jest juz w domu stałym czy tymczasowym?

wiesz, ona się zna na tej rasie, zna na chorobie- my wszyscy tu na dogo wytrawni działacze czasami wygladamy jak pseudoweci ;) to na pewnop z troski było ;)
Mam taka nadzieje.

Posted

Doddy chodzi tam z psami fundacyjnymi - to nie tak, ze poszla tam specjalnie i chciała zobaczyć sunię!Była tam akurat z jednym z psów na badaniach! Pani wet myślała, ze skoro Doddy się zajmuje astami to po prostu źle skojarzyła i zachowała się normalnie pokazując psa osobie, która się tymi psami zajmuje z racji fundacji i tyle...

czyli rozumiem, że tak się na to wszystko poobrażałyscie i uniosłyście sie ambicją, że dacie radę wszystko zrobić same...ok - czyli Zosia Samosia..no nic - powodzenia w takim razie

Posted

andzia69 napisał(a):
Doddy chodzi tam z psami fundacyjnymi - to nie tak, ze poszla tam specjalnie i chciała zobaczyć sunię!Była tam akurat z jednym z psów na badaniach! Pani wet myślała, ze skoro Doddy się zajmuje astami to po prostu źle skojarzyła i zachowała się normalnie pokazując psa osobie, która się tymi psami zajmuje z racji fundacji i tyle...

czyli rozumiem, że tak się na to wszystko poobrażałyscie i uniosłyście sie ambicją, że dacie radę wszystko zrobić same...ok - czyli Zosia Samosia..no nic - powodzenia w takim razie

Nikt sie nie obrazil, nie chcemy wprowadzac Dogomaniakow w blad ,ze szukamy DT, skoro go juz znalazlysmy.
Po co tyle zlosci??? Chyba nie o to chodzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a do doddy pisalam na priva bez odpowiedzi i na nikogo sie nie obrazamy, jestesmy wdzieczni za wszystkie rady.

Posted

andzia69 napisał(a):
to nie można zmienić tylko tytułu, ze mała szuka ds i np. pomoc w ogłoszeniach potrzebna czy coś? tylko od razu zamykać wątek???

Tak mi poradzono, zeby zamknac watek i nie wprowadzac w blad dogo,,,, nie wiem jak sie zmienia tytul.
Nie szukamy DS dla Pumy dopoki nie wyzdrowieje a to moze potrwac nawet kilka miesiecy....I to jest opinia lekarza.

Posted

zmienic tytuł na astka Puma ma DT - potrzebne ogłoszenia,szukamy domu!

i o :)

Poniewaz wątek założył Ubocze- to on moze zmienic tytuł.;) kazdy moze edytowac tylko SWOJE posty, no chyba ze jest moderatorem

Posted

Ellig, nie ma sensu zamykać wątku. Pisz co u suni, oraz jak postępy leczenia. Myślę, że wiele osób którym los bullowatych na co dzień nie jest obojętny chętnie dowie się co u niej.

Jak sunia będzie gotowa do adopcji, to wtedy zmienicie tytuł, że szuka DS. Na dogo jest wiele psów leczonych, wiele z nich znalazło DT (przez dogo i poza dogo). I specjalnie wątków się nie zataja, a wręcz służą one do informowania co u psa w DT oraz w nowym domu słychać.

Od Ciebie PW nie dostałam, stąd odpowiedzi nie dostałaś. Jeśli coś napiszesz, zapewne odpowiem.

Mam wrażenie, że unosisz się honorem i oczekujesz przeprosin - ode mnie, że p. doktor poprosiła nas o pomoc dla suni, od wetów, od dogo i kogoś tam jeszcze. Z żadną koleżanką suni w lecznicy nie oglądałam, nie byłam, ale spoko jak chcesz to nawet z "wymyśloną" koleżanką mogę Cię przeprosić, choć w sumie nie wiem za co.
Tak więc przepraszam i mimo wszystko czekam na wieści od suni.

Jeśli to możliwe, to podaj Waszą stronę internetową, chętnie choć na niej będę śledzić los Pumy.

Posted

A ja myślę, że to zamieszanie z zamykaniem wątku może wziąć się również stąd, iż Ellig jest na dogo od niedawna i może jeszcze nie całkiem do końca orientuje się jak działa forum, a szczególnie ten dział - Psy w potrzebie.
Prosiła o założenie wątku w celu znalezienia dt dla suni, a skoro niunia jest już w dt, to uznała, że wątek jest zbędny. A to dopiero przecież sprawa się rozkręca :cool3:

Ellig - nie zamykajcie wątku, losy sunieczki śledzi znacznie więcej osób, niż wypisuje posty. Wszyscy czekamy na wieści, zawsze możesz liczyć na naszą pomoc - w ogłaszaniu suni, szukaniu jej domu, pomocy w ponoszeniu kosztów leczenia ;).
Najlepiej zmieńcie tytuł, informujcie nas od czasu do czasu co u suni słychać i nie obawiajcie się prosić o pomoc, kiedy będziecie tego potrzebować. No i na zdjęcia czekamy powracającej do zdrowia sunieczki :lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
A ja myślę, że to zamieszanie z zamykaniem wątku może wziąć się również stąd, iż Ellig jest na dogo od niedawna i może jeszcze nie całkiem do końca orientuje się jak działa forum, a szczególnie ten dział - Psy w potrzebie.
Prosiła o założenie wątku w celu znalezienia dt dla suni, a skoro niunia jest już w dt, to uznała, że wątek jest zbędny. A to dopiero przecież sprawa się rozkręca :cool3:

Ellig - nie zamykajcie wątku, losy sunieczki śledzi znacznie więcej osób, niż wypisuje posty. Wszyscy czekamy na wieści, zawsze możesz liczyć na naszą pomoc - w ogłaszaniu suni, szukaniu jej domu, pomocy w ponoszeniu kosztów leczenia ;).
Najlepiej zmieńcie tytuł, informujcie nas od czasu do czasu co u suni słychać i nie obawiajcie się prosić o pomoc, kiedy będziecie tego potrzebować. No i na zdjęcia czekamy powracającej do zdrowia sunieczki :lol:

Rozumiem, bedziemy informowac o losach Pumy tylko teraz nie szukamy DS to juz nioe wiem jaki tytul bedzie najlepszy?
Jak podpowiecie to poprosze Ubocze o zmiane tytulu:)

Posted

Soema napisał(a):
"Walczymy o zdrowie Pumy, kciuki mile widziane" :) albo "teraz może być już tylko lepiej.."

Jest jakaś poprawa?

Rany przestaly krwawic to juz bardzo duzo:)

Posted

UBOCZE napisał(a):
W każdej chwili tytuł wątku mogę zmienić, jeśli na wątku zostanie podjęta inna opcja...

Poprosze o zmiane tytulu watku na "Walczymy o zdrowie Pumy, kciuki mile widziane".Z gory dziekuje:)

Posted

Ellig napisał(a):
Poprosze o zmiane tytulu watku na "Walczymy o zdrowie Pumy, kciuki mile widziane".Z gory dziekuje:)

Tytuł wątku już został zmieniony. Też trzymam kciuki!!!

Posted

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia Wam oraz waszym psiakom i innym zwierzakom życzę dużo ciepła, miłości i spokoju na ten świąteczny czas:):):):):)

Posted

Witajcie!
25 grudnia Puma byla na kontrolnej wizycie w Klinice.
Miala kapiel ozonowa i zaaplikowane leki, dostala tez kolejny antybiotyk do podawania w domu.
Jest rowniez kapana co 2-3 dni.
Jest przemila, lagodna, bardzo chce wychodzic na dwor ale to jest na razie nie mozliwe ze wzgledu na brak szczepien.:)