Ellig Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 idusiek napisał(a):oj ellig, nie rozumiem Twojego toku myślenia... ktoś moze chciał pomóc? moze ktoś chciał zobaczyć sunię? A moze były przy okazji, bo tam był ich inny pies? eeee. dziwne to i przykre w sumie :( Szpital w lecznicy to nie jest miejce do odwiedzin, na pewno nie bylo tam zadnego psa z fundacji doddy.Tak przykre, bardzo przykre:( Najwazniejsze ,ze na razie sunia , ktora od soboty nosi imie Puma, zakceptowala DT. Tylko dzieki ogromnemu poswieceniu i wielkiemu sercu opiekunki Puma znalazla dom. Quote
idusiek Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 to ona jest juz w domu stałym czy tymczasowym? doddy mogła byc na badaniu z jakims psem, mogła tez miec cos w szpitalu, ja tez odwiedzam psy jak sa w szpitalu.... wiesz, ona się zna na tej rasie, zna na chorobie- my wszyscy tu na dogo wytrawni działacze czasami wygladamy jak pseudoweci ;) to na pewnop z troski było ;) Quote
Ellig Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 idusiek napisał(a):to ona jest juz w domu stałym czy tymczasowym? wiesz, ona się zna na tej rasie, zna na chorobie- my wszyscy tu na dogo wytrawni działacze czasami wygladamy jak pseudoweci ;) to na pewnop z troski było ;)Mam taka nadzieje. Quote
andzia69 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Doddy chodzi tam z psami fundacyjnymi - to nie tak, ze poszla tam specjalnie i chciała zobaczyć sunię!Była tam akurat z jednym z psów na badaniach! Pani wet myślała, ze skoro Doddy się zajmuje astami to po prostu źle skojarzyła i zachowała się normalnie pokazując psa osobie, która się tymi psami zajmuje z racji fundacji i tyle... czyli rozumiem, że tak się na to wszystko poobrażałyscie i uniosłyście sie ambicją, że dacie radę wszystko zrobić same...ok - czyli Zosia Samosia..no nic - powodzenia w takim razie Quote
Ellig Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 andzia69 napisał(a):Doddy chodzi tam z psami fundacyjnymi - to nie tak, ze poszla tam specjalnie i chciała zobaczyć sunię!Była tam akurat z jednym z psów na badaniach! Pani wet myślała, ze skoro Doddy się zajmuje astami to po prostu źle skojarzyła i zachowała się normalnie pokazując psa osobie, która się tymi psami zajmuje z racji fundacji i tyle... czyli rozumiem, że tak się na to wszystko poobrażałyscie i uniosłyście sie ambicją, że dacie radę wszystko zrobić same...ok - czyli Zosia Samosia..no nic - powodzenia w takim razie Nikt sie nie obrazil, nie chcemy wprowadzac Dogomaniakow w blad ,ze szukamy DT, skoro go juz znalazlysmy. Po co tyle zlosci??? Chyba nie o to chodzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!! a do doddy pisalam na priva bez odpowiedzi i na nikogo sie nie obrazamy, jestesmy wdzieczni za wszystkie rady. Quote
andzia69 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 to nie można zmienić tylko tytułu, ze mała szuka ds i np. pomoc w ogłoszeniach potrzebna czy coś? tylko od razu zamykać wątek??? Quote
Ellig Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 andzia69 napisał(a):to nie można zmienić tylko tytułu, ze mała szuka ds i np. pomoc w ogłoszeniach potrzebna czy coś? tylko od razu zamykać wątek??? Tak mi poradzono, zeby zamknac watek i nie wprowadzac w blad dogo,,,, nie wiem jak sie zmienia tytul. Nie szukamy DS dla Pumy dopoki nie wyzdrowieje a to moze potrwac nawet kilka miesiecy....I to jest opinia lekarza. Quote
Ellig Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Moze trzeba zmienic tytul na ...Sunia znalazla DT? Nie wiem i tak nie moge tego zrobic sama. Quote
idusiek Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 zmienic tytuł na astka Puma ma DT - potrzebne ogłoszenia,szukamy domu! i o :) Poniewaz wątek założył Ubocze- to on moze zmienic tytuł.;) kazdy moze edytowac tylko SWOJE posty, no chyba ze jest moderatorem Quote
UBOCZE Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 W każdej chwili tytuł wątku mogę zmienić, jeśli na wątku zostanie podjęta inna opcja... Quote
doddy Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Ellig, nie ma sensu zamykać wątku. Pisz co u suni, oraz jak postępy leczenia. Myślę, że wiele osób którym los bullowatych na co dzień nie jest obojętny chętnie dowie się co u niej. Jak sunia będzie gotowa do adopcji, to wtedy zmienicie tytuł, że szuka DS. Na dogo jest wiele psów leczonych, wiele z nich znalazło DT (przez dogo i poza dogo). I specjalnie wątków się nie zataja, a wręcz służą one do informowania co u psa w DT oraz w nowym domu słychać. Od Ciebie PW nie dostałam, stąd odpowiedzi nie dostałaś. Jeśli coś napiszesz, zapewne odpowiem. Mam wrażenie, że unosisz się honorem i oczekujesz przeprosin - ode mnie, że p. doktor poprosiła nas o pomoc dla suni, od wetów, od dogo i kogoś tam jeszcze. Z żadną koleżanką suni w lecznicy nie oglądałam, nie byłam, ale spoko jak chcesz to nawet z "wymyśloną" koleżanką mogę Cię przeprosić, choć w sumie nie wiem za co. Tak więc przepraszam i mimo wszystko czekam na wieści od suni. Jeśli to możliwe, to podaj Waszą stronę internetową, chętnie choć na niej będę śledzić los Pumy. Quote
agnieszka32 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 A ja myślę, że to zamieszanie z zamykaniem wątku może wziąć się również stąd, iż Ellig jest na dogo od niedawna i może jeszcze nie całkiem do końca orientuje się jak działa forum, a szczególnie ten dział - Psy w potrzebie. Prosiła o założenie wątku w celu znalezienia dt dla suni, a skoro niunia jest już w dt, to uznała, że wątek jest zbędny. A to dopiero przecież sprawa się rozkręca :cool3: Ellig - nie zamykajcie wątku, losy sunieczki śledzi znacznie więcej osób, niż wypisuje posty. Wszyscy czekamy na wieści, zawsze możesz liczyć na naszą pomoc - w ogłaszaniu suni, szukaniu jej domu, pomocy w ponoszeniu kosztów leczenia ;). Najlepiej zmieńcie tytuł, informujcie nas od czasu do czasu co u suni słychać i nie obawiajcie się prosić o pomoc, kiedy będziecie tego potrzebować. No i na zdjęcia czekamy powracającej do zdrowia sunieczki :lol: Quote
Ellig Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 agnieszka32 napisał(a):A ja myślę, że to zamieszanie z zamykaniem wątku może wziąć się również stąd, iż Ellig jest na dogo od niedawna i może jeszcze nie całkiem do końca orientuje się jak działa forum, a szczególnie ten dział - Psy w potrzebie. Prosiła o założenie wątku w celu znalezienia dt dla suni, a skoro niunia jest już w dt, to uznała, że wątek jest zbędny. A to dopiero przecież sprawa się rozkręca :cool3: Ellig - nie zamykajcie wątku, losy sunieczki śledzi znacznie więcej osób, niż wypisuje posty. Wszyscy czekamy na wieści, zawsze możesz liczyć na naszą pomoc - w ogłaszaniu suni, szukaniu jej domu, pomocy w ponoszeniu kosztów leczenia ;). Najlepiej zmieńcie tytuł, informujcie nas od czasu do czasu co u suni słychać i nie obawiajcie się prosić o pomoc, kiedy będziecie tego potrzebować. No i na zdjęcia czekamy powracającej do zdrowia sunieczki :lol: Rozumiem, bedziemy informowac o losach Pumy tylko teraz nie szukamy DS to juz nioe wiem jaki tytul bedzie najlepszy? Jak podpowiecie to poprosze Ubocze o zmiane tytulu:) Quote
Soema Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 "Walczymy o zdrowie Pumy, kciuki mile widziane" :) albo "teraz może być już tylko lepiej.." Jest jakaś poprawa? Quote
Ellig Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Soema napisał(a):"Walczymy o zdrowie Pumy, kciuki mile widziane" :) albo "teraz może być już tylko lepiej.." Jest jakaś poprawa? Rany przestaly krwawic to juz bardzo duzo:) Quote
Ellig Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 UBOCZE napisał(a):W każdej chwili tytuł wątku mogę zmienić, jeśli na wątku zostanie podjęta inna opcja... Poprosze o zmiane tytulu watku na "Walczymy o zdrowie Pumy, kciuki mile widziane".Z gory dziekuje:) Quote
UBOCZE Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Ellig napisał(a):Poprosze o zmiane tytulu watku na "Walczymy o zdrowie Pumy, kciuki mile widziane".Z gory dziekuje:) Tytuł wątku już został zmieniony. Też trzymam kciuki!!! Quote
Ellig Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 http://www.speakingsanta.com/?tk=L32dh72T Quote
Ellig Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia Wam oraz waszym psiakom i innym zwierzakom życzę dużo ciepła, miłości i spokoju na ten świąteczny czas:):):):):) Quote
Ellig Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Witajcie! 25 grudnia Puma byla na kontrolnej wizycie w Klinice. Miala kapiel ozonowa i zaaplikowane leki, dostala tez kolejny antybiotyk do podawania w domu. Jest rowniez kapana co 2-3 dni. Jest przemila, lagodna, bardzo chce wychodzic na dwor ale to jest na razie nie mozliwe ze wzgledu na brak szczepien.:) Quote
andzia69 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 ale bidulka z niej:( ale będzie dobrze...pewnie za kilka tygodni będzie nie do poznania! Quote
Recommended Posts