Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

od tygodnia błąka się w okolicy osiedla wojskowego. Jest bardzo przyjacielska i ufna. To jeszcze szczeniak. Straciłam już nadzieję, że komuś uciekła. Pomóżcie w znalezieniu jej domu, proszę.
kilka zdjęć, niestety w linku, bo pojawia mi się komunikat, że nie mogę dodawać załączników:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e1a27a04d0f4bd1b.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8596cb55a89baddc.html

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rano była cała mokra. Jeść dostaje regularnie, ale niestety niektórym na osiedlu przeszkadza. Wczoraj lekko utykała na łapki, ale dziś już jest dobrze. Mam nadzieję, że uda się zorganizować transport i pokazać ją weterynarzowi.
Pojawił się kolejny problem - boi się i nie chce wejść do klatki do bloku. Więc najlepiej jakby znalazł się dla niej ogródek... Dziś mam umówione spotkanie wieczorem w jej sprawie i kilka hotelików do obdzwonienia. Dam znać rano, jak tylko będą nowe wieści. Dzięki za odzew:)

Posted

zula131 napisał(a):
Vasco, co z tym skopaniem? Mocno ją ktoś poturbował :angryy:? Oby dziś w nocy nie było "powtórki"...

jestem i ja.. potwierdzam,że mała .. no wcale nie taka mała.. ale napewno poturbowana.. kuśtyka. wczoraj ja spotkałam na osiedlu..

trzeba cos zorganizowac i to szybko ..pewna patologiczna rodzina z osiedla interesuje sie jej przygarnieciem.. co roku maja innego psa.. pijacka melina.. Niunie trzeba wysterylizowac.
Mam nadzieję,że dziewczynka nie jest zaciążona.

szukamy DT pilnie pilnie !!!!

Posted

Agnieszko ja nies tety niejestem zmotoryzowana i z czasem u mnie cenko.. ale w miare możliwosci służe pomoca . polecam ten hotelik na który dałam ci namiar- sprawdzony.

zaraz ściagne tu jeszcze jakies cioteczki..moze wspólnymi siłami..

Posted

Moja sunia też bała się na początku wchodzić do klatki a po schodach to już wogóle, trzeba było ją wnosić ale po kilku dniach już było lepiej i w końcu się przemogła, myślę że nawet domek w bloku byłby dobry bo jak ja przygarną do tej meliny to marny jej los :(

Posted

A więc od wczoraj sunia już śpi w ciepłym mieszkaniu. Wzięła ją do siebie awaryjnie pani współpracująca z Fundacją Maja. Mała - roboczo nazwana Bruna - ma podwyższoną temperaturę i jutro jedzie do weta. Spała podobno jak niemowlę - pierwsza noc od dawna bezpieczna. Pilnuje się opiekunki i bez najmniejszych obaw biega do mieszkania, mimo że jest w bloku.
Niestety obecny dom jest bardzo, bardzo chwilowy. Sunia pilnie potrzebuje innego schronienia.