Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AGA35 napisał(a):
z tego co wiem to vasco ją zabiera na święta jak najbardziej

Więc może niech w ogłoszeniach suni będzie numer do Vasco i niech ona koordynuje adopcję. Jak już zadzwoni właściwa osoba to wtedy zaangażuje się Joannę.

Posted

anouk92 napisał(a):
Więc może niech w ogłoszeniach suni będzie numer do Vasco i niech ona koordynuje adopcję. Jak już zadzwoni właściwa osoba to wtedy zaangażuje się Joannę.

Jak najbardziej, można podawać mój telefon, od 24/12 Bruna może być u mnie do 03/01. Potem Pati podobno ma miejsce. Jednak prośba, jak będziecie wiedzieć o dobrym DT pamiętajcie o niej. Musi się tyle nauczyć.... a hotelik to zawsze tylko hotelik. Pozostaje jeszcze problem między 20 a 24 grudnia, na chwilę obecna nie mam co z Bruną zrobić.....

Posted

Vasco napisał(a):
Jak najbardziej, można podawać mój telefon, od 24/12 Bruna może być u mnie do 03/01. Potem Pati podobno ma miejsce. Jednak prośba, jak będziecie wiedzieć o dobrym DT pamiętajcie o niej. Musi się tyle nauczyć.... a hotelik to zawsze tylko hotelik. Pozostaje jeszcze problem między 20 a 24 grudnia, na chwilę obecna nie mam co z Bruną zrobić.....

Vasco jesli chodzi o hotelik to powiem ze tam kazdy pies ma poswiecana uwage...wiem ze przy duzej ilosci psow jest mniej czasu aby z kazdym psem odpowiednio pracowac...ale z mojego doswiadczenia pamietam ze psiak ktorego tam mialam bardzo przywiazal sie do opiekunek i nie chcial od nich odejsc..wiadomo ze im szybciej znajdzie sie dt lub ds tym lepiej...ale ja mam zaufanie do tych pan...
a okres swiateczny u Pati pewnie zajety bo chyba tam tez jest hotel dla psow ktore maja wlascicieli ale np wyjezdzaja na swieta...

Posted

Kinia1984 napisał(a):
Vasco jesli chodzi o hotelik to powiem ze tam kazdy pies ma poswiecana uwage...wiem ze przy duzej ilosci psow jest mniej czasu aby z kazdym psem odpowiednio pracowac...ale z mojego doswiadczenia pamietam ze psiak ktorego tam mialam bardzo przywiazal sie do opiekunek i nie chcial od nich odejsc..wiadomo ze im szybciej znajdzie sie dt lub ds tym lepiej...ale ja mam zaufanie do tych pan...
a okres swiateczny u Pati pewnie zajety bo chyba tam tez jest hotel dla psow ktore maja wlascicieli ale np wyjezdzaja na swieta...

Na święta nie ma miejsc, ale jakoś dam radę. Potem pewnie będzie trzeba zawieźć ją do tego hoteliku, o ile miejsca nadal będą. Finansowo styczeń jeszcze udźwignę, ale potem sama nie dam rady. Gdzie te DT i DS? Tyle biednych psin w potrzebie...

Posted

Aga35 dzięki za linka ;)

Wiecie co im dłużej siedzę na tych dogo i innych forach psich tym bardziej zachwyca mnie urok kazdego psiaka :) Bruna jest śliczna . Vasco jesteś ogromna wielka i w ogóle , że ją zgarnęłaś toż to po pysiaczku sunieczki widać , że jeszcze dziecko i na dodatek takie ufne ma te ślipka .

Przyznam się tylko , że nie przebrnęłam przez wątek post po poście ale czy tekst już ktoś zrobił suni do ogłoszeń ?

Posted

Bruna ma troszkę ogłoszeń, ale przydałoby się allegro. Mam konto i mogę wystawić, ale nie wiem za bardzo jak.
Niestety ze wspomnianego przeze mnie DT nici, nie mogą objąć opieką psa z innej fundacji (dom na stałe współpracuje z jedną fundacją - nie Mają). Tak więc bardzo pilnie trzeba szukać Małej domu, bo jej los jest coraz bardziej niepewny.

Posted

Vasco napisał(a):
Bruna ma troszkę ogłoszeń, ale przydałoby się allegro. Mam konto i mogę wystawić, ale nie wiem za bardzo jak..........

Napisz tekścik, bo nie wiem co napisać, :shake: to zrobię allegro :lol:

Posted

paros napisał(a):
Napisz tekścik, bo nie wiem co napisać, :shake: to zrobię allegro :lol:

jutro postaram się wysłać Ci na maila ;) Dziś już nie dam rady.