Tora&Faro Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Strrrrasznie fajne.....i w ogóle nie wyglądają groźnie;):) Quote
mysza 1 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='Tora&Faro']No jak nie....jak tak:)....zaglądam odkąd przywiało mnie do roboty....co tam u Brunolca i reszty?[/QUOTE] W sumie to nie wiem, w pracy siedzę. Mam nadzieję, że nie zjadły czegoś niepożądanego:evil_lol: Dzisiaj test, pierwszy raz zostają tak długo same w gromadzie. [quote name='Greven']My zaglądamy. Tak mi przyszło do głowy - próbowałaś zaprzęgać swoje psy? Nie mówię o Hugo, ani Zuzi ;) ale np. Sara i Bruno wydają się zbliżone wielkością. Mogłyby Cię ciągać na sankach po dzielnicy :lol:[/QUOTE] Rozważaliśmy taką opcję- zwłaszcza Sara jest idealna, ciągnie na smyczy jak konik:eviltong: Piotrek się odgraża, że kiedyś ją podłączy do sanek:evil_lol: [quote name='Greven']Pieseczki :lol: Tak, moje ;)[/QUOTE] Nie to, żebym była złośliwa ale czy one są ładne... hm... dyskusyjne :diabloti: Quote
mysza 1 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Sandra, pokaż je w sweterkach, na tym zdjęciu im czegoś brakuje:evil_lol: Quote
Greven Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='mysza 1']Sandra, pokaż je w sweterkach, na tym zdjęciu im czegoś brakuje[/QUOTE] Te wcześniejsze, czy te od Ani? Ty wstaw, bo ja nie wiem które ;) Quote
urwisek Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='mysza 1']...Dzisiaj test, pierwszy raz zostają tak długo same w gromadzie...[/QUOTE] Czekam na relację :) [quote name='Sandra']Ty wstaw, bo ja nie wiem które[/quote] W dresie było naj, naj :) Quote
Tora&Faro Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Pokażcie pieski w dresie...i w sweterkach:evil_lol: Urwisku oglądałam...super:loveu: Quote
urwisek Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Coś długo Mysza nie pisze - mam nadzieję, że się nie załamała po powrocie do ruin domu. [quote name='Tora&Faro']...Urwisku oglądałam...super:loveu:[/QUOTE] :) dzięki - te starsze niestety były jeszcze komórką robione dlatego taka nedza. Quote
mysza 1 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='Greven']Te wcześniejsze, czy te od Ani? Ty wstaw, bo ja nie wiem które ;)[/QUOTE] Zaraz, tylko się ogarnę. Do niczego jak się pracuje dłużej plus korki, dnia nie starcza na nic :( [quote name='urwisek']Czekam na relację W dresie było naj, naj :)[/QUOTE] Tylko nawóz do kwiatków pogryziony, taki w granulkach, w zasadzie opakowanie a granulki wysypane wszędzie. dzwoniłam do weterynarza, ponoć niegroźne. Dużo nie zjadły ale troszkę mogły... [quote name='3 x']mysza poszedł mail jeszcze raz przed sekundą[/QUOTE] Nie ma :( Przypuszczam, że sporo zdjęć i mail ciężki, poczta na gmailu słaba widocznie, nie dochodzą :( Kilka innych przyszło dzisiaj. Możesz wysłać kilka? Partiami te zdjęcia. Przepraszam ale nic nie zrobię z tym :( Wszyscy żywi zatem i chata stoi jeszcze ;) Quote
mysza 1 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Łapa na Tandze- to zdjęcie rozbraja [URL=http://img2.imageshack.us/i/apav.jpg/][IMG]http://img2.imageshack.us/img2/6179/apav.jpg[/IMG][/URL] Quote
Ewa Marta Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='mysza 1']Łapa na Tandze- to zdjęcie rozbraja [URL=http://img2.imageshack.us/i/apav.jpg/][IMG]http://img2.imageshack.us/img2/6179/apav.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Powalające jest to zdjęcie:-) SUPER!!!! Quote
Greven Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ja to mam na codzień. Kocham moje córki ;) Quote
3 x Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='mysza 1'] Nie ma :( Przypuszczam, że sporo zdjęć i mail ciężki, poczta na gmailu słaba widocznie, nie dochodzą :( Kilka innych przyszło dzisiaj. Możesz wysłać kilka? Partiami te zdjęcia. Przepraszam ale nic nie zrobię z tym :( [/QUOTE] mail ma 1 mega wiec niemozliwe zeby nie przeszedł moze pusc do mnie pustego maila to ja napisze w odpowiedzi? edit: po konsultacji z gremlinem wysle ci z innego konta bo byc moze twoj mail uznał mojego za spam i go wywalił :mad: edit 2 poszło z gmaila Quote
mysza 1 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='3 x']mail ma 1 mega wiec niemozliwe zeby nie przeszedł moze pusc do mnie pustego maila to ja napisze w odpowiedzi? [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] Poszedł... Ale masz fajnego tygrysa z allegro w podpisie:loveu:, pewnie bliżej finału ludzie bardziej zaczną licytować, bo na razie delikatnie. Quote
Tora&Faro Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='mysza 1']Łapa na Tandze- to zdjęcie rozbraja [URL="http://img2.imageshack.us/i/apav.jpg/"][IMG]http://img2.imageshack.us/img2/6179/apav.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Ta fotka to totalny odjazd:) jakie one są słodkie w tych ubrankach:loveu: Quote
mysza 1 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Mam,:multi: odpisałam, dzięki:loveu: Ale się napracowałaś z tym spisem, dziękuję:loveu: Quote
Tora&Faro Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Znaczy się że będzie bazarek filmowy....to czekamy;) Quote
mysza 1 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='Tora&Faro']Znaczy się że będzie bazarek filmowy....to czekamy;)[/QUOTE] Jutro w pracy wystawię, żebym się nie przemęczyła robotą za bardzo:evil_lol: Quote
3 x Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='mysza 1']Mam,:multi: odpisałam, dzięki:loveu: Ale się napracowałaś z tym spisem, dziękuję:loveu:[/QUOTE] mialam pomocnika ;) sie przy okazji uczył czytac ;) bardziej się namęczyłam z wysyłaniem tego :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='3 x']mialam pomocnika ;) sie przy okazji uczył czytac ;) bardziej się namęczyłam z wysyłaniem tego :evil_lol:[/QUOTE] Przyjemne z pożytecznym ;) Wysyłanie szło rzeczywiście ciężko:evil_lol: Quote
Greven Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='Tora&Faro'] jakie one są słodkie w tych ubrankach[/QUOTE] Najsłodsze :loveu: Jak mnie ktoś odwiedza, to wypożyczam do spania, ale tylko jedną sztukę na raz :loveu: Quote
Tora&Faro Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='Greven']Najsłodsze :loveu: Jak mnie ktoś odwiedza, to wypożyczam do spania, ale tylko jedną sztukę na raz :loveu:[/QUOTE] To pewnie goście walą tabunami;)....wcale im się nie dziwię.... poważnie....wyglądają odlotowo i tak fajnie śpią...no super fotka... Quote
gusia0106 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='Greven']Najsłodsze :loveu: Jak mnie ktoś odwiedza, to wypożyczam do spania, ale tylko jedną sztukę na raz :loveu:[/QUOTE] Psa czy ubranka?;) Bo nie wiem czy się nie skusić na odwiedziny;) Quote
Tora&Faro Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='gusia0106']Psa czy ubranka?;) Bo nie wiem czy się nie skusić na odwiedziny;)[/QUOTE] hahaha....ja tu się napaliłam na piesa do spania...a dostanę...ubranko....;) Quote
Recommended Posts