Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tora&Faro']No jak nie....jak tak:)....zaglądam odkąd przywiało mnie do roboty....co tam u Brunolca i reszty?[/QUOTE]
W sumie to nie wiem, w pracy siedzę. Mam nadzieję, że nie zjadły czegoś niepożądanego:evil_lol: Dzisiaj test, pierwszy raz zostają tak długo same w gromadzie.

[quote name='Greven']My zaglądamy. Tak mi przyszło do głowy - próbowałaś zaprzęgać swoje psy? Nie mówię o Hugo, ani Zuzi ;) ale np. Sara i Bruno wydają się zbliżone wielkością. Mogłyby Cię ciągać na sankach po dzielnicy :lol:[/QUOTE]
Rozważaliśmy taką opcję- zwłaszcza Sara jest idealna, ciągnie na smyczy jak konik:eviltong: Piotrek się odgraża, że kiedyś ją podłączy do sanek:evil_lol:

[quote name='Greven']Pieseczki :lol: Tak, moje ;)[/QUOTE]
Nie to, żebym była złośliwa ale czy one są ładne... hm... dyskusyjne :diabloti:

Posted

[quote name='mysza 1']Sandra, pokaż je w sweterkach, na tym zdjęciu im czegoś brakuje[/QUOTE]
Te wcześniejsze, czy te od Ani? Ty wstaw, bo ja nie wiem które ;)

Posted

[quote name='mysza 1']...Dzisiaj test, pierwszy raz zostają tak długo same w gromadzie...[/QUOTE]

Czekam na relację :)

[quote name='Sandra']Ty wstaw, bo ja nie wiem które[/quote]
W dresie było naj, naj :)

Posted

Coś długo Mysza nie pisze - mam nadzieję, że się nie załamała po powrocie do ruin domu.
[quote name='Tora&Faro']...Urwisku oglądałam...super:loveu:[/QUOTE]
:) dzięki - te starsze niestety były jeszcze komórką robione dlatego taka nedza.

Posted

[quote name='Greven']Te wcześniejsze, czy te od Ani? Ty wstaw, bo ja nie wiem które ;)[/QUOTE]
Zaraz, tylko się ogarnę. Do niczego jak się pracuje dłużej plus korki, dnia nie starcza na nic :(

[quote name='urwisek']Czekam na relację

W dresie było naj, naj :)[/QUOTE]

Tylko nawóz do kwiatków pogryziony, taki w granulkach, w zasadzie opakowanie a granulki wysypane wszędzie. dzwoniłam do weterynarza, ponoć niegroźne. Dużo nie zjadły ale troszkę mogły...

[quote name='3 x']mysza
poszedł mail jeszcze raz
przed sekundą[/QUOTE]
Nie ma :(
Przypuszczam, że sporo zdjęć i mail ciężki, poczta na gmailu słaba widocznie, nie dochodzą :( Kilka innych przyszło dzisiaj. Możesz wysłać kilka? Partiami te zdjęcia. Przepraszam ale nic nie zrobię z tym :(

Wszyscy żywi zatem i chata stoi jeszcze ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Łapa na Tandze- to zdjęcie rozbraja
[URL=http://img2.imageshack.us/i/apav.jpg/][IMG]http://img2.imageshack.us/img2/6179/apav.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

Powalające jest to zdjęcie:-) SUPER!!!!

Posted

[quote name='mysza 1']
Nie ma :(
Przypuszczam, że sporo zdjęć i mail ciężki, poczta na gmailu słaba widocznie, nie dochodzą :( Kilka innych przyszło dzisiaj. Możesz wysłać kilka? Partiami te zdjęcia. Przepraszam ale nic nie zrobię z tym :(
[/QUOTE]
mail ma 1 mega wiec niemozliwe zeby nie przeszedł
moze pusc do mnie pustego maila to ja napisze w odpowiedzi?

edit:
po konsultacji z gremlinem wysle ci z innego konta
bo byc moze twoj mail uznał mojego za spam i go wywalił :mad:

edit 2
poszło z gmaila

Posted

[quote name='mysza 1']Łapa na Tandze- to zdjęcie rozbraja
[URL="http://img2.imageshack.us/i/apav.jpg/"][IMG]http://img2.imageshack.us/img2/6179/apav.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

Ta fotka to totalny odjazd:) jakie one są słodkie w tych ubrankach:loveu:

Posted

[quote name='Tora&Faro']Znaczy się że będzie bazarek filmowy....to czekamy;)[/QUOTE]
Jutro w pracy wystawię, żebym się nie przemęczyła robotą za bardzo:evil_lol:

Posted

[quote name='mysza 1']Mam,:multi: odpisałam, dzięki:loveu:
Ale się napracowałaś z tym spisem, dziękuję:loveu:[/QUOTE]

mialam pomocnika ;)
sie przy okazji uczył czytac ;)

bardziej się namęczyłam z wysyłaniem tego :evil_lol:

Posted

[quote name='3 x']mialam pomocnika ;)
sie przy okazji uczył czytac ;)

bardziej się namęczyłam z wysyłaniem tego :evil_lol:[/QUOTE]
Przyjemne z pożytecznym ;)
Wysyłanie szło rzeczywiście ciężko:evil_lol:

Posted

[quote name='Tora&Faro'] jakie one są słodkie w tych ubrankach[/QUOTE]
Najsłodsze :loveu: Jak mnie ktoś odwiedza, to wypożyczam do spania, ale tylko jedną sztukę na raz :loveu:

Posted

[quote name='Greven']Najsłodsze :loveu: Jak mnie ktoś odwiedza, to wypożyczam do spania, ale tylko jedną sztukę na raz :loveu:[/QUOTE]

To pewnie goście walą tabunami;)....wcale im się nie dziwię....
poważnie....wyglądają odlotowo i tak fajnie śpią...no super fotka...

Posted

[quote name='Greven']Najsłodsze :loveu: Jak mnie ktoś odwiedza, to wypożyczam do spania, ale tylko jedną sztukę na raz :loveu:[/QUOTE]

Psa czy ubranka?;) Bo nie wiem czy się nie skusić na odwiedziny;)