Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O rany!!! Musiał się chłopak zestresować tym przymusowym zamknięciem:-( To chyba jedyne wytłumaczenie, bo przecież dopóki sie nie zamknęli, nie zrobil takiej demolki. To jakaś psia klaustrofobia...
Mysza, koniecznie dolicz do wydatków na Bruna posłanie Sary. To niestety koszt jego utrzymania...
Pamiętam początkowe miesiące pobytu u nas mojej Barsy. W zasadzie wszystkie meble musiałam wymienić, szafki poogryzane, blat szafki nocnej zjedzony do połowy, drzwi pogryzione, podłoga zniszczona... Było ciężko, ale potem nagle przestała niszczyć i teraz czasami zdarza jej się zjeść tylko jakąś książkę, czy długopis....

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewidentnie psia kalustrofobia. W dodatku myślę, że zestresował tymi szaleństwami Zuzię, biedna nic nie jadła nawet jak wróciłam, uspokoiła się ok północy dopiero.

Ja wiem jak to jest, Sarę tez brałam ze schroniska jako psa trudnego, który nie lubi zostawać w domu sam, też niszczyła ale nie meble tylko co tam znalazła. Z nią jest taki problem, że wszędzie wejdzie- otwiera drzwi, skacze na blat w kuchni:diabloti:, bo jest przy oknie, doskonały punkt obserwacyjny:evil_lol:
Na szczęście przynajmniej Sara już nie niszczy.

Niczego nie doliczam, posłanie jest ok, ma tylko dziurę w dnie ( mam nawet zdjęcia, dokumentacja jest pełna:evil_lol:) i nie ma gąbki ale na razie zastąpiłam złożonym kocem.

Dzisiaj przystawiłam drzwi koszem na pranie, żeby się przypadkiem nie zamknęły ;)

Posted

Najważniejsze, że Brunowi nic się nie stało, że nie dobrał się do jakiegoś kabla pod napięciem.
A Zuzia - ślepaczek nie pokaleczyła się np. szkłem. Biedna, nie wiedziała co się dzieje i przestraszyła się...

Ciekawe, co będzie dzisiaj, mysza koniecznie rób zdjęcia ;)

Posted

Greven napisał(a):
Ciekawe, co będzie dzisiaj, mysza koniecznie rób zdjęcia ;)

Masz jak w banku :cool1:

Dziewczyny, gdybyście miały jakieś fanty na bazarki to ja chętnie przyjmę i wystawię. Chociaż już chyba wszystko poszło na Bruncia :loveu:
Chciałabym pomóc Sandrze (Greven), bo nic nie mówi ale sytuacja jest mocno krytyczna, trzeba kupować siano dla koni, zywić i leczyć psy, koty, długo by pisać...
Wszelkie inne pomysły pomocowe mile widziane.

Posted

gusia0106 napisał(a):
No to Graven ma bęcki za ukrywanie prawdy :mad:
:diabloti:

Bęcki konieczne, zawsze to powtarzam.

Najlepsze jest allegro cegiełkowe zawsze wg mnie.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ania- A.R.S. wystawiała już cegiełkowe z konta fundacji ale nie wiem czy teraz może, ma tymczasowicza, chorowała cosik.

Już zdrowa :razz:
Jeśli do wieczora nikt nie zrobi cegiełkowego to się tym zajmę ;)

Bruno to ma talent :evil_lol:

Posted

A.R.S. napisał(a):
No i na bazarek też raczej coś znajdę.
Nie wiem czy osobny zakładać, czy zdjęcia mogę do kogoś wysłać??
Dajcie znać.
Idę szperać..

Możesz śmiało mi zdjęcia wysłać, jestem sporo przy kompie, nie ma problemu.

A.R.S. napisał(a):
Już zdrowa :razz:
Jeśli do wieczora nikt nie zrobi cegiełkowego to się tym zajmę ;)

Bruno to ma talent :evil_lol:

Myślę, że nikt taki wyrywny nie będzie :evil_lol:
Bruno tak, szkoda, ze te wszystkie psy innych talentów nie mają, tylko niszczycielskie;)

On ogólnie taki wariat nieokrzesany, po prostu młodziak.

Tora&Faro napisał(a):
A może i allegro cegiełkowe i bazarki w miare możliwości.....
rozejrzę się po chałupie czy coś się nada....

Dzięki, tak, tak, bo z allegra to pewnie rewelacji nie będzie. Cegiełka po 5 zł to nie ma wielkiego zysku.
Najlepsze są bazarki alkoholowe:evil_lol:

Posted

No ja mam jeszcze torbę ciuchów, buty nike damskie, nałożone raz, album na zdjęcia, kalendarz biurkowy i nie wiem co jeszcze, ale nie mogę się wyrobić, żeby to podrzucić Gusi, choć mieszka rzut beretem ode mnie. Chciałam to przekazac na bazarki dla Brunusia i Karmelka. Ten nasz kawałek czekolady tez ma nieciekawa sytuację finansową:-( jak Gusia będzie mogła, to może dzisiaj spróbuję się sprężyć i jej to podrzucić.
Jeśłi uznasz Mysza, że Bruno jakoś da radę, możemy do Karmelka dorzucić zwierzaki Greven. Nie wiem tylko, jak stoją finanse Bruna...

Posted

mysza 1 napisał(a):
Masz jak w banku :cool1:

Dziewczyny, gdybyście miały jakieś fanty na bazarki to ja chętnie przyjmę i wystawię. Chociaż już chyba wszystko poszło na Bruncia :loveu:
Chciałabym pomóc Sandrze (Greven), bo nic nie mówi ale sytuacja jest mocno krytyczna, trzeba kupować siano dla koni, zywić i leczyć psy, koty, długo by pisać...
Wszelkie inne pomysły pomocowe mile widziane.

Greven, bédé w Szczecinie 10 do 16 stycznia wlácznie. Mogé zrobic Ci zakupy w sklepie w którym przyjmujá karty kredytowe (hihi, méza plastik, pomysli ze mamusie zabralam do restauracji). MAsz jakás komórké i czy najwazniejsze- dojechalabys do Szczecina w nastépnym tygodniu?

Posted

mysza 1 napisał(a):
Bęcki konieczne, zawsze to powtarzam.

Najlepsze jest allegro cegiełkowe zawsze wg mnie.

tylko pamietajcie o reklamie
bo widzicie ze bez reklamy allegro leży
chociaż nieskromnie uważam, ze śliczne zrobiłam kaukazom :)

Posted

A.R.S. napisał(a):
A ja bym coś miała na taki bazarek :cool3:

To daj proszę fotkę mailem, jak ktoś kupi to wyślesz Ty ;)
Ja też cosik jeszcze mam ;)
Ewa Marta napisał(a):
No ja mam jeszcze torbę ciuchów, buty nike damskie, nałożone raz, album na zdjęcia, kalendarz biurkowy i nie wiem co jeszcze, ale nie mogę się wyrobić, żeby to podrzucić Gusi, choć mieszka rzut beretem ode mnie. Chciałam to przekazac na bazarki dla Brunusia i Karmelka. Ten nasz kawałek czekolady tez ma nieciekawa sytuację finansową:-( jak Gusia będzie mogła, to może dzisiaj spróbuję się sprężyć i jej to podrzucić.
Jeśłi uznasz Mysza, że Bruno jakoś da radę, możemy do Karmelka dorzucić zwierzaki Greven. Nie wiem tylko, jak stoją finanse Bruna...

Ewcia, bardzo dziękuję, jeśli można to ja bym Brunową część przeznaczyła na Greven.

emilia2280 napisał(a):
Greven, bédé w Szczecinie 10 do 16 stycznia wlácznie. Mogé zrobic Ci zakupy w sklepie w którym przyjmujá karty kredytowe (hihi, méza plastik, pomysli ze mamusie zabralam do restauracji). MAsz jakás komórké i czy najwazniejsze- dojechalabys do Szczecina w nastépnym tygodniu?

Niezła jesteś, ja bym chętnie skorzystała z takiej oferty ;) Możecie tez coś na bazarek kupić, bo Sandra potrzebuje gotówki na siano.

3 x napisał(a):
tylko pamietajcie o reklamie
bo widzicie ze bez reklamy allegro leży
chociaż nieskromnie uważam, ze śliczne zrobiłam kaukazom :)

Bardzo ładne, fakt, grunt to reklama.

Aha, dzisiaj bez zniszczeń ;)
Wybiegaliśmy się wszyscy w śniegu ogromnym, Bruno skakał i biegał jak sprężynka.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Aha, dzisiaj bez zniszczeń ;)
Wybiegaliśmy się wszyscy w śniegu ogromnym, Bruno skakał i biegał jak sprężynka.

Co za ulga;)
...a fotki może przypadkiem zrobiłaś?:)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Co za ulga;)
...a fotki może przypadkiem zrobiłaś?:)

przeciez pisala ze bez zniszczeń to i po co fotki :evil_lol:

Posted

[quote name='mysza 1']To daj proszę fotkę mailem, jak ktoś kupi to wyślesz Ty ;)
Ja też cosik jeszcze mam ;)

Fotki i allegro będzą jutro po południu jak z pracy wrócę, coś już dziś opadłam z sił