Madziek Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Dostałam telefon od jednego z opolskich weterynarzy, że podczas konnej przejażdżki po lesie znalazł on strasznie biednego psiaka. Ktoś go prawdopodobnie wyrzucił, pozbył się uciążliwego schorowanego kłopotu... Piesek jest w typie PONa, jest niewielki waży 11 kg. Jest bardzo wyniszczony, dość już wiekowy. Weterynarz stwierdził u niego: zapalenie skóry początek zaćmy niewydolność krążenia kaszel krtaniowy kłopoty z chodzeniem (zapalenie stawów) ... no po prostu kupka nieszczęścia. Psina została odrobaczona i odpchlona, dostaje leki, po których zaczyna czuć się lepiej. Na szczęście cały czas ma apetyt. Jest pieskiem bardzo przyjaznym, sympatycznym i ufnym. Obecnie przebywa w u osób, które mają dwa psy, a które nie tolerują nowego przybysza. Jest on od nich izolowany, ale to nie może trwać długo. Dlatego BARDZO PILNIE SZUKAMY DOMU TYMCZASOWEGO LUB HOTELIKU będziemy dalej go leczyć i poszukamy domku, ale piesek musi mieć jakieś bezpieczne miejsce. Proszę pomóżcie mój mail [email protected] i tel. 664 332 220 Quote
monika55 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Czy ma taki kolor jak na zdjeciu? I ma obydwa oczka? Quote
Madziek Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Oczka z tego co wiem ma oba. Co do koloru to trudno mi powiedzieć, bo nie widziałam go jeszcze na żywo. Quote
monika55 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Czyli nie ten. Podobny do mojego zaginionego 2 lata temu. Ciagle szukam i mam nadzieje. Quote
Madziek Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 To przykro mi bardzo, że to nie on Quote
monika55 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Znowu mi serducho zabilo mocno i znowu rozczarowanie. Trzeba mu pomoc. Quote
Poker Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 biedny niuniek :-(, niestety DT mam zajęty.Ale Trzeba go dać na wątek kudłaczy, może szybciej cos się znajdzie. A nie może trafić do hoteliku , nie macie miejsc ? Quote
Madziek Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Na wątku kudłaczy już go pokazałam, mam nadzieję, że będzie jakiś odzew. U nas w hoteliku nie ma miejsc. Nie ma się gdzie podziać ten psiak biedny Quote
Poker Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 to może jeszcze w podforum ponów go umieścic ? Quote
leni356 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Gdyby się uzbierało deklaracji na hotelik to w połowie grudnia u ZuziM mamy miejsce Koniecznie trzeba tej bidzie pomóc :-( Quote
Poker Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 mózg mi trzaśnie. Obniżyłam ceny na golfy, może teraz pójdą.Ale podbijajcie prosze. Quote
Onaa Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Kolejny biedny niepotrzebny kudłaczek :(. Nie wiem czy to w ramach porządków przedświątecznych ? Quote
Poker Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 czy on sie nadaje do boksów, bo z tego co wiem to ZuziaM ma tylko boksy zewnętrzne.Może się mylę. Quote
Madziek Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 A ile kosztuje hotelik u ZuziM? Z pieniążkami chyba sobie jakoś poradzimy, ale najważniejsze jest, żeby on jakiekolwiek miejsce znalazł, bo inaczej to nie wiem co z nim będzie... Imienia jeszcze nie ma, więc rzucajcie porpozycje Quote
leni356 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Madziek napisał(a):A ile kosztuje hotelik u ZuziM? Z pieniążkami chyba sobie jakoś poradzimy, ale najważniejsze jest, żeby on jakiekolwiek miejsce znalazł, bo inaczej to nie wiem co z nim będzie... Imienia jeszcze nie ma, więc rzucajcie porpozycje Około 350 zł. Imię może Chester? nie wiem czy taki już był. Albo Edgar? chociaż to bardziej kotu pasuje Quote
Madziek Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 nic narazie... nie ma dla niego miejsca dalej Bardzo Was proszę rozglądnijcie się za jakimś tymczasem/hotelikiem dla niego... Quote
Onaa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 W/ koło Mielca jest też hotelik dla psiaków. Quote
Recommended Posts