Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z tym siusianiem to trzeba przeczekać, prawie jest regułą, że pies zimą po schronisku często siusia, ma przeziebiony pęcherz. 2-3 dni i bedzie dobrze. W ciepełku szybciutko dojdzie do siebie.
Strasznie sie cieszę, że ma dom! Sama mam ratlerke i 2podobne sunie, i bardzo kibicowałam Pixie!

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przepraszam za offa
zapraszam na wątek Zbirusia

To jeden z tych które wiedzią co to spacer i miłośc :cool3:ale niestety nie zna slowa dom :-(
był to szczeniak na łańcuchu... nie wiedział co to trawa...:shake: jego "właściciele" zostawili go przy rozwalającym sie domu...bez jedzenia i picia, zamiast budy stara rozwalająca sie szafa:mad:
teraz ma sie juz lepiej... jest od ponad roku w schronisku(tarnogórskim Cichym Kącie);)... szukamy mu domku bo powoli traci nadzieje na lepsze jutro:oops:
ponadto schronisku w ktorym przebywa grozi LIKWIDACJA, przez co czeka go śmierc:angryy:
JEST CORAZ MNIEJ CZASU :roll:
POMÓŻMY MU POZNAC DOM
ON MA OK. 2 LAT
TO TROCHE ZA MAŁO JAK NA ŚMIERC ,PRZED NIM JESZCZE DUŻO SZCZĘŚLIWYCH CHWIL:shake:
http://www.dogomania.pl/threads/133054-CK-Zbirek-tyle-juA-wycierpiaA-ile-jeszcze-ma-to-znosic-SYTUACJA-KRYTYCZNA

Posted

Moniko zbieraj numery, bo suczek i piesków o gabarytach Pixi mamy jeszcze kilka. Tyle że krótkowłose. Jest taka strasznie płacząca sunieczka, trochę większa jak moja Tinusia, druga podobna tylko młodsza i z białym krawatem.
Pomału obrabiam się z największego syfu i zacznę brać się za ewidencję psiaków to zdjęcia będą na bieżąco. W szczepieniach tez już nie ma zaległości, tylko ogłaszac i wydawać psiaki.
Wiecie że do wczoraj 25 stycznia mieliśmy już 30 wypisów ze schronu, w tym dwa zwroty, no to 28 psiaków wróciło do właścicieli albo znalazło nowy dom. Chyba niezle jak na taką pogode? ;)
Dogomaniaczki nasze kochane też maja w tym udział:lol:

Posted

zapytałam, bo nie znalazłam, a mam znajomego który mógłby zrobić bezpłatnie fajną stronkę, po wrzuceniu zdjęć psiaków można szukać wirtualnych opiekunów, którzy pomogliby finansowo

Posted

wiem,że czekacie ale teraz mam pełne ręce roboty,ganiam non stop z całym towarzystwem.pixi ma sie dobrze,z siusianiem nie jest tak żle,tylko strasznie łapczywie je i strasznie żarłoczna jest,dzisiaj porobiłam im troche zdjeć,jutro postaram się je powstawiać,a bianka ponoć też dobrze ,jutro może pojutrze pojade zobaczyć jak ona się ma.

Posted

:lol:wiem,że czekacie ale teraz mam pełne ręce roboty,ganiam non stop z całym towarzystwem.pixi ma sie dobrze,z siusianiem nie jest tak żle,tylko strasznie łapczywie je i strasznie żarłoczna jest,dzisiaj porobiłam im troche zdjeć,jutro postaram się je powstawiać,a bianka ponoć też dobrze ,jutro może pojutrze pojade zobaczyć jak ona się ma.:crazyeye: