Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że nie należy na razie tego nagłaśniać ponieważ możemy potem usłyszeć przeróżne zarzuty naruszania prywatności itd. Ci ludzie będę się wykręcać i wymigiwać od tego we wszystkie strony.. ile jest (niestety) spraw maltretowania zwierząt o których nawet nie wiemy.. To wszystko może być wykorzystane przeciwko nam. Chodzi oto, żeby sprawdzić tych ludzi i jeżeli udowodni im się winę być może będzie o tym głośno!

Posted

A mi się zdaje, że ten dzieciak ma ok roku. I na tym drugim zdjęciu samo podnosi szczeniaka, więc myślę, że z podrzucaniem go też nie byłoby problemu, a takie dziecko jak ktoś mu rzuca to nie złapie. Muimy się zastanowić co z tym zrobić, bo napewno tak tego zostawić nie możemy. Gdzieś w galerii widziałam starszego pieska, może to suka i szczeniaki były jej? ..

Posted

Nadużycia zgłosiło dziś kilka osób, od rana, a zdjęcie nadal wisi. Nk przy zgłaszaniu nadużyć reaguje błyskawicznie, dosłownie w ciągu kilku minut, więc mam wrażenie, że po prostu nie uważają, że z tą fotką jest coś nie tak...

Posted

ktoś tam pisał że on jest strażakiem ale jego tam niema i chyba nawet nie są małżeństwem bo ona ma inne nazwisko a dziecko to samo więc niema się co martwić że on będzie miał jakieś chody

Posted

ania10512 napisał(a):
ktoś tam pisał że on jest strażakiem ale jego tam niema i chyba nawet nie są małżeństwem bo ona ma inne nazwisko a dziecko to samo więc niema się co martwić że on będzie miał jakieś chody

Tak ja to napisałam, przeglądając jej galerię...ale nie ze względu na jakiekolwiek chody raczej chodziło mi o fakt że taka osoba powinna byc jednak "nieco" bardziej odpowiedzialna!Straz jest to służba...

Posted

Moniek193 napisał(a):
Ale po co Wy zgłaszacie nadużycie? Wtedy usuną fotki i jeszcze trudniej będzie im cokolwiek udowodnić, a i oni staną się bardziej czujni..

Rozumiem, że zamierzacie działać w tej sprawie, zgłosic, sprawdzic jeżeli nadużyć nie zgłaszac?

Posted

naduzycie nic nie da!skasuja fotke a z psem i tak beda robic co chca!

trzeba znalezc kogos z bytomia, napisalam na jednym watku ale cisza moze dziewczyny jeszcze w pracy