_Pixia_ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Z góry przepraszam za offa ale zapraszam na wątek kociaka, który doświadczył bardzo wiele złego. Jednak po mimo tego wszystkiego nadal chce żyć. Pomóż sfinansować jego leczenie. Dziękuję Quote
piechcia15 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 kochani zapraszam na PSIE BAZARKI z przeróżnymi nowymi akcesoriami. Zbieramy pieniążki na psiaki z Pabianic w DT. Link do bazarku jest w podpisie bo za dużo tego jest:) Quote
Kamila_s Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 w sprawie Maxa cisza...:-( Max jest juz nauczony zycia z kotem...nawet na niego nie reaguje... przebywaja juz prawie zawsze razem....spia w jednym pokoju z moja mama.... to naprawde fajny psiak.... Quote
kaja555 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 kurcze, nikt nie dzwoni, a o taki ładny pies może Kamila dasz nowy opis dżentelmena i powymieniamy w ogłoszeniach? Quote
Kamila_s Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 kaja...napisze cos pod koniec tygodnia bo tak w tygodniu to nie mam czasu nawet na kichniecie:-) dziekuje,ze jestes na watku Maxa!!!:-) Quote
irenaka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Kamila_s']kaja...napisze cos pod koniec tygodnia bo tak w tygodniu to nie mam czasu nawet na kichniecie:-) dziekuje,ze jestes na watku Maxa!!!:-)[/QUOTE] Ja też jestem i ciągle się martwię:shake:. Quote
Kamila_s Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Irenko dziekuje!!Ty wiesz tylko jak bardzo!!!!!!!!!! Quote
kaja555 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 coś jeszcze sama pozmieniam z tytułem i opisem na razie, ale może ktoś mógłby podejść do mamy Kamili i może pocykać więcej zdjęć? Ładne zdjecia to połowa sukcesu... a chłopak do adopcji gotowy. Quote
Kamila_s Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 kaja,ja mam kilka nowych zdjec...postaram sie je dodac dzis wieczorem bo oczywiscie masz racje..im lepsze zdjecia tym wieksza szansa...te ktore mam sa dosc ladne:-) Quote
xmartix Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 no niech się odzywa ten obserwator :) Quote
Kamila_s Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 yuhuuuuuuuuuuuu trzymamy kciuki!!!!!!!!!:-):-) Quote
piechcia15 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 ja też oczywiście trzymam kciuki, ale z moich "obserwacji" wynika że niestety n obserwacjach sie kończy:( moje psy ciagle maja tajemniczych wielbicieli i guzik:( Quote
Kamila_s Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 dostalam wczoraj maila w sprawie Maxa z allegro:-)) odpisalam juz i czekam na ciag dalszy:-)) trzymam wie kciuki!!!:-) Quote
irenaka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 SUPER!!! Oby to był ten wymarzony domek Kamilko!!:multi: Trzymam kciuki, pisz jak tylko coś będziesz wiedziała. Quote
kaja555 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 dobrze że jest zainteresowanie, bo to już coś po tak długim czasie jak chłopak czeka, trzymam kciuki! Quote
xmartix Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 i co u pieska? może trzeba nowych ogloszeń? Quote
Kamila_s Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 teraz jade do domu w sobote i popstrykam nowe zdjecia:-))) z tego co moja mama mowi to Max jest super....w domu jest naprawde ulozony i dogaduje sie swietnie z kotkiem.... ponoc troszke mu sadelka przypaletalo sie..ze wzgledu na pichcenie mojej mamy:-))) napisze wiecej po powrocie....:-)))) dziekuje dziweczynom,ktore wciaz pamietaja o Maxie!!!:-)) Quote
piechcia15 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 ja też pamiętam:( tylko nie starcza mi juz czasu i siły wchodzić na watek:( ale co mi po pamiętaniu jak wziąć go nie mogę:( Quote
Korenia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Mama go odda, jak dom się znajdzie, po takim czasie ;)? Quote
Kamila_s Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Korenia...MAx jest bardzo mlody i mega mase energii!!!:-)))nie nadaje sie do domu...to pies,ktory musi miec ruch i ogrod zeby mogl sie wybiegac do woli lub mlode osoby,ktore mogly by go wybiegac na spacerach... ja jestem od wczoraj i latam z nim nad Odra,ale to jest wulkan energii:-)) porobilam mase zdjec...jak wroce do domu drugiego wstawie i domku bede szukala,ale tylko na terenie Wrocka i domek z ogrodem;-)) a tymczasem przesylamy Wam mase pozdrowiem i jajkowe usmiechy....gdyz w natsepnym tygodniu bedziemy sie wybierali na kastracje..wiec to ostatnie jajkowe swieta hahaha:-)))))))))))) Quote
piechcia15 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 a czy Max ma allegro? a czemu domek tylko na terenie Wrocka?zmniejszasz mu szanse:( Quote
irenaka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Kamilko! A kiedy Ty będziesz w Krakowie? Chcesz mi chyba jakiś numer wyciąć;):mad: Quote
Recommended Posts