Andzike Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 No dobra, to ja dzis nie dzwonie, co by Pani telefonami nie zasypywac :D ale odczekam ze 2 dni i napewno sprawdzę co u Psotki ;) Quote
camisiowa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Z niecierpliwością czekamy na wieści z domku Psotuni. Romka, czy widzisz,że wreszcie nauczyłam się pisać na dogo. Muszę jeszcze zarazić tym pisaniem Grażynkę. Cieszę się, że w ten sposób będę mogła Wam pomóc, bo tak dużo robicie dla naszych łowickich biedaków. Quote
nika28 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Psotka, wszystkiego najlepszego w nowym domku !!! :loveu: Quote
mamanabank Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='camisiowa']Z niecierpliwością czekamy na wieści z domku Psotuni. Romka, czy widzisz,że wreszcie nauczyłam się pisać na dogo. Muszę jeszcze zarazić tym pisaniem Grażynkę. Cieszę się, że w ten sposób będę mogła Wam pomóc, bo tak dużo robicie dla naszych łowickich biedaków.[/QUOTE] Ach Camisiowa! To TY! Quote
camisiowa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='mamanabank']Ach Camisiowa! To TY![/QUOTE] Tak to ja. Miło było Cię poznać Mamanabank w schronie w listopadzie. Przyjechałam tam po raz pierwszy z Grażynką, do swojego domku odjeżdzała Lola (Nela). Byłam bardzo wzruszona, a Ty dodawałas otuchy Andzike. Quote
mamanabank Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Bardzo się cieszę, że jesteś tutaj z nami! Romka dzisiaj miała duuuużo wrażeń, ale jak się zorientuje, że jesteś z nami tutaj to będzie piać z zachwytu! Quote
Andzike Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Aaaaa !!! I i ja Cię kojarze Camisiowa !!! chociaż cały przyjazd po Nelka zasnuwa mi jakaś mokra mgiełka ;) Quote
camisiowa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Tak, Nelka to był mój pierwszy psiak, którego wątek najpilniej prześledziłam wtedy po przyjeździe ze schroniska. Pozdrawiam Andzike, Nelkę i Kocurka. Quote
Andzike Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Wczoraj jak wracałam z Łowicza zadzwoniła do mnie Pani Elmy :) Dotarła na wątek, przeczytala go i była w wielkim szoku, ze tyle osob przyczyniło się do znalezienia Psotce domu i tyle osob interesuje się nia teraz! Pani jest bardzo wzruszona i prosiła, zeby przekazać, ze bardzo Wam dziękuje i jest pod wrażeniem :) A Elma super się aklimatyzuje w domu, pilnuje swoich Państwa, jest słodka, przekochana i Państwo nie wyobrażają sobie już bez niej życia :D Quote
mamanabank Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ja tez się bardzo cieszę i mam nadzieję, ze to nie koniec najazdu łowickich psiaków na Warszawę! Quote
Andzike Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ja też mam nadzieję, ze jeszcze trochę Łowiczan do nas trafi :) Za tydzień idę na spacer z Elmą i jej nowymi właścicielami, a póki co mam jedno zdjęcie :) Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='camisiowa']A Romka zniknęła ?[/QUOTE] Juz jestem i nadrabiam jak moge i załatwiam wszystko! Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Rozmawiałam z nowa opiekunka naszej Elmy,potwierdzam to co napisała Andzike,Psotka skradła serce nowych Państwa!Bardzo sie cieszymy ,że jest taka jak wyobrażali sobie Państwo swojego nowego psa a nawet lepsza!Andzike zaproś Państwa na piknik wiosenny! Quote
camisiowa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Andzike, czy był już wspomniany wspólny spacer, co tam słychać u Psotki i jej Państwa? Quote
Andzike Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Do spacerku jeszcze nie doszlo... ale ... co się odwlecze to nie uciecze :D Rozmawiałam dziś z Pania Elmy i zarówno ona, jak i jej mąż są wielkim szoku, ze mają takiego psa idealnego :))) Elma jest kochana, słodka, miziasta i uwielbia swoich państwa. Pięknie chodzi na spacerki, pilnuje się, wraca przywołana i szaleje w śniegu:) Poznała juz całą okolicę i ma swoich kumpli do spacerów ;) Nawiasem mowiąc w dwóch klatkach tego bloku, w którym Elma mieszka jest 5 psiaków ze schroniska - to tylko dowodzi, ze to blok dobrych ludzi :) w łóżku nie śpi (pewnie jeszcze ;) ), ma swoje legowisko obok :) Generalnie wszyscy zachwycenie, Elmowi Państwo, Elma i ja też :) Pani ma mi przesłać fotki na maila, jak tylko dostanę od razu wrzucę :) A w następną sobotę (w poprzednią ja nie mogłam, w najbliższa Państwo Elmy) odwiedziny i fotorelacja gwarantowana :) Quote
Andzike Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Na razie mam tylko jedną fotkę przesłaną komórka od Elmowej Pani, ale czekam na więcej :D Quote
Romka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Tez dostałam to zdjecie i pkazałam dziewczynom!Andzike trzymamy za słowo fotorelacja! Quote
camisiowa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Andzike, dziękujemy za wiadomości i czekamy na więcej. cieszy nas, że łowickie psiaki są takie kochane. Pewnie też to potwierdzisz. Quote
Andzike Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Łowickie psiaki są najkochańsze ;) Dorównują im tylko brodnickie - wiem co mówię, bo przez jakiś czas mam dwa :D Quote
Andzike Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 I obiecane fotki przeslane dziś przez Elmową Pania :) Quote
mamanabank Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Tymi zdjęciami z Panią to normalnie się wzruszyłam... Quote
Recommended Posts