Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z niecierpliwością czekamy na wieści z domku Psotuni. Romka, czy widzisz,że wreszcie nauczyłam się pisać na dogo. Muszę jeszcze zarazić tym pisaniem Grażynkę. Cieszę się, że w ten sposób będę mogła Wam pomóc, bo tak dużo robicie dla naszych łowickich biedaków.

Posted

[quote name='camisiowa']Z niecierpliwością czekamy na wieści z domku Psotuni. Romka, czy widzisz,że wreszcie nauczyłam się pisać na dogo. Muszę jeszcze zarazić tym pisaniem Grażynkę. Cieszę się, że w ten sposób będę mogła Wam pomóc, bo tak dużo robicie dla naszych łowickich biedaków.[/QUOTE]

Ach Camisiowa! To TY!

Posted

[quote name='mamanabank']Ach Camisiowa! To TY![/QUOTE]

Tak to ja. Miło było Cię poznać Mamanabank w schronie w listopadzie. Przyjechałam tam po raz pierwszy
z Grażynką, do swojego domku odjeżdzała Lola (Nela). Byłam bardzo wzruszona, a Ty dodawałas otuchy Andzike.

Posted

Wczoraj jak wracałam z Łowicza zadzwoniła do mnie Pani Elmy :) Dotarła na wątek, przeczytala go i była w wielkim szoku, ze tyle osob przyczyniło się do znalezienia Psotce domu i tyle osob interesuje się nia teraz! Pani jest bardzo wzruszona i prosiła, zeby przekazać, ze bardzo Wam dziękuje i jest pod wrażeniem :)
A Elma super się aklimatyzuje w domu, pilnuje swoich Państwa, jest słodka, przekochana i Państwo nie wyobrażają sobie już bez niej życia :D

Posted

Rozmawiałam z nowa opiekunka naszej Elmy,potwierdzam to co napisała Andzike,Psotka skradła serce nowych Państwa!Bardzo sie cieszymy ,że jest taka jak wyobrażali sobie Państwo swojego nowego psa a nawet lepsza!Andzike zaproś Państwa na piknik wiosenny!

• 2 weeks later...
Posted

Do spacerku jeszcze nie doszlo... ale ... co się odwlecze to nie uciecze :D
Rozmawiałam dziś z Pania Elmy i zarówno ona, jak i jej mąż są wielkim szoku, ze mają takiego psa idealnego :))) Elma jest kochana, słodka, miziasta i uwielbia swoich państwa. Pięknie chodzi na spacerki, pilnuje się, wraca przywołana i szaleje w śniegu:) Poznała juz całą okolicę i ma swoich kumpli do spacerów ;) Nawiasem mowiąc w dwóch klatkach tego bloku, w którym Elma mieszka jest 5 psiaków ze schroniska - to tylko dowodzi, ze to blok dobrych ludzi :) w łóżku nie śpi (pewnie jeszcze ;) ), ma swoje legowisko obok :) Generalnie wszyscy zachwycenie, Elmowi Państwo, Elma i ja też :) Pani ma mi przesłać fotki na maila, jak tylko dostanę od razu wrzucę :)
A w następną sobotę (w poprzednią ja nie mogłam, w najbliższa Państwo Elmy) odwiedziny i fotorelacja gwarantowana :)