Romka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Tak masz racje Kajka taka malutka energiczna czarna psinka! Quote
Romka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Psotula wspina sie na palce jak nasz mały Puszek,byleby tylko ja zobaczyć! Quote
Figafiga Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Romka napisał(a):Tak masz racje Kajka taka malutka energiczna czarna psinka! taka energetyczna bardzo Quote
Romka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Psotka była na spacerze ale nie wiem z kim,niech ktoś napisze jak zachowywała się na spacerze nasza Psotula!I jeszcze jedno jedna z odwiedzajacych rozpoznała w Psotce suczkę sąsiada ,która dziwnym trafem zgubiła mu sie w lesie!Jak patrzę na Psotkę to nie mogę uwierzyć,ze ktos mógł to zrobić! Quote
Figafiga Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 była była, ale ja też nie kojarzę, bo tyle nowych osób i zamieszanie...ja kojarzę tylko nas, Argusiową i perdusię oczywiście z tych nowych...jak z Psotką napiszcie Quote
kajkoowa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Psotka ma się dobrze, ogłaszam wszem wobec śmierć Pauli na wskutek zalizania przez powyżej wymienioną suńkę:evil_lol: Strasznie radosna dziewucha z ADHD, Paula nie mogła jej ogarnąć, zdjęcia postaram się wkleić jutro. ;) Quote
Romka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Tak mała chce do domku i daje za każdym razem znaki będe cie kochac tylko mnie weż!Musiała być w domu i schronisko to dla niej katorga! Quote
Romka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Psotula garnie sie do człowieka więc wybrałysmy ja wsród trzech pierwszych psiaków do ogłaszania przez zyczliwa nam bhalsę! Quote
Romka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Takie młode a takie profesjonalne!Całusy od starej Romki! Quote
Romka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Takie młode a takie profesjonalne!Całusy od starej Romki! Quote
kajkoowa Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Oczywiście dziękujemy:loveu: Z pomocą Pauli zabawiającej psie modelki i modelów nawet amator zrobiłby piękne zdjęcie. A zdjęcia są piękne bo oddają uczucia psów do ludzi ( na przykładzie Pauli zacałowanej przez Psotkę) i radość życia ze spacerów:loveu: Quote
Romka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Tak Psotka bardzo chce do ludzi,to widać! Quote
Romka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Psotula czy ludzie nie widza twojej pieknosci i zalet! Quote
Romka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Za chwilę Psotka będzie obok Niko królowa wszystkich portali ogłoszeniowych a wtedy telefony rozdzwonią sie! Quote
Figafiga Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 no no Kajka podpatrzyła moje ulubione miejsce do zdjęć i perspektywa inna i ujęcia ho ho ho...teraz muszę zmienić miejsce pozowania naszych psiaków ;-) Kajka jest O.K. Quote
Romka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Kajka juz raz awansowała na zastepce niejakiej Figuli,więc i miejsce wybrała własciwe!Ma sie od kogo uczyć! Quote
bahlsa Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Romka']Za chwilę Psotka będzie obok Niko królowa wszystkich portali ogłoszeniowych a wtedy telefony rozdzwonią sie![/QUOTE] będzie, będzie... tylko tekst do ogłoszeń poproszę :) tytuł zapożyczam od mamanabank: Psotka słodsza od kotka (spodobało mi się) :) Quote
Romka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Bahlsa ,Mamanabank zaraz przysle tekst!Ale po naradzie z nia wracam do propozycji ,która przedstawiłam Ci na PW mamy duzo psiaków a mało czasu!Proszę rozważ raz jeszcze!Dla nas to bardzo wazne!Moze być po trzy psiaki ,np co tydzień czy 10 dni!Prosimy! Quote
bahlsa Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Tak zrobię, postaram się wrzucić Melę, Lenę i dwa szczeniaczki do jednego ogłoszenia. Proszę o tekst od razu dla Psotki, bo lepiej mi wrzucać od razu 2 ogłoszonka na portale :) (wprawdzie ciut dłużej to trwa ale loguję się tylko raz :) ) Quote
Recommended Posts