Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psotka była na spacerze ale nie wiem z kim,niech ktoś napisze jak zachowywała się na spacerze nasza Psotula!I jeszcze jedno jedna z odwiedzajacych rozpoznała w Psotce suczkę sąsiada ,która dziwnym trafem zgubiła mu sie w lesie!Jak patrzę na Psotkę to nie mogę uwierzyć,ze ktos mógł to zrobić!

Posted

była była, ale ja też nie kojarzę, bo tyle nowych osób i zamieszanie...ja kojarzę tylko nas, Argusiową i perdusię oczywiście z tych nowych...jak z Psotką napiszcie

Posted

Psotka ma się dobrze, ogłaszam wszem wobec śmierć Pauli na wskutek zalizania przez powyżej wymienioną suńkę:evil_lol: Strasznie radosna dziewucha z ADHD, Paula nie mogła jej ogarnąć, zdjęcia postaram się wkleić jutro. ;)

Posted

Oczywiście dziękujemy:loveu:
Z pomocą Pauli zabawiającej psie modelki i modelów nawet amator zrobiłby piękne zdjęcie. A zdjęcia są piękne bo oddają uczucia psów do ludzi ( na przykładzie Pauli zacałowanej przez Psotkę) i radość życia ze spacerów:loveu:

Posted

no no Kajka podpatrzyła moje ulubione miejsce do zdjęć i perspektywa inna i ujęcia ho ho ho...teraz muszę zmienić miejsce pozowania naszych psiaków ;-) Kajka jest O.K.

Posted

[quote name='Romka']Za chwilę Psotka będzie obok Niko królowa wszystkich portali ogłoszeniowych a wtedy telefony rozdzwonią sie![/QUOTE]

będzie, będzie... tylko tekst do ogłoszeń poproszę :)
tytuł zapożyczam od mamanabank: Psotka słodsza od kotka (spodobało mi się) :)

Posted

Bahlsa ,Mamanabank zaraz przysle tekst!Ale po naradzie z nia wracam do propozycji ,która przedstawiłam Ci na PW mamy duzo psiaków a mało czasu!Proszę rozważ raz jeszcze!Dla nas to bardzo wazne!Moze być po trzy psiaki ,np co tydzień czy 10 dni!Prosimy!

Posted

Tak zrobię, postaram się wrzucić Melę, Lenę i dwa szczeniaczki do jednego ogłoszenia.
Proszę o tekst od razu dla Psotki, bo lepiej mi wrzucać od razu 2 ogłoszonka na portale :)
(wprawdzie ciut dłużej to trwa ale loguję się tylko raz :) )